SoundPEATS Air4 Lite Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна
Bluetooth слушалки

SoundPEATS Air4 Lite Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаКод: 45200256

Телефонирайте в шумни среди без смущения. Слушалките използват микрофони с AI шумопотискане, така че можете да бъдете сигурни, че вашият събеседник ще ви чуе. Освен това аудио кодиращият устройство...

Вижте пълното описание

Телефонирайте в шумни среди без смущения. Слушалките използват микрофони с AI шумопотискане, така че можете да бъдете сигурни, че вашият събеседник ще ви чуе. Освен това аудио кодиращият устройство LDAC осигурява висококачествен звук, без шум, а Bluetooth 5.3 гарантира по-ниска консумация на енергия и ниска латентност. Издръжливата батерия предлага до 30...

Вижте пълното описание
49,90
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 49,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 49,90 €

Описание

Телефонирайте в шумни среди без смущения. Слушалките използват микрофони с AI шумопотискане, така че можете да бъдете сигурни, че вашият събеседник ще ви чуе. Освен това аудио кодиращият устройство LDAC осигурява висококачествен звук, без шум, а Bluetooth 5.3 гарантира по-ниска консумация на енергия и ниска латентност. Издръжливата батерия предлага до 30 часа използване, а включеният USB-A към USB-C кабел ви позволява да подготвите слушалките си за допълнително използване.

Впечатляващ звук

Слушалките предлагат висококачествен звук, пълен с детайли и бас, така че можете да откриете отново любимите си песни. Допълнително, аудио кодерът LDAC осигурява беззагубна предаване на сигнала, с HiRes сертификация. С Soundpeats Air 4 Lite ще се потопите в свят на музика!

Надеждна Bluetooth 5.3 връзка

Насладете се на още по-бързо предаване на сигнал! Слушалките се свързват към вашето устройство чрез Bluetooth версия 5.3, което означава широк обхват на сигнала, стабилна връзка, ниска латентност и по-ниска консумация на енергия. Така можете да слушате музика, да играете игри и да гледате филми без прекъсване. Допълнително, е възможно да сдвоите слушалките с 2 устройства едновременно и лесно да превключвате между тях.

Шумопотискане AI

Шумът от околната среда ви пречи да говорите свободно по телефона? Слушалките Soundpeats Air 4 Lite ще ви помогнат да промените това! Те предлагат 6 вградени микрофона с AI технология за шумопотискане. Така можете да продължите разговорите си по телефона навсякъде. Освен това, освен контрол на допир, Air 4 Lite поддържа и гласов контрол, за още по-добър потребителски опит.

До 30 часа възпроизвеждане

Не се страхувайте от внезапно изтощени слушалки! Soundpeats Air 4 Lite е оборудван с ярък индикатор, който ще ви информира за нивото на батерията с подходящ цвят. Така ще можете да заредите енергията му навреме. С едно зареждане слушалките свирят около 7 часа, а с калъфа за зареждане - до 30 часа. Включеният USB-A към USB-C кабел ще улесни зареждането на продукта.

Производител

SoundPEATS

Спецификации

Спецификации

Вид
Слушалка за ухо
Bluetooth слушалки
7 часове
Функция със зареждащ калъф
30 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Не
Бързо зареждане
Не
Намалено шум от микрофона
Да
Bluetooth слушалка
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1
Прегледайте този продукт
  • fuorigioco1981
    1
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Микрофонът, от който те чуват, е от ВЪТРЕШНАТА част, която докосва бузата и не те чуват добре! Исках да знам, не осъзнаха ли, когато го направиха, че е проблем? Изхабени пари. Единствено добра батерия.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

SoundPEATS Air4 Lite Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air4 Lite Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air4 Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air4 Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air3 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air3 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air 4 Pro В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ЧернаSoundPEATS Air 4 Pro В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ЧернаEdifier W320TN Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане СивEdifier W320TN Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Сив
от 49,90 €от 47,06 €от 41,89 €от 72,91 €от 81,50 €
ПроизводителSoundPEATSSoundPEATSSoundPEATSSoundPEATSEdifier
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидСлушалка за ухоСлушалка за ухоВ ухотоВ ухотоСлушалка за ухо
Още спецификации