Αθλητικά Παπούτσια

Nike Zoom Fly 5 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running ΛευκάΚωδικός: 45641522

Ο Eliud Kipchoge πιστεύει ότι οι δυνατότητές του, ή οι δικές σου, δεν έχουν όρια. Αντλώντας έμπνευση από τη νοοτροπία του αθλητή, αυτή η έκδοση του Nike Zoom Fly 5 έχει προσωπικές πινελιές από τον

Δες όλη την περιγραφή

Ο Eliud Kipchoge πιστεύει ότι οι δυνατότητές του, ή οι δικές σου, δεν έχουν όρια. Αντλώντας έμπνευση από τη νοοτροπία του αθλητή, αυτή η έκδοση του Nike Zoom Fly 5 έχει προσωπικές πινελιές από τον Eliud, οι οποίες σου υπενθυμίζουν να συνεχίσεις να προσπαθείς για να πετύχεις περισσότερα.

Δες όλη την περιγραφή
143,90
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 143,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Zoom Fly 5 FD6562-100 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Λευκά

    Διαθέσιμα μεγέθη: 47

    Πληροφορίες καταστήματος
    144,00 €

  2. Zoom Fly 5 FD6562-100 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Λευκά

    Διαθέσιμα μεγέθη: 47

    Προϊόντα καταστήματος
    143,90 €

Περιγραφή

Ο Eliud Kipchoge πιστεύει ότι οι δυνατότητές του, ή οι δικές σου, δεν έχουν όρια. Αντλώντας έμπνευση από τη νοοτροπία του αθλητή, αυτή η έκδοση του Nike Zoom Fly 5 έχει προσωπικές πινελιές από τον Eliud, οι οποίες σου υπενθυμίζουν να συνεχίσεις να προσπαθείς για να πετύχεις περισσότερα. Αυτή η ανθεκτική σχεδίαση αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις προπονήσεις τρεξίματος το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του αγώνα. Μπορείς να φορέσεις αυτό το μοντέλο για τρέξιμο με ουδέτερο διασκελισμό τόσο στον αγαπημένο σου αγώνα όσο και τις μέρες μετά την κατάκτηση της νίκης. Προσφέρει άνεση, σταθερότητα και αξιοπιστία, αλλά με μια αίσθηση ώθησης που εξασφαλίζει ταχύτητα και ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;

Ξεπερνώντας τα όρια

Αυτό το μοναδικό σχέδιο είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες επιδόσεις του Eliud που έσπασε κάθε ρεκόρ στον αγώνα των 5 χλμ. το 2003, φορώντας τα παπούτσια στίβου Nike Zoom Miler με τη λευκή βάση και την κόκκινη ρίγα πάνω από το λογότυπο Swoosh. Στην αριστερή εσωτερική σόλα υπάρχει η ιδιαίτερη φράση "Kipchoge-ism", ενώ στη δεξιά εσωτερική σόλα αναγράφεται ο χρόνος του ρεκόρ και η τοποθεσία όπου πέτυχε αυτήν την εκπληκτική επίδοση.

Περισσότερη αναπήδηση

Ο νέος αφρός ZoomX στην ενδιάμεση σόλα αναβαθμίζει τις υψηλές επιδόσεις ενός ήδη γνωστού και αξιόπιστου μοντέλου, ξεπερνώντας το επίπεδο του Zoom Fly 4. Αυτή η προσθήκη προσδίδει στο σύστημα αντικραδασμικής προστασίας πιο ανάλαφρη αίσθηση και πιο υψηλή απόκριση. Επωφελήσου από αυτά τα χαρακτηριστικά για κάθε περίσταση, ώστε να απολαμβάνεις περισσότερο τις διαδρομές σου.

Διατήρησε τον ρυθμό σου

Η προσχηματισμένη επιφάνεια σε όλο το μήκος προσφέρει αίσθηση ώθησης και ομαλές μεταβάσεις σε διάφορους ρυθμούς. Η επιφάνεια της σόλας χαρίζει μοναδική αίσθηση που σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα.

Σταθερότητα στα κατάλληλα σημεία

Τόσο το μπροστινό μέρος όσο και η φτέρνα έχουν ελαφρώς φαρδύτερες βάσεις, δημιουργώντας μια σταθερή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τις στροφές και τις μεγάλες αποστάσεις με σιγουριά.

Περισσότερα πλεονεκτήματα

  • Ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος για πιο απαλή, αεριζόμενη αίσθηση που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.
  • Χάρη στη δυναμική εφαρμογή στα κορδόνια και την υποστηρικτική συγκράτηση στο μέσο του πέλματος, το παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι με εφαρμοστή και σταθερή αίσθηση.


Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FD6562-100
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Λευκό
Δημοφιλής Σειρά
Nike Zoom Fly
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.