Barbie 2023 Holiday Golden Gown and Dark Brown Hair Колекционерска Кукла за 6++ Години
Кукли

Barbie 2023 Holiday Golden Gown and Dark Brown Hair Колекционерска Кукла за 6++ ГодиниКод: 45224923

Това е времето за даване и събиране с любимите ви хора! Куклата за празниците Barbie за 2023 година воплъщава духа на сезона със своата впечатляваща златна рокля, която блести с небесни детайли.

Вижте пълното описание

Това е времето за даване и събиране с любимите ви хора! Куклата за празниците Barbie за 2023 година воплъщава духа на сезона със своата впечатляваща златна рокля, която блести с небесни детайли. Златото винаги е имало значение по време на празниците като символ на топлина и светлина, което го прави перфектния цвят за тази 35-та годишнина от иконичната

Вижте пълното описание
74,99
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 4следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 74,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 74,99 €

Описание

Това е времето за даване и събиране с любимите ви хора! Куклата за празниците Barbie за 2023 година воплъщава духа на сезона със своата впечатляваща златна рокля, която блести с небесни детайли. Златото винаги е имало значение по време на празниците като символ на топлина и светлина, което го прави перфектния цвят за тази 35-та годишнина от иконичната Колекционерска кукла за празниците Barbie. Опакована в кутия, която заслужава да бъде показана, тази колекционерска кукла е изключителен подарък за деца на възраст 6 години и нагоре. Включва стойка за куклата и сертификат за автентичност. Куклата не може да стои самостоятелно. Цветовете и декорациите могат да варират.

Празнувайте най-празничното време от годината с Барби! По повод 35-годишнината на Празничната Барби, тази елегантна кукла сияе с всичката радост и светлина на сезона. Нейната шампанска сатенена рокля има пола от тюл, който свети със златисти звезди.


Плисирана прозрачна пелерина, която се връзва около врата със сатенена панделка в слонова кост, докато златни обици и полирана златна китка добавят сезонно блясък. Нейният вид се завършва с кестенява вълниста коса, червени устни и съответстващи черешови нокти.

Производител

Barbie

Спецификации

Номер на продукта
HJX05
Вид
Кукла
Възраст
6+ + години
Playmobil
Барби
Колекционерска
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта