HP EliteBook 860 G9 16" IPS (Ядро i5-1245U/16ГБ/512ГБ SSD/W11 Pro) (Международна английска клавиатура)
Лаптопи

HP EliteBook 860 G9 16" IPS (Ядро i5-1245U/16ГБ/512ГБ SSD/W11 Pro) (Международна английска клавиатура)Код: 45654181

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 16" 1920x1200 Дисплей
  • 10 ядра до 4.4Ghz/12-то поколение
  • HDMI/Thunderbolt 4/USB 3.0
  • Тегло 1.76кг
Вижте пълното описание
1.497,81
Доставкапет, 27 сеп. - чет, 03 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Проверете реновирани HP продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Доклад за продукта

от 1.497,81 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 1.497,81 €

Описание

HP EliteBook 860 G9 16" IPS е насочен към професионалисти и бизнес потребители, които търсят висококачествен лаптоп за своите бизнес нужди. Този модел предлага висока производителност и качество на изработка и включва операционна система Windows 11 Pro, мощен процесор Intel Core i5-1245U, 16GB RAM и бърз SSD с капацитет от 512GB за съхранение на данни.

Серията HP EliteBook е специално проектирана за професионалисти, които се нуждаят от надеждни и издръжливи лаптопи за работа по пътя. Този модел също така разполага с 16-инчов IPS дисплей, който предлага добро качество на изображението и ъгли на гледане, което го прави подходящ за работа, презентации и други професионални дейности. Освен това, версията на Windows 11 Pro на този модел е специално проектирана за бизнес употреба и предлага допълнителни функции и сигурност, необходими в бизнес среда.

Процесор

Процесорът, който включва, е Intel Core i5 1245U с тактова честота от 3,3 GHz от поколението Alder Lake (12-то поколение) (2021 г.). Това е мощен процесор, който го прави идеален за работни условия, където е необходимо да бъдат отворени няколко приложения и прозорци за разглеждане едновременно. Той също така разполага с интегрирана графична схема, която може да се използва за леки игри.

Памет RAM

Той разполага с 16GB с работна честота от 4800MHz и технология DDR5. Паметта DDR5 е най-новата технология на RAM паметта и предлага по-високи скорости и капацитети в сравнение с предишната технология DDR4. Честотата на паметта, комбинирана с високия капацитет, позволява на системата да изпълнява по-изискващи задачи с по-голяма лекота и скорост. Подходящ е за потребители, които търсят високи производителност и възможности от своята система, като геймъри, както и професионалисти, които се занимават с изискващи приложения като обработка на видео и изображения.

Графична карта

Графичните възможности на Intel Iris Xe предлагат високо ниво на графична производителност в по-тънки и по-леки лаптопи с процесори от 12-то поколение.

Лаптопът комбинира интегрираната графична карта на Intel с Full HD IPS панел, което ви осигурява впечатляващо визуално изживяване, което ще ви пленява, независимо дали извършвате прости ежедневни задачи или гледате филм! Интегрираната графична карта на Intel е достатъчна, за да задоволи вашите основни нужди и да се насладите на филми с много добра резолюция и графика за непретенциозни игри.

Твърд диск

Той разполага с инсталиран твърд диск с обем от 512GB SSD. SSD твърдите дискове осигуряват скорости, които могат да достигнат до 6GB/s. Те са с 30% по-бързи от HDD, така че вашата система ще се отваря и зарежда всичко мигновено, от Windows и програма до игра.

Това видео не е налично

Windows 11

Windows 11 е налице и прави разлика! Системата е оборудвана с мощни Windows 11, които предлагат спокойно и креативно пространство, където можете да се занимавате с всичко, което ви харесва чрез ново изживяване. От освеженият стартов меню до нови начини за свързване с любимите ви хора, новини, игри и съдържание, Windows 11 ви предоставя пространство, в което да мислите, изразявате се и създавате естествено.

Производител

HP

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Ядро i5
Настолен компютър
1245U
Наличност
3,3 GHz
Поколение
Езеро Алдер (12-то поколение)
Картов четец
Не

Екран

IPS панел
Да
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
16 "
Резолюция
1920x1200

Работна памет

Капацитет на паметта
16 ГБ
Лаптопи
DDR5

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Intel
Настолен компютър
Графики Iris Xe

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
512 ГБ
Операционна система
Windows 11 Pro

Свързаност

Навигационни връзки
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.0
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,76 кг
Тип
Бележник
Цвят
сребърен
Лаптопи
Международен английски език
Година на издаване
2022
Модел
-

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
1 година по време на използване на устройството

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.