Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)
Смарт часовници

Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)Код: 44710695

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • Super AMOLED сензорен екран
  • Живот на батерията до 40 часа
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 4G
  • Подходящ за плуване
Вижте пълното описание

  1. 40 мм

    от 243,48 €
243,48
Бърза доставкавторник, 10 Septemberако го поръчате в следващите 18 часа и 56 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 243,48 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 243,48 €

  2. Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)

    Продукти на магазина
    243,48 €

  3. Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)

    Информация за магазина
    299,90 €

  4. Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)

    Информация за магазина
    551,15 €

  5. 420,84 €

  6. 243,49 €

Описание

Смарт часовникът, който ви познава най-добре, се завръща с персонализирано уелнес изживяване. Започнете деня си с приятен сън благодарение на Sleep Tracking, който вече е наличен на Galaxy Watch6.

20% по-голям екран 30% по-тънка рамка

Вижте още повече информация с един поглед на екран, който е с до 20% по-голям. До 30% по-тънката черна рамка осигурява място за по-големия екран на Galaxy Watch6 и предлага повече пространство за изразяване с персонализирани циферблати.

Нова по-тънка комбинация

Стилът и комфортът се обединяват в тази по-тънка и елегантна форма. Galaxy Watch6 е преработен с по-тънка форма на часовника, което го прави по-лесен за носене. Удобното прилягане и вечният кръгъл дизайн ви дават възможността да имате 'лек' ас в ръкава си.

Смяна на каишка с едно щракване

Натиснете бутона за освобождаване на каишката, за да я свалите лесно от вашия смарт часовник. Персонализирайте стила си, независимо дали тренирате или се разхождате, като смените каишките само с едно движение. Ръководството за каишката улеснява подравняването с отличителен щрак, когато се прикрепи отново.

Драскотини и сапфирен кристал не вървят заедно

Готов за всички поводи

Изключително здравият сапфирен кристал създава здрав и устойчив циферблат, докато сертификатите IP68 и 5ATM означават, че вашият смарт часовник е достатъчно здрав, за да ви придружава във вашите приключения.

  • Устойчив на прах
  • Устойчив на сладка вода

Зареждане за нула време

С пълно зареждане, смартчасовникът издържа до 40 часа. С бързото зареждане на смартчасовника, можете да достигнете 45% само за 30 минути и ще бъдете готови да продължите с вашите дейности.

Нашият най-мощен смарт часовник досега

Подобреният процесор прави Galaxy Watch6 с 18% по-бърз, подобрявайки скоростта на стартиране на приложенията. Така че, независимо дали започвате деня си с бягане или се подготвяте за лягане, той е с вас на всяка стъпка от пътя.

Най-добрите дни започват с по-добри нощи

Разберете нощите си, за да извлечете максимума от дните си. Носете своя Galaxy Watch6 в леглото и наблюдавайте Етапите на съня, Оценката на съня и Консистентността на съня през цялата нощ, за да подобрите навиците си за сън. 

Сега можете също да получите достъп до Мониторинг на съня директно от вашия смарт часовник, така че да виждате съвети направо от китката си.

Пакет за мониторинг на сърцето на китката ви

Пакетът за наблюдение на сърцето работи, докато се фокусирате върху вашите дейности. Вграденият PPG сензор периодично измерва вашия пулс и сърдечен ритъм, когато носите вашия Galaxy Watch6, и ще ви уведоми, ако пулсът ви е твърде висок или твърде нисък. Използвайте ECG сензора за по-подробни измервания.

Добавете проверка на кръвното налягане към вашата уелнес рутина

Наблюдавайте физическото си състояние, като добавите проверка на кръвното налягане към вашата ежедневна рутина. Измервайте и следете кръвното си налягане на китката с Galaxy Watch6.


Функции за сигурност

Вашият смарт часовник е в режим на готовност в случай на спешна ситуация. При падане, Fall Detection ще го засече и ще попита дали имате нужда от помощ. За други спешни случаи, просто натиснете бутона за начало пет пъти, за да изпратите SOS съобщение до спешните служби. 

Когато помощта пристигне, бързо достъпете вашата медицинска информация от заключения екран с едно докосване. Не се притеснявайте, в добри ръце сте.

Проследяване на упражнения

Проследявайте вашето фитнес пътуване

Следете постиженията си и наблюдавайте целия си напредък с Galaxy Watch6. Следете движенията си за повече от 90 тренировки, включително плуване на закрито и йога, или можете дори да създадете своя собствена персонализирана тренировка. 

Забравихте да натиснете старт? Вашият смарт часовник автоматично ще разпознае и запише избрани тренировки, като бягане, ходене и сега колоездене, за да не пропуснете ценни данни.

Задайте перфектната интензивност за вас с персонализирана зона на сърдечния ритъм

Настройте персонализирана зона на сърдечния ритъм. Или просто започнете да бягате и Galaxy Watch6 ще измери вашите удари въз основа на вашето фитнес ниво и ще настрои зона на сърдечния ритъм, която ви подхожда. 

След като го настроите, ще можете да получавате известия, когато влезете в целевата си зона на сърдечния ритъм. Уверете се, че оставате в зоната, докато се движите, бягате и тренирате със собствено темпо.

Правете дистанционни снимки с Galaxy Z Flip5 от вашия смарт часовник

Свържете вашия смарт часовник с Galaxy Z Flip5, за да заснемете вашето фитнес състояние отблизо или от разстояние. Режимът Flex на Galaxy Z Flip5 и контролерът на камерата ви позволяват лесно да превключвате между режимите за снимки и видео или да увеличавате и намалявате, всичко това от удобството на вашата китка. След това натиснете бутона за снимане на вашия смарт часовник, за да направите снимка.

Повече от просто часовник

Нещо много повече от часовник. С Galaxy Watch6 можете да изпращате съобщения, да провеждате разговори, да се наслаждавате на музика, дори без вашия смартфон. Бъдете продуктивни и продължете деня си.

Международният роуминг поддържа контактите ви близо.

Изследвайте света, без да се изгубите.

Международният роуминг на Galaxy Watch6 ви позволява да използвате картата, за да намерите атракции от вашия смарт часовник. Ако срещнете някакви проблеми, не се притеснявайте. Ще можете да осъществявате обаждания или да изпращате съобщения, за да поискате помощ.

Персонализирайте го според вашата личност

Направете Galaxy Watch6 уникален за вас

Изберете от широка колекция каишки в различни стилове и материали. Можете също така да персонализирате циферблата на вашия смарт часовник с любимите си цветове, дизайни или дори снимки на вашия домашен любимец. 

Границата е вашето въображение.

Производител

Samsung

Спецификации

Проектори

Цвят
Златен
Дата на излизане
2023
Размер на екрана
1,3 "
Таблети
432x432 пиксели
Смарт часовници
Супер AMOLED
Съвместима операционна система
Андроид
Touch Screen
Да
Вътрешна памет за съхранение
16 ГБ
Умни часовници
Bluetooth, NFC, Wi-Fi, 4G - LTE
Умен часовник
Силикон
Материал на корпуса
Алуминий
Модел
Samsung Galaxy Watch 6

Характеристики и функции

Характеристики
Вибрации
Навигационни функции
Идентификатор на повикващия, Известие за кандидатстване
Клавиатура
Различни спортове / Спортна зала, Плуване, Туризъм, Колоездене, Работещ
Умен асистент (вграден)
-

Допълнителни спецификации

Сензори
GPS (Глобална позиционна система), Барометър, Стъпкомер, Гироскоп, Състав на тялото, Акселерометър, Електрокардиограф, Термометър, Сърдечен ритъм, Мониториране на съня
Защита
Устойчив на пръски
Waterproof
Басейн Плуване

Батерия

Капацитет на батерията
300 mAh
Устойчивост на батерията
1,5 дни

Размери

Диаметър на касата
40 мм
Тегло
28,7 гр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Myrto_Kyriazopoulou

    Потвърдена покупка

    Много добро! Единственото отрицателно нещо е батерията, която се изтощава бързо и фактът, че ако нямате Samsung телефон, някои функции не са възможни.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Tili68
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Най-добрият умен часовник, който някога съм купувал....и съм имал Apple watch, Huawei и Xiaomi..... Всички работят перфектно, можете да отговаряте на обаждания, съобщения, имейли, Viber, Messenger.... можете да изтеглите много приложения.... Другите часовници не могат да правят всичко това.....и въпреки че батериите им издържат колкото искат.....Те не са толкова точни като Garmin за измервания, но са страхотни за спортни активности....в крайна сметка, това не е спортен часовник.... той е за това да не сте на телефона си цялото време....и се справя страхотно.....

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Sofia4009
    1
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    Батерията издържа само за един ден!!! WiFi обажданията не се свързват, дори Xiaomi слушалките за 70€ не се свързват. Ако не сте експерт в технологиите, ще просто хвърлите парите си, защото никой в магазините за техника няма да го оправи или да ви обясни!!! Седмица носене на часовника без да работи, само за домакински задачи, и калъфът веднага се надраска и гаранцията не покрива това, защото надраскването не е на екрана!!! Не съм сигурен дали измерванията са точни, но една нощ, когато станах за банята и вода сутринта, той каза, че съм направил 500 стъпки в къща с площ от 70 кв.м.!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Умерен брой функции
    • Относителна точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Трудна синхронизация
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • xatzitakis_t
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Продуктов от Apple Watch SE, чувствам се като да съм достигнал нов технологичен ниво... чудесен часовник... много приложения, можете да изтеглите всичко, което искате... отличен екран, много ясен на слънце... мощен звук, когато получите телефонно обаждане... батерията не може да издържи повече от един ден... защото много сензори работят за измерванията, които прави... и другите, които издържат седмица, не правят същото... да не ги сравняваме... Общо взето, този часовник е подобрил моят ежедневен живот... по отношение на здравето и мотивацията за тренировка... и вече не гледате телефона си... струва си да се закупи...

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • lovabill
    4
    {positives} от 56 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Tech2Tech

    Това ревю е за цвят: Черно

    Внимание. Ако часовникът не е закупен от официален гръцки магазин (GR), трябва да се обадите на Samsung, за да предоставите IMEI номера, за да разберете първата дестинация на часовника. Държавата трябва да бъде в ЕС, за да имате гаранция и да има същите LTE характеристики като Гърция (успех с това). Моят беше за Виетнам като първа държава, така че нямах гласови разговори и гаранция от Samsung, не. Имаше добър часовник, който изпращаше СМС и всички други добри неща, които прави, включително Bluetooth версията. Върнах го главно поради липсата на гаранция (прочетете до края, въпреки това - може би не съм постъпил добре!).

    P.S.: Работи! Платих много за информация, така че ще я споделя, за да ви спестя разходите: се нуждаете от wifi calling за Cosmote. Попитайте доставчика за това (е безплатно за германец).
    И нека ви разкажа за моето преживяване. Така, поради упорство, го закупих отново от Samsung Hellas (eshop) на завишената цена от 370 евро (140 евро повече от тук) и платих още 5 евро на Cosmote за esim. Резултатът беше същият! Обадих се на Cosmote, чаках 60 минути и се отказах... Обадих се на Samsung и те направиха някои настройки чрез мобилно дистанционно управление... Нищо. Предложиха ми да опитам с Vodafone, защото на техния уебсайт се споменава, че го поддържат. Платих 35 евро за нова SIM карта и преобразуване в esim и... още по-лошо, той дори не се свързва с мрежата на Vodafone GR, дори не изпраща СМС. Намерих един малък германец и опитах да получа нова информация, и един човек с часовник 5 pro lte ми каза, че се нуждае от wifi calling. Той го активира, той ме изхвърли от тази мрежа автоматично, часовникът се рестартира и всичко беше наред!.. Заключения:
    1. Обслужването на клиенти на Cosmote не намери нищо грешно и не знаеше достатъчно за проблемите, другими думи, персоналът не е високотехнологичен, те знаят само основите.
    2. Уебсайтът на Cosmote е неточен в списъка с поддържани esim устройства (можете да ги намерите всички заедно, ако го потърсите в Google), той не включва Watch6, но всъщност го поддържа. Разбира се, техният eshop казва, че го поддържа.
    3. Vodafone има устройството в своя списък, но не работеше веднага. Ще се върна, ако се справя с това и го оправя.
    4. Samsung предложи да закупя втора SIM карта, базирана на горното, и загубих 35 евро, което означава, че и те не знаят. Може би ще ги се обадя за актуализация.
    5. Виетнамският часовник можеше да работи напълно добре, милише, желало ми се е да срещна подходящ служител тогава, дори без гаранция. Бих спестила 243 евро. Сега платих общо 370+10+35=415 евро.
    6. Wifi calling е технология, която ви позволява да правите обаждания чрез... wifi. Фактът, че блокира часовника, е грешка на Cosmote.

    Като 4G устройство: пренасочих обажданията от моя мобилен телефон към часовника (или с *21*номер# и #21# за отмяна, или чрез настройките на телефонното приложение), добавих VISA дебитна карта към gwallet, свързах Xiaomi Basic Earbuds на стойност 20 евро чрез Bluetooth, оставих мобилния си у дома и отидох на кафе. Започнах с 95% батерия, използвах Google Maps веднъж, за да намеря място, направих две NFC плащания, изпратих 2 СМС, разговарях на 4G с въшката 30 минути и се върнах у дома след 7 часа с останали 24% батерия.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

  • Потвърдена покупка

    • Точност на измерванията
    • Екран
    • Умерен брой функции
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    • Комфорт
    • Трудна синхронизация
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Живот на батерията
  • Потвърдена покупка

    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт

Подобни продукти

Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Злато)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Графит)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 40мм Водоустойчив с Пулсомер (Графит)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 44мм Водоустойчив с Пулсомер (Silver)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Алуминий 44мм Водоустойчив с Пулсомер (Silver)Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 44мм Водоустойчив с Пулсомер (Графит)Samsung Galaxy Watch6 LTE Алуминий 44мм Водоустойчив с Пулсомер (Графит)
от 243,48 €от 201,80 €от 198,00 €от 198,80 €от 207,50 €
ПроизводителSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
СензориGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Електрокардиограф, Мониториране на съня, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Състав на тялото, ТермометърGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Електрокардиограф, Мониториране на съня, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Състав на тялото, ТермометърGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Електрокардиограф, Мониториране на съня, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Състав на тялото, ТермометърGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Електрокардиограф, Мониториране на съня, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Състав на тялото, ТермометърGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Електрокардиограф, Мониториране на съня, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Състав на тялото, Термометър
Още спецификации