Jazwares Плюшено Pokemon Pichu 45 см. PKW3113
Плюшени играчки

Jazwares Плюшено Pokemon Pichu 45 см. PKW3113Код: 45234439

Имахте ли натоварен ден, тренирайки Покемони? Възстановете силите си, като се насладите на сън с любимия си Покемон! Тази супер мека плюшена играчка изобразява Пичу, легнал на корема си и наслаждаващ

Вижте пълното описание

Имахте ли натоварен ден, тренирайки Покемони? Възстановете силите си, като се насладите на сън с любимия си Покемон! Тази супер мека плюшена играчка изобразява Пичу, легнал на корема си и наслаждаващ се на заслужена дрямка. 

Вижте пълното описание
71,55
Доставкапон, 07 окт. - ср, 09 окт.
+2,90 €

Избран магазин

Наличност 4 броя

Доклад за продукта

от 71,55 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 39,90 €

  2. 71,55 €

Описание

Имахте ли натоварен ден, тренирайки Покемони? Възстановете силите си, като се насладите на сън с любимия си Покемон! Тази супер мека плюшена играчка изобразява Пичу, легнал на корема си и наслаждаващ се на заслужена дрямка. С невероятни детайли, които изглеждат като излезли директно от анимационния сериал Покемон, тази плюшена играчка е перфектният подарък за феновете на Покемон от всички възрасти! Трябва да ги хванеш всичките!

Производител

Jazwares

Спецификации

Детайли за продукта

Герои
Pokemon
Височина
45 см

Допълнителни характеристики

с движение
Не
със звук
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.