Nikon Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен
Безогледални фотоапарати

Nikon Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ ЧеренКод: 46258457

Основни характеристики:

  • Размер на сензора: Пълноформатен
  • Резолюция: 24.5MP
  • Екран: 3.2"
  • Видео резолюция: 4K UHD
  • WiFi, Bluetooth
  • Байонет: Nikon Z
Вижте пълното описание
2.699,00
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 2.699,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Продукти на магазина
    2.699,00 €

  2. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Информация за магазина
    2.699,00 €

  3. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Информация за магазина
    2.699,00 €

  4. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Информация за магазина
    2.699,00 €

  5. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Продукти на магазина
    2.699,00 €

  6. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Продукти на магазина
    2.699,00 €

  7. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Продукти на магазина
    2.699,00 €

  8. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Продукти на магазина
    2.699,00 €

  9. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ Черен

    Информация за магазина
    2.699,00 €

Описание

Проектиран за съвременните създатели на съдържание, безогледалният фотоапарат Nikon Zf предлага пълноформатно качество на изображението и UHD 4K видеозапис в класическо ретро тяло на фотоапарат.

Предлагайки отлична производителност при слаба светлина, бърз и ефективен автофокус, усъвършенствана 5-осова 8-степенна система за намаляване на вибрациите, технология за снимане с висока разделителна способност и голям 3.2" сензорен екран с широк ъгъл на вариация, този усъвършенстван фотоапарат е оптимизиран за всички ваши нужди за създаване на изображения и видеоклипове.

Вдъхновен от фотоапарата Nikon FM2

При Z f класическият дизайн на аналоговата камера на Nikon се среща с усъвършенстваната технология на серията Z за производителност на следващо ниво. Това е перфектното сливане на минало и настояще.

„Вашият“ фотоапарат

Черното покритие на специално обработените месингови механични контролни циферблати разкрива привлекателна патина с времето. Колкото повече използвате Z f, толкова по-уникален става той.

Качество на изображението с пълен кадър

  • По-голямо улавяне на светлина
  • По-гладко боке
  • По-богат цветови тон
  • По-широки изгледи

24.5MP FX-формат BSI CMOS сензор

Използва се 24.5MP BSI CMOS сензор за универсално снимане, впечатляващо качество на изображението при слаба светлина и бързи скорости на четене за непрекъснато снимане, филми и запис на таймлапс. Дизайнът на задно осветения сензор също предлага забележимо чист изход с висока чувствителност за намален шум при работа с високи ISO стойности. Освен това, Zf разполага с режим за високорезолюционни снимки, който комбинира множество експозиции, за да създаде един файл с размер 96MP.

Процесор за изображения EXPEED 7

  • 10 пъти по-бърз от предишните поколения на EXPEED обработка на изображения.
  • Подобрен от усъвършенствана технология за дълбоко обучение.
  • Същият мощен процесор, използван в Z 9 и Z 8.

Революционна стабилност с първокласен VR

Намалете скоростта на затвора с 8.0 стъпки по-бавно, отколкото би било възможно иначе, без да причинявате размазване на изображението. Висококачествената VR система на Z f поддържа всяка снимка стабилна благодарение на невероятната 5-осева стабилизация на изображението при 8.0 стъпки и първата в света VR система с фокусна точка. За снимки, VR системата с фокусна точка предлага наистина революционен контрол върху най-острата точка в кадъра ви. Вместо просто да стабилизира центъра на изображението, VR системата се насочва към активната фокусна точка. За видео, можете да комбинирате VR системата на камерата с електронния VR.3. Ще можете да заснемате гладко видео, докато държите камерата в ръка и ходите, а ако използвате широкоъгълен обектив NIKKOR Z, всякакви геометрични изкривявания ще бъдат коригирани.

Разпознаване на обекти с 3D проследяване

Подобно на Z 9 и Z 8, системата за автоматично фокусиране на Z f разпознава широк спектър от често срещани обекти - хора, котки, кучета, птици, велосипеди, мотоциклети, автомобили, самолети и влакове - и използва технологията Deep Learning, за да осигури точното фокусиране и проследяване за всеки от тях.

Автофокус с разпознаване на очи за снимки и видеоклипове

Моделът Z f автоматично се фокусира върху очите на хора, домашни любимци и птици, дори когато те са изключително малки в кадъра. За първи път тази функция е налична и за обективи с ръчен фокус, като автоматично увеличава областта около очите, за да можете бързо да потвърдите острия фокус.

Снимане с висока скорост до 30 кадъра в секунда

Запечатайте решаващия момент с непрекъснато снимане при 14 fps, използвайки механичния затвор на Z f, който е тестван за 200,000 цикъла, или активирайте C30+ за до 30 fps, използвайки безшумния електронен затвор.

Заснемете преди освобождаване

Уловете моменти преди да натиснете бутона за освобождаване на затвора - до 30 кадъра в секунда - запазвайки снимки, които иначе биха били загубени.

Автоматична работа, подобрена с дълбоко обучение

Технологията за дълбоко обучение на Z f анализира ситуацията на снимане и автоматично настройва блендата, ISO и скоростта на затвора, за да съответстват на вашите намерения. Можете автоматично да заснемате портрети с красив размазан фон или да имате всички лица на фокус за групова снимка.

Най-широкият ISO диапазон сред камерите от серията Z

ISO 100-64,000 за снимки с нисък шум в целия диапазон. ISO 100-51,200 за видео.

AF засичане до -10 EV

Най-ниската от всички камери в серията Z - открива лица и дори очи в изключително тъмни сцени.

Избирателно намаляване на шума

Търси средни тонове, където шумът има тенденция да се увеличава - особено на равни повърхности - за остри, ясни изображения при слаба светлина с богато насищане.

HEIF формат на изображението за по-богата тонална градация

По-богата тонална градация от JPEG с увеличена яркост при сравним размер на файла. Идеален за снимки и създаване на 4K HLG time-lapse видеоклипове в камерата.

Създаден да вдъхновява.

Специален черно-бял режим

С едно превключване изразете композиция, шарки, светлина и сенки в най-чистата им форма. Новите Flat и Deep Tone Monochrome Picture Controls ви предоставят гъвкав контрол за видеоклипове и снимки.

96MP Ултра Висока Резолюция Снимки

Активирайте функцията Pixel Shift Shooting и създайте снимки с най-висока резолюция, най-нисък шум и най-ниска моаре, които някога са произведени с фотоапарат Nikon. (NX Studio е необходимо за комбиниране на последователност от 32 изображения в едно 96MP изображение).

Красиви портрети с лекота

Прилагайте Омекотяване на кожата, лесно регулирайте оттенъка и яркостта на кожните тонове, запазвайте максимално възможните детайли с новия цветови профил Rich Tone Portrait и много други - всичко това в рамките на камерата.

Контроли на изображението и творчески контроли на изображението

Намерете точно правилния стил и настроение за вашите снимки и видеоклипове с лесни за използване предварителни настройки, които можете да прегледате в реално време.

Записвайте видео до 4K/60p в камерата

  • 4K/30p с предисемплиране от 6K
  • 4K/60p и 1080/120p
  • Вътрешен 10-битов H.265 в SDR/N-Log/HLG
  • Над 2 часа непрекъснат запис

Гъвкав видео контрол

Нова функция за приоритет на затвора

Записвайте с фиксирана скорост на затвора. Z f ще направи плавни корекции на ISO и блендата, за да поддържа постоянна яркост в кадъра ви.

5-осова стабилизация на изображението чрез сензорно изместване

Плавни ръчни снимки и движения на камерата. За допълнителна стабилност по време на снимки в движение, електронната VR работи в съчетание с Sensor-Shift VR.

Фино настройване на експозицията

Настройте ISO в фини стъпки от 1/6 EV за плавен преход от светли към тъмни области. Регулирайте скоростта на затвора до скорост до 1/4 секунда.

Снимачно изживяване

Автентичното усещане за механична прецизност

От деликатното почукване на месинговите циферблати до изключително удовлетворяващото щракване на механичния бутон за освобождаване на затвора, всеки елемент на Z f е внимателно проектиран, за да предложи не само красива външност, но и прецизно и тактилно фотографско изживяване.

Нов сензорен контрол по време на снимане чрез EVF

Докато снимате през визьора, можете едновременно да използвате сензорния екран на Z f, за да местите фокусните точки, да избирате различен обект за проследяване, да превключвате между режимите на дисплея и много други - всичко това без да откъсвате очи от сцената.

Напълно въртящ се сгъваем екран

Първият напълно въртящ се сгъваем сензорен екран на Nikon Z фотоапарат с пълен кадър прави лесно снимането от всякакъв ъгъл, като същевременно поддържа ясен изглед на кадъра. Освен това имате изцяло нов начин за задаване на функции за снимане с touch Fn.

Обективи

Пълноформатен

От изключителни f/2.8 и f/4 зуум обективи до бързи, леки фиксирани обективи, разширяващата се гама от NIKKOR Z обективи извлича най-добро представяне от обектива Z f.

Два съвпадащи твърди обектива

Обективите NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) и NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) допълват иконичния стил на Z f с тактилна прецизност и детайли в две любими фокусни разстояния.

Използвайте любимите си обективи с F-байонет

С опционалния адаптер за монтаж FTZ II (продава се отделно), можете да използвате приблизително 360 класически обектива на Nikon с камерата Z f.

Производител

Nikon

Спецификации

Детайли за продукта

DSLR Фотоапарати
Комплект
Мегапикселова резолюция
24,5 МР
Image Stabilization
Да
Вградена светкавица
Да
Монтаж
Никон З
Цвят
Черно
Поддръжка на 3D
Не
Спецификации
-
Тегло
-

Дисплей и визьор

Viewfinder (Визьор)
Да
Размер на екрана
3,2 "
Touch Screen
Да
Разклоняем екран
Да

Датчик

DSLR Фотоапарати
КМОС
Размер на сензора
35.9 x 23.9
Размер на сензора
Пълен кадър
ISO настройки
100 - 64000
Автофокус (AF)
Да

DSLR Фотоапарати

Раздел "Анализ на изображения"
6048 x 4032 пиксели
Формат на изображенията
HEIF, JPEG, RAW

Видео

Видео резолюция
3840 x 2160
Кадри в секунда
30 fps
Формат на видео
-

Свързаност

HDMI
Да
USB 2.0
Не
USB 3.0
Не
WiFi
Да
Карти памет типове
SDHC, SDXC
PictBridge
Не

Размери

Ширина
144 мм
Височина
103 мм
Дълбочина
49 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

Nikon Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z f Пълен кадър Тяло + адаптер FTZ ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 8 Пълен кадър Body ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 8 Пълен кадър Body ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Пълен кадър ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Пълен кадър ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z Fc Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) СребъренNikon Mirrorless Фотоапарат Z Fc Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) СребъренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 5 Пълен кадър Body ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 5 Пълен кадър Body Черен
от 2.699,00 €от 3.696,54 €от 3.429,00 €от 999,00 €от 999,00 €
ПроизводителNikonNikonNikonNikonNikon
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на сензораПълен кадърПълен кадърПълен кадърAPS-C - APS-CПълен кадър
Още спецификации