Ονυχοδρόμια

Aria Trade Ονυχοδρόμιο Γατόδεντρο σε Καφέ Χρώμα 60x40.5x25 εκ.Κωδικός: 45846669

Η γωνιακή ξύστρα γάτας έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα κάνει τη γάτα σας χαρούμενη είναι το catnip που περιλαμβάνεται στο σετ. Το Catnip είναι γνωστό...

Δες όλη την περιγραφή

Η γωνιακή ξύστρα γάτας έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα κάνει τη γάτα σας χαρούμενη είναι το catnip που περιλαμβάνεται στο σετ. Το Catnip είναι γνωστό ότι είναι ελκυστικό για τις γάτες και μπορεί να τους προσφέρει επιπλέον τόνωση και διασκέδαση. Η μπάλα που περιλαμβάνεται στο σετ είναι μια εξαιρετική προσθήκη...

Δες όλη την περιγραφή
14,88
Express παράδοσηΑύριο, 01 Οκτωβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 15 ώρες και 37 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 14,88 €

Περιγραφή

Η γωνιακή ξύστρα γάτας έχει σχεδιαστεί για εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα κάνει τη γάτα σας χαρούμενη είναι το catnip που περιλαμβάνεται στο σετ. Το Catnip είναι γνωστό ότι είναι ελκυστικό για τις γάτες και μπορεί να τους προσφέρει επιπλέον τόνωση και διασκέδαση. Η μπάλα που περιλαμβάνεται στο σετ είναι μια εξαιρετική προσθήκη που θα ενθαρρύνει τη γάτα σας να είναι ακόμα πιο δραστήρια και να κινείται.
Το πατάκι γρατσουνίσματος γάτας που περιλαμβάνεται είναι κατασκευασμένο από ισχυρό MDF και χαρτόνι. Η γάτα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το ξύσιμο ως έναν εξαιρετικό τρόπο για τέντωμα και άσκηση. 
Αυτή η υψηλής ποιότητας ξύστρα γάτας είναι κατασκευασμένη από υλικό που είναι ασφαλές για το κατοικίδιο ζώο σας, παρέχοντάς του πολλή χαρά και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ ικανοποιεί τέλεια τη φυσική του ανάγκη για ξύσιμο. Αυτή είναι μια τέλεια λύση για τη γάτα σας εάν έχετε τουλάχιστον λίγο ελεύθερο χώρο στο διαμέρισμά σας. Ο στύλος γρατσουνίσματος έχει ένα επιπλέον τούνελ για την μπάλα. 
Για τη συναρμολόγηση δεν χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία. 

Περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία στερέωσης (βίδες και κατσαβίδι).

Κατασκευαστής

Aria Trade (Ονυχοδρόμια)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Καφέ
Τύπος
Γατόδεντρο

Διαστάσεις

Μήκος
60 cm
Πλάτος
40,5 cm
Ύψος
25 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.