Fantasy Flight Extensie Joc Angmar Awakened Campaign LOTR LCG pentru 1-4 Jucători 14+ Ani
Jocuri de societate

Fantasy Flight Extensie Joc Angmar Awakened Campaign LOTR LCG pentru 1-4 Jucători 14+ AniCodul: 45257146

Ținuturile vestice ale Eriadorului au rămas mult timp pașnice sub vigilența Rangerilor din Nord. Cu toate acestea, niciun mormânt nu poate ține în frâu forțele malefice ale Angmarului, care pândesc în

Vezi descrierea completă

Ținuturile vestice ale Eriadorului au rămas mult timp pașnice sub vigilența Rangerilor din Nord. Cu toate acestea, niciun mormânt nu poate ține în frâu forțele malefice ale Angmarului, care pândesc în locuri sălbatice și străvechi, întinzând la maximum datoria curajoșilor rangeri Dúnedain de a proteja ținutul.

Vezi descrierea completă
-20% pentru această achiziție
Expirare: 29/09/2024

74,90 €

59,92€

de la No Label X

Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 74,90 €

Descriere

Ținuturile vestice ale Eriadorului au rămas mult timp pașnice sub vigilența Rangerilor din Nord. Cu toate acestea, niciun mormânt nu poate ține în frâu forțele malefice ale Angmarului, care pândesc în locuri sălbatice și străvechi, întinzând la maximum datoria curajoșilor rangeri Dúnedain de a proteja ținutul. În Expansiunea Campaniei Angmar Awakened, unul până la patru jucători își unesc forțele cu Dúnedain pentru a apăra Eriadorul și a investiga sursa răului care bântuie ținutul. 

În nouă scenarii, care pot fi jucate pe parcursul unei campanii secvențiale, ei trebuie să înfrunte orci, troli, wraiths și un ticălos viclean care mânuiește magie neagră. Această expansiune include toate scenariile prezentate în The Lost Realm și ciclul original Angmar Awakened, acum reambalate într-o singură cutie, împreună cu conținut de campanie complet nou.

Specificații

Cod produs
MEC108

Decorațiuni și accesorii pentru nunți

Tip
de Echipă
Tip
de Fantezie

Detalii produs

de Călătorie
Nu
Vârstă
14 +

Grupul de specificații 'Triciclete pentru copii'

Jocuri de cărți
Nu
Limba
Engleză
Extensii
Da
independente de limbă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.