Pantofi sport

Nike Metcon 9 Femei Pantofi sport Crossfit BejCodul: 45813362

Indiferent de motivul tău pentru antrenament, Metcon 9 te ajută să realizezi că merită tot efortul. Designul a fost îmbunătățit, cu o suprafață HyperLift mai mare și cauciuc solid suplimentar special....

Vezi descrierea completă

Indiferent de motivul tău pentru antrenament, Metcon 9 te ajută să realizezi că merită tot efortul. Designul a fost îmbunătățit, cu o suprafață HyperLift mai mare și cauciuc solid suplimentar special. Pantoful preferat de unii dintre cei mai mari sportivi din lume și destinat celor implicați în haltere, antrenament și celor care nu se dau înapoi de la...

Vezi descrierea completă

Numărul mărimii:

Găsește-ți mărimea

Raport produs

de la 97,99 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial

    Metcon 9 DZ2537-100 Femei Pantofi sport Crossfit Bej

    Dimensiuni disponibile: 40.5

    Informații despre magazin
    97,99 €

Descriere

Indiferent de motivul tău pentru antrenament, Metcon 9 te ajută să realizezi că merită tot efortul. Designul a fost îmbunătățit, cu o suprafață HyperLift mai mare și cauciuc solid suplimentar special. Pantoful preferat de unii dintre cei mai mari sportivi din lume și destinat celor implicați în haltere, antrenament și celor care nu se dau înapoi de la atingerea obiectivelor lor, continuă să fie standardul de aur care își îndeplinește promisiunile în fiecare zi.

Mai durabile și mai rezistente

Suprafața HyperLift de pe călcâi este și mai mare pentru stabilitate în timpul antrenamentelor dificile, inclusiv genuflexiuni adânci, ridicări de greutăți și alte exerciții pentru partea inferioară a corpului. Suprafața ajută la reducerea greutății, oferind în același timp rigiditate călcâiului. Acest nivel de duritate asigură o senzație de stabilitate și suport, în special în timpul exercițiilor cu greutăți mai mari.

Senzație Stabilă

Sistemul de șireturi este conectat la limba pantofului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că se va prinde de vreun material. Păstrează șireturile la locul lor, așa că, odată ce vă legați pantofii, vă puteți concentra exclusiv pe antrenament.

Ajunge în Vârf

Peretele de cauciuc de pe lateral a fost extins pentru durabilitate și suport, astfel încât să poți finaliza orice tip de cățărare pe frânghie cu aceeași viteză repetitivă, fără a te îngrijora de uzură. Se extinde de la talpa intermediară până la partea superioară, oferind în același timp suport pentru mișcările în toate direcțiile.

Durabilitate și senzație de răcoare

Materialul ușor și respirabil din plasă asigură o senzație răcoroasă pe picioare, precum și rezistență la zgârieturi, tăieturi și mișcări rapide de rezistență.

Simte senzația de spumă

Talpa intermediară din spumă cu densitate dublă (spumă fermă pe exterior și spumă moale pe interior) oferă o absorbție a șocurilor cu răspuns rapid pentru un confort de durată în timpul exercițiilor aerobice repetitive și mișcărilor.

Detalii:

  • Talpa exterioară din cauciuc pe toată lungimea oferă tracțiune durabilă pentru mișcări dinamice, cum ar fi ridicarea greutăților și fandările.
  • Materialul respirabil prezintă un design tactil care creează un efect 3D pentru durabilitate și textură îmbunătățite, făcându-le totodată mai ușor de curățat. De asemenea, oferă suport flexibil și durabil în zona degetelor, astfel încât atunci când îți întinzi degetele în timpul exercițiilor cu greutăți mari, să nu te simți restricționat.

Producător

Nike

Specificații

Cod produs
DZ2537-100
Tip
Crossfit
Gen
Pentru femei
Culoare
Bej
Colectii populare
Nike Metcon
Caracteristici
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.