Lexar High-Performance 300x microSDHC 32ГБ Клас 10 U1 UHS-I с USB четец
Карти памет

Lexar High-Performance 300x microSDHC 32ГБ Клас 10 U1 UHS-I с USB четецКод: 4475386

microSDHC карта памет на Lexar. Разполага с капацитет от 32GB. Този размер е достатъчен за съхранение на голям обем снимки и видео с висока резолюция, за инсталиране на игри на мобилното устройство, за използване в action камери и се препоръчва като минимален капацитет за използване в дронове.
Това е SD карта със Speed Class 10, която предлага...

Вижте пълното описание

25,90
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 25,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. High-Performance 300x microSDHC 32ГБ Клас 10 U1 UHS-I с USB четец

    Продукти на магазина
    25,90 €

Описание

microSDHC карта памет на Lexar. Разполага с капацитет от 32GB. Този размер е достатъчен за съхранение на голям обем снимки и видео с висока резолюция, за инсталиране на игри на мобилното устройство, за използване в action камери и се препоръчва като минимален капацитет за използване в дронове.
Това е SD карта със Speed Class 10, която предлага минимална скорост на запис 10MB/s. Тя разполага с Bus Speed UHS-I с максимална скорост на запис от 104MB/s. Характеристиката UHS Speed Class съответства на U1 и гарантира минимална скорост на запис от 10MB/s. Обикновено се избира за запис и съхранение на видео с резолюция до Full HD при 60fps, както и за снимки в RAW формат.
Картите SDHC имат капацитет до 32GB в сравнение с SDXC, които се произвеждат в версии до 2TB.

Спецификации

Вентилатори

Капацитет
32 ГБ
MicroSD
microSDHC
Скорост на шината
UHS-I
Гуми за автомобили
с USB четец

Скенери

Клас на скорост
10
UHS Скоростен клас
U1

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1
Прегледайте този продукт
  • kalygor
    1
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Закупих тази конкретна карта за използване в екшън камера със способност за заснемане в 1080p. През времето, в което използвах тази карта, качеството на видеото беше много добро. Нямаше проблеми с записването или възпроизвеждането. Пробвах я в 4K (при 100 бита) и не се справи. Така че, по-добре не я разглеждайте за 4K.

    Недостатъците... Използвах я за запис на видео с даш камера (камера, инсталирана в автомобила, която записва за целите на сигурността в случай на инцидент). Тези камери записват в режим на циклично записване, което означава, че след като паметната карта се запълни, те изтриват най-старото записано видео и продължават да записват. Преди тази карта дори да се запълни напълно, тя замръзна, блокирайки допълнителното записване и само възпроизвеждаше. Блокировката не се маха, независимо от всичко, което опитах, и когато се свързах с производителя LEXAR, те предложиха, след като им изпратих касовата бележка, или да ми възстановят сумата (на едро и не това, което съм платил, разбира се), или да я заменят с нова. Това стана преди 8 месеца. Първоначално избрах да я заменят с нова, само за да ми кажат, че трябва да изчакам склада в Европа да се отвори (не можеха да я изпратят от САЩ... хаха). Разбира се, според тях, складът в Европа все още не се е отворил и не знаят дали ще се отвори преди второто пришествие.

    Така че, поисках да бъда компенсиран със същата сума, която е нейната текуща стойност. Отне им време, но накрая ми възстановиха сумата на текущата й стойност по фактурата на производителя. Единственото, което си заслужава, е адаптерът, който използвам за лесен и бърз прехвърляне на файлове към компютъра.

    Така че, извлечете сами вашите изводи. Лично аз никога няма да избера отново LEXAR.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост на четене
    • Скорост на записване
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?