Xiaomi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Space Black
Bluetooth слушалки

Xiaomi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Space BlackКод: 44806668

Основни характеристики:

  • Време на работа 9 часа
  • Работа с кутия за зареждане 29 часа
  • Hi-Res Аудио
  • Устойчивост на пот
  • Активно шумопотискане
  • Бързо зареждане
Вижте пълното описание
159,90
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 9 часа и 1 минута
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 4 броя

Доклад за продукта

от 159,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Space Black

    Продукти на магазина
    188,99 €

  2. 159,90 €

Описание

Слушалките Xiaomi Buds 4 Pro са предназначени за тези, които търсят безжични слушалки с напреднали технологии и високо качество на звука. Те осигуряват отлично качество на звука с поддръжка на кодека LDAC, най-ефективния Bluetooth кодек за високо качество на звука. Освен това, те разполагат с технологията Активно шумопотискане (ANC) за намаляване на околния шум и подобряване на слушателското изживяване. Със здрава конструкция, поддръжка на докосване за лесно управление и изолация на гласа за подобрено качество на разговорите. Накрая, дългият живот на батерията и бързото зареждане ги правят идеален избор за тези, които искат да се наслаждават на музика и да останат свързани за дълги периоди.

Дизайн и изработка

Красотата на най-съвременната технология

Отворен магнитен калъф за лесна употреба и съхранение

Със своя тънък и компактен дизайн, слушалките се задържат на място вътре в капсулообразния калъф благодарение на множество вградени магнити. Калъфът осигурява пълен изглед към слушалките, когато е отворен, и улеснява поставянето им.

Оптимален комфорт

Слушалките са леки, като теглото на една слушалка е приблизително 5 грама. Течните силиконови слушалки предлагат меко прилягане и остават лесно на място. Слушалките се предлагат в големи/средни/малки размери, за да паснат на уши с различни размери без никакъв проблем.

Фиделити - златният стандарт за качество на звука

11 мм супер балансиран двоен магнитен драйвер за мощно HiFi звуково изживяване

Изживейте висококачествени нискочестотни звуци и ултралинейно ниско изкривяване с второто поколение персонализиран супердинамичен двоен магнитен пръстен на Xiaomi. Оптимизираният централен диск позволява на слушалките да предоставят акустично изживяване, подобно на живо изпълнение.

Поддържа Hi-Res Audio Wireless с LDAC на Sony

Xiaomi Buds 4 Pro са сертифицирани от Hi-Res Audio Wireless и поддържат аудио кодека на Sony LDAC при скорости на предаване до 990kbps, както и аудио резолюции от 96kHz/24bit и нагоре. Насладете се на всяко парче музика, сякаш е създадено специално за вас.

Шумопотискане за ясно слушане

Шумопотискане до 48dB
Слушалките разполагат с максимална дълбочина на шумопотискане до 48dB*, покриваща по-широк диапазон от шумове. Слушалките ви предлагат мигновена тишина, дори когато сте в шумен град, на метростанция или на летище.

Адаптивно шумопотискане

Намаляване на шума въз основа на околната среда

Слушалките интелигентно разпознават различни околни шумове и автоматично превключват между 3 настройки за шумопотискане. Освен това, слушалките интелигентно разпознават и потискат шума от вятъра. Слушалките също така разполагат с 6 ръчни режима за шумопотискане, което ви позволява да изберете настройката, която най-добре ви подхожда.

3 режима на прозрачност

Говорете с другите, докато се потапяте в музиката си
Функциите за прозрачност ви позволяват да се наслаждавате на музиката си, без да пропускате гласовете около вас или околните звуци, които трябва да чуете. Режимът за подобряване на околните звуци е добавен заедно с обикновения режим на прозрачност и режима за подобрен глас.

Потискане на шума за ясни разговори с VPU

Подобрена устойчивост на шум от вятъра с AI

Конфигурацията с 3 микрофона + VPU, комбинирана с независимо разработения от Xiaomi AI алгоритъм за шумопотискане, по-добре улавя гласа на потребителя и постига по-ефективно намаляване на шума по време на разговори, позволявайки ви да бъдете чути ясно и да приемате телефонни обаждания без прекъсвания.
Уникалният структурен дизайн на канала на слушалките и AI алгоритъмът, независимо разработен от Xiaomi, правят слушалките устойчиви на вятърен шум със скорост 32.4 км/ч* (приблизително при сила на вятъра 5), правейки всяка дума ясна по време на разговори.

Интегрирано Дименсионално Аудио

Потопете се в своя собствен свят

Изтеглете приложението Xiaomi Earbuds, за да се насладите на вградените функции за пространствено аудио.
За моделите Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13 Lite и по-новите модели смартфони/таблети на Xiaomi/Redmi/POCO, пуснати по-късно, пространственото аудио трябва да бъде деактивирано в настройките на MIUI Bluetooth®, за да се насладите на вграденото пространствено аудио чрез приложението Xiaomi Earbuds.

За множество устройства и различни платформи

Насладете се на впечатляващ звук

С иновативния вграден Dimensional аудио на Xiaomi, слушалките имат независима изчислителна способност и вече не разчитат на смартфон за изчисление на пространствен звук. Слушалките могат да предоставят пространствен звук на всички устройства и могат лесно да се свържат с телевизор, игрова конзола, таблет или компютър.

Слушалките могат динамично да разпознават и проследяват позицията на вашата глава чрез вграден шестосен сензор. Слушалките поддържат 360° ротационно позициониране за потапящо триизмерно звуково изживяване.

Флагмански 12nm чип

Xiaomi Buds 4 Pro е оборудван с усъвършенстван чип и многоядрено сътрудничество. Най-подходящото ядро ще бъде активирано за различни сценарии, увеличавайки изчислителната производителност и намалявайки консумацията на енергия, удължавайки живота на батерията.

Изключително дълъг живот на батерията

Свръхбързо зареждане

Слушайте музика до 9 часа с едно зареждане или до 38 часа, когато се използва с кутията за зареждане. Напълно заредете слушалките само за 30 минути, когато се зареждат в кутията. 3 часа възпроизвеждане на музика след 5 минути зареждане.
Кутията за зареждане поддържа Qi безжично зареждане и е съвместима с различни зарядни устройства. Дълготрайната батерия и по-бързото зареждане ще ви помогнат да оставите зад себе си тревогите за ниска батерия.

Поддържа Google Fast Pair

Просто отворете капака и сте свързани.
С едно докосване, Xiaomi Buds 4 Pro позволяват бързо и лесно Bluetooth сдвояване с вашите Android устройства. Можете дори да проверите къде сте го оставили за последно.

Контрол чрез сензор за сила. Лесен за използване

Стеблото на слушалката поддържа управление чрез сензор за натиск, осигурявайки бързи и надеждни отговори.

Превключвайте между режимите за шумопотискане и контролирайте музиката и обажданията.

Стиснете и задръжте лявата/дясната слушалка
Активно шумопотискане / прозрачност

Стиснете веднъж лявата/дясната слушалка
Пускане / пауза на музиката, Отговор / край на обаждането

Натиснете два пъти лявата/дясната слушалка
Прескачане към следващия трак, Отхвърляне на входящо обаждане

Стиснете три пъти лявата/дясната слушалка
Прескачане към предишния трак

Свързване с две устройства

Без да пропускате обажданията си

Поддръжка за едновременно свързване с две Bluetooth устройства. Отговаряйте на входящи обаждания, докато гледате видеоклипове на таблет или лаптоп.

Устойчивост на прах и вода IP54

Надеждни дори при вятър или дъжд

Слушалките и калъфът за слушалки имат степен на защита от прах и вода IP54, което отговаря на вашите нужди за ежедневна употреба.

Производител

Xiaomi

Спецификации

Спецификации

Вид
В ухото
Bluetooth слушалки
9 часове
Функция със зареждащ калъф
29 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Да
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Да
Бързо зареждане
Да
Намалено шум от микрофона
Да
Bluetooth слушалка
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • NikolasVarnas
    3
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Златен

    Това не е нещо перфектно, по-добре е да си вземете Redmi Buds 4 Pro, те са почти същите, с единствената разлика в говорителя. Те нямат нищо друго (лично мнение)

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Леснота на свързване
    • Приложение
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
  • Това ревю е за цвят: Златен

    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение

Подобни продукти

Xiaomi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Space BlackXiaomi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Space BlackXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане БяаXiaomi Redmi Buds 5 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане БяаXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ЧернаXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ЧернаXiaomi Redmi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане среднощно черноXiaomi Redmi Buds 4 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане среднощно черно
от 159,90 €от 54,90 €от 56,88 €от 32,50 €от 53,00 €
ПроизводителXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидВ ухотоВ ухотоВ ухотоВ ухотоВ ухото
Още спецификации