Kourikos Ванилия на Прах 2гр
Парфюми и сладкарски вкусове

Kourikos Ванилия на Прах 2грКод: 44691925

Ванилия в прах, на фирмата Kourikos, за да придадете уникален вкус и аромат на всяка рецепта. Среща се навсякъде, от класическите кремове като крем брюле, патишпан, до милфей и сен оноре, бисквити и кейкове. Където и да се добави, подобрява сладкото, придавайки му дълбок и сложен аромат, който е трудно да се опише. Особено подхожда на кремообразни...
Вижте пълното описание

0,50
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 10 часа и 48 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 8 броя

Доклад за продукта

от 0,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 0,50 €

Описание

Ванилия в прах, на фирмата Kourikos, за да придадете уникален вкус и аромат на всяка рецепта. Среща се навсякъде, от класическите кремове като крем брюле, патишпан, до милфей и сен оноре, бисквити и кейкове. Където и да се добави, подобрява сладкото, придавайки му дълбок и сложен аромат, който е трудно да се опише. Особено подхожда на кремообразни приготвяния, мусове, сладоледи и пудинги и общо взето на места, където има много яйца, защото покрива тяхната силен аромат. Може да се използва и в готвенето, не в ежедневни ястия, а в гурме ястия за специални поводи. В олио ароматизирано с ванилия можем да мариноваме телешко филе или да готвим с него пюре или варени картофи.

Предлага се в опаковка от 2гр.

Спецификации

Спецификации

Вид
Ванилия
Тип
Прах

Допълнителни характеристики

Вкус
-

Диетични предпочитания

Органичен продукт
Не
без глутен
Не

Количество

Тегло
2 гр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.