Kativa Argan Oil Маска за коса за Корекция 300гр
Маски за коса

Kativa Argan Oil Маска за коса за Корекция 300грКод: 46451086

Маска за коса за корекция на Kativa, подходяща за коса. Възстановява увредената коса, като предоставя интензивно подхранване, без да я утежнява повече.

Начин на приложение:
1. Преди да нанесете маската, е необходимо да измийте косата си добре. Когато косата е чиста, продуктът може да проникне до последния слой на косъма. Разбира се,...

Вижте пълното описание

  • Загриженост: Корекция
12,82
Доставкавт, 08 окт. - чет, 10 окт.
+14,99 €

Доклад за продукта

от 12,82 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 9,43 €

  2. Argan Oil Маска за коса за Корекция 300гр

    Информация за магазина
    16,39 €

  3. Argan Oil Маска за коса за Корекция 300гр

    Информация за магазина
    11,70 €

  4. Argan Oil Маска за коса за Корекция 300гр

    Информация за магазина
    9,44 €

  5. 12,82 €

  6. Argan Oil Маска за коса за Корекция 300гр

    Продукти на магазина
    22,53 €

Описание

Маска за коса за корекция на Kativa, подходяща за коса. Възстановява увредената коса, като предоставя интензивно подхранване, без да я утежнява повече.

Начин на приложение:
1. Преди да нанесете маската, е необходимо да измийте косата си добре. Когато косата е чиста, продуктът може да проникне до последния слой на косъма. Разбира се, по-добре е да се измивате с топла вода, тъй като това отваря напълно порите на косъма и маската се абсорбира на 100%.
2. Отцедете косата си, за да премахнете излишното количество вода.
3. Вземете количество, приблизително два ореха, и го разнесете върху мокра коса. Предпочитайте да нанасяте от средата до краищата на косата и извършете лек масаж, за да се абсорбира добре продуктът.
4. Оставете маската да действа възможно най-дълго върху цялата дължина на косата ви. Идеално време е 5 минути. Допълнителен съвет: За още по-добро и правилно хидратиране на косата, завийте я с топла кърпа. Всички маски, особено хидратиращите, действат по-добре в топла среда.
5. Изплакнете добре. Препоръчително е изплакването да се извършва с топла до студена вода, за да се затворят кутикулите на косъма и да "заключат" всички хранителни съставки. Въпреки това, има и кремове, които можете да оставите върху косата без изплакване (leave on).

Спецификации

Детайли за продукта

Тип на косата
-
Загриженост
Корекция
Кератин
Не

Шампоан

Количество (гр)
300 гр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.