Хамаци

eBest Хамак Тъкан Червен 260x100cmКод: 46205191

Айсберг на фирмата eBest, е идеален избор за моменти на безгрижие и релаксация Тя е подходяща за посрещане на един човек и поставянето й може да се направи между две фиксирани точки, като например дървета. Препоръчителният начин за легане в хамака е по диагонал, тъй като по този начин ще се избегнат всякакви нещастни случаи, а в същото време ще бъдете...
Вижте пълното описание

  • Дължина: 260бр
  • Ширина: 100бр
9,80
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 4следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 20+ броя

Доклад за продукта

от 9,80 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 9,80 €

Описание

Айсберг на фирмата eBest, е идеален избор за моменти на безгрижие и релаксация Тя е подходяща за посрещане на един човек и поставянето й може да се направи между две фиксирани точки, като например дървета. Препоръчителният начин за легане в хамака е по диагонал, тъй като по този начин ще се избегнат всякакви нещастни случаи, а в същото време ще бъдете по-стабилни и удобни. Също така, поставянето й трябва да бъде на височина, която ви осигурява лесен достъп, но същевременно да има задоволително разстояние от земята, за да не влиза в контакт с вода и да се предпазвате от плъзгащи се животни или насекоми.
С крайния си дизайн, тя разполага с дървени елементи, което я прави по-лесна за достъп и същевременно придава по-висока естетика. Поради наличието на дърво, хамакът винаги остава отворен и готов за употреба. Въпреки това трябва да се обърне внимание, тъй като този тип хамаци се обръщат по-лесно. Накрая, поради наличието на дърво, пренасянето му не е толкова удобно и затова би било добре да бъде постоянно поставен някъде, например в градината или на вашата тераса.

  • Дължина: 260бр
  • Ширина: 100бр

Спецификации

Спецификации

Размер
Единичен
Седалка
Не
Материал
Тъкан
със стойка
Не
с дърво
Да
Парашут
Не
Детска
Не
Цвят
Червен

Размери

Дължина
260 бр
Ширина
100 бр
Височина
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    • Леснота на сглобяване
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Качество
    • Съотношение цена-качество