Lenovo SmartPaper 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/Писалка Lenovo Smart Paper Pen и калъф Lenovo Smart Paper Folio) Буреносно сиво
Таблети

Lenovo SmartPaper 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/Писалка Lenovo Smart Paper Pen и калъф Lenovo Smart Paper Folio) Буреносно сивоКод: 45307534

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 10.3" Екран 1872 x 1404
  • Четириядрен процесор RK3566
  • Капацитет на батерията: 3550 mAh
  • Тегло: 408 г
Вижте пълното описание

Доклад за продукта

от 498,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. SmartPaper 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/Писалка Lenovo Smart Paper Pen и калъф Lenovo Smart Paper Folio) Буреносно сиво

    Информация за магазина
    498,00 €

Описание

Lenovo SmartPaper пристигна, за да реши всичките ви проблеми, мощен, но елегантен!

Lenovo SmartPaper беше проектиран с целта да изпълни желанията на тези, които мечтаеха за най-доброто преносимо устройство. Той ще направи ежедневието ви по-лесно, като ви даде възможност да водите бележки и да рисувате с абсолютна прецизност благодарение на Smart Paper Pen. 

Комбинацията от четириядрен процесор с 4GB RAM и 64GB място за съхранение с операционна система Android ще ви даде цялата мощ, от която се нуждаете. Той осигурява отлична автономия. Четете непрекъснато 8500 страници или пишете 170 страници само с едно зареждане.

Бъдещето на воденето на бележки е тук

Като тетрадка, не бихте могли да поискате нищо повече от Lenovo Smart Paper. Изберете от 74 шаблона, всеки с почти неограничен брой страници, за да се справите с всяка задача, от списъци със задачи и технически чертежи до музикални ноти. 

Пишете на екрана (с включената писалка) и тетрадката може да преобразува вашия ръкопис в дигитален текст за лесно преглеждане по-късно. Можете също така да редактирате незабавно или да преместите съществуващите си бележки навсякъде на страницата.

Време е да се отървете от поставката за моливи

Кутията на Lenovo Smart Paper включва Lenovo Smart Paper Pen. Той разполага с девет вида писалки, като писалка, молив, маркер, маркер и четка, със закъснение от 25 ms и 4,096 нива на чувствителност към натиск и откриване на наклон. 

В резултат на това можете да рисувате, засенчвате, скицирате и илюстрирате с истинска прецизност и да се наслаждавате на по-естествено усещане за писалка върху хартия. Освен това, тази винаги включена писалка използва технология за електромагнитен резонанс, така че никога не се налага да я зареждате.

Малко устройство, голяма библиотека

Благодарение на Ebooks.com*, можете да имате достъп до повече от два милиона книги на Lenovo Smart Paper. Освен че имате всичките необходими материали за четене на една ръка разстояние, можете да преглеждате всичко в почти всеки файлов формат, от epub до pdf и docx. 

По този начин можете да си водите бележки и да пишете върху всичко, без угризения, с подчертавания, отметки и коментари. Можете също така да обогатите речника си, като докоснете която и да е дума, за да намерите нейното значение чрез интелигентния речник.

* Достъпът до книги на Ebooks.com изисква отделен абонамент и не е включен в покупката на този продукт.

Четенето никога не е било по-релаксиращо

Сега можете да четете по-удобно, без да напрягате очите си, денем и нощем. Дори при слаба светлина, като в тъмна самолетна кабина или в леглото през нощта, двуцветната предна светлина на 10.3″ матовия антибликов E-Ink екран автоматично ще се настройва, за да коригира яркостта, до 26 нива. 

Можете също така да увеличавате/намалявате и да настройвате размера на текста. А с батерия, която издържа седмици, можете да четете книги на воля, докато слушате релаксираща музика.

Никога повече не губете своите бележки

Едно е да си водите бележки, а съвсем друго е да можете да ги намерите, когато имате нужда от тях. С приложението Lenovo Smart Paper можете да направите и двете незабавно. Освен че съхранявате бележките и файловете си локално на устройството си, можете да използвате приложението, за да ги синхронизирате с облака, защитени с парола. 

Изискващо абонамент за Lenovo Smart Paper, тази опционална облачна услуга също така ви позволява да имате достъп до бележките си и да прехвърляте файлове от други устройства, като вашия телефон или лаптоп.

Защото времето не чака никого

Имате важно интервю, презентация или лекция? Защо да губите време в записване на бележки, когато можете да запишете всичко с Lenovo Smart Paper? След това просто конвертирайте записа в цифров текст чрез вградения Microsoft Engine, спестявайки ви часове за транскрипция. 

Можете също така да превеждате ръкописни бележки на всеки език, както и да подписвате и споделяте цифрови документи мигновено. Всичко това може да бъде достъпно от вашия телефон или лаптоп чрез приложението Lenovo Smart Paper.

Пакетът включва

  • Lenovo Smart Paper
  • Lenovo Smart Paper Pen
  • Lenovo Smart Paper Folio Case
  • 10W захранващ адаптер
  • USB-C кабел за зареждане (1.5m)
  • Ръководство за бърз старт и безопасност
  • Гаранция

Производител

Lenovo

Спецификации

Основни спецификации

Операционна система
Андроид
Дата на излизане
2022
Цвят
Черно
Тегло
408 гр
Модел
-

Процесор и памет

RAM памет
4 ГБ
Капацитет
64 ГБ
Процесорни ядра
Четириядрен
Скорост на основния процесор
1,8 GHz

Екран

Размер на екрана
10,3 "
Таблети
1872 x 1404 пиксели

Таблети

Свързаност
Bluetooth, USB-C
Мрежа
Wi-Fi

Батерия

Капацитет на батерията
3550 mAh

Характеристики и функции

Характеристики
Включена писалка
Сензори
Сензор за светлина, Акселерометър

Размери

Дължина
195 мм
Ширина
226 мм
Дебелина
5,5 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • alexalaf
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Първата ми покупка на е-инк таблет, съм впечатлен от възможностите и организацията, които могат да се постигнат в ежедневието.
    Писане: безупречен опит, усещане доста близко до хартията и много добра реакция на писалката. Много варианти за писалки, подчертаване, лесно се работи с него и много шаблони на фона (бележки, календар и други).
    Съхранение: незабавно съхранение и лесна организация в папки. Много лесно качване в Google Drive и лесен достъп.
    Батерия: много задоволителна - с ежедневна употреба по време на работа издържа повече от седмица. Яркостта се регулира според околната среда, изключително полезно.
    Калъфът е много практичен, а писалката е удобна.
    Изживяването при четене на книги също е много положително.
    Като цяло, това е отличен продукт. Цената е висока (450 €), но все пак на подобно ниво с конкуренцията (Remarkable и Kindle Scribe). Въпреки това, лесният достъп до Google Drive и фактът, че не изисква месечна абонаментна такса като Remarkable, го правят много конкурентоспособен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Тегло
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Lenovo SmartPaper 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/Писалка Lenovo Smart Paper Pen и калъф Lenovo Smart Paper Folio) Буреносно сивоLenovo SmartPaper 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/Писалка Lenovo Smart Paper Pen и калъф Lenovo Smart Paper Folio) Буреносно сивоLenovo Tab M11 11" с WiFi (8ГБ/128ГБ/Lenovo Tab Pen) Luna GreyLenovo Tab M11 11" с WiFi (8ГБ/128ГБ/Lenovo Tab Pen) Luna GreyOnyx Boox Note 5 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/E Reader) СинOnyx Boox Note 5 10.3" Таблет с WiFi (4ГБ/64ГБ/E Reader) СинSamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" с WiFi (6ГБ/128ГБ) СивSamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" с WiFi (6ГБ/128ГБ) СивLenovo Tab M11 11" с WiFi (4ГБ/128ГБ/Lenovo Tab Pen) Luna GreyLenovo Tab M11 11" с WiFi (4ГБ/128ГБ/Lenovo Tab Pen) Luna Grey
от 498,00 €от 222,00 €от 599,00 €от 390,00 €от 158,00 €
ПроизводителLenovoLenovoOnyxSamsungLenovo
-Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на екрана10,3 "11 "10,3 "10,9 "11 "
Още спецификации