The Ordinary Ordinary Multi-Peptide Хидратиращо Серум За лице с хиалуронова киселина 30мл
Серум

The Ordinary Ordinary Multi-Peptide Хидратиращо Серум За лице с хиалуронова киселина 30мл Код: 45188955

Серум за лице с хиалуронова киселина от The Ordinary, подходящ за всички типове кожа. Хиалуроновата киселина, която е основен структурен компонент на тялото, ефективно намалява появата на нежелани...

Вижте пълното описание

Серум за лице с хиалуронова киселина от The Ordinary, подходящ за всички типове кожа. Хиалуроновата киселина, която е основен структурен компонент на тялото, ефективно намалява появата на нежелани бръчки, дълбоко хидратира кожата и подмладява тена. Благодарение на своя състав, серумът се абсорбира бързо и прониква по-дълбоко в кожата в сравнение с кремовете...

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

от 35,30 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Ordinary Multi-Peptide Хидратиращо Серум За лице с хиалуронова киселина 30мл

    Информация за магазина
    35,30 €

  2. Ordinary Multi-Peptide Хидратиращо Серум За лице с хиалуронова киселина 30мл

    Информация за магазина
    39,50 €

  3. 39,85 €

Описание

Серум за лице с хиалуронова киселина от The Ordinary, подходящ за всички типове кожа. Хиалуроновата киселина, която е основен структурен компонент на тялото, ефективно намалява появата на нежелани бръчки, дълбоко хидратира кожата и подмладява тена. Благодарение на своя състав, серумът се абсорбира бързо и прониква по-дълбоко в кожата в сравнение с кремовете за лице, осигурявайки хидратация.

Ползи

  • Използва множество технологии за поддържане на кожата, като едновременно се насочва към множество признаци на стареене
  • Формулата включва пет добре изследвани пептидни технологии, кожно-приятелски аминокиселини и множество хиалуронови киселини. 
  • За тези, които търсят цялостно решение за грижа за кожата, Multi-Peptide + Copper Peptides 1% помага за подобряване на външния вид на фини и динамични линии и поддържа общата еластичност, изглаждане и стегнатост на кожата ви.
  • И тъй като този напреднал серум съдържа директни медни пептиди, той също така се насочва към признаците на стареене, които обикновено са свързани със стрес, което води до кожа, която излъчва и изглежда по-здрава.

Инструкции за употреба

  • Нанесете няколко капки върху лицето сутрин и вечер.
  • Ако се появи дразнене, изплакнете, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.
  • Използвайте само според указанията върху чиста кожа.
  • Препоръчва се тест за чувствителност преди употреба.
  • Дръжте далеч от деца.

Съставки

Меден трипептид-1, лактококов ферментен лизат, ацетил хексапептид-8, палмитоил трипептид-1, пентапептид-18, палмитоил тетрапептид-7, палмитоил трипептид-38, дипептид диаминобутирол бензиламид диацетат, ацетиларгинилтриптофил дифенилглицин, натриев хиалуронат.

Списъкът на съставките, които съставляват продукта, може да се променя с времето. Преди да използвате продукта, моля, прочетете списъка на съставките върху опаковката, за да се уверите, че съставките са подходящи за вашата лична употреба.

Производител

The Ordinary

Спецификации

Спецификации

Серум
Лице
Ампули
Не
Подсилвател
Не
Състав
Хиалуронова киселина
Начин на действие
Хидратация
Тип кожа
Всички видове

Количество

Обем
30 мл

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории