Dogness Water Автоматичен Кормилник/Поилка за Котки Розов 3.2л 46DG016P
Хранилки и поилки за котки

Dogness Water Автоматичен Кормилник/Поилка за Котки Розов 3.2л 46DG016PКод: 44616039

Автоматичен поилник - раздробител за котки от Dogness, с циркулационна система за постоянен поток на чиста филтрирана вода. Привлича вниманието на вашата котка със звука на водата и я стимулира да пие повече вода, което помага за хидратацията й. Необходимото количество вода е много важно за здравето на котката, особено ако храната й се състои изцяло от...
Вижте пълното описание

50,00
Бърза доставкавторник, 01 Octoberако го поръчате в следващите 20 часа и 27 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 50,00 €

Описание

Автоматичен поилник - раздробител за котки от Dogness, с циркулационна система за постоянен поток на чиста филтрирана вода. Привлича вниманието на вашата котка със звука на водата и я стимулира да пие повече вода, което помага за хидратацията й. Необходимото количество вода е много важно за здравето на котката, особено ако храната й се състои изцяло от суха храна, която съдържа минимална влага. Предлага на котката приятно място за хранене, тъй като има по-голямо разстояние от земята в сравнение с обикновените посуди и е идеален избор за стари котки с намалена подвижност. Също така защитава съдържанието от прах и насекоми.
• Капацитет: 3.2 литра

Спецификации

Спецификации

Вид
Поилка
Тип
Фонтан
Automatic
Да
Анатомичен
Не
Raised
Да
Материал
Пластмаса
Цвят
Розов

Количество

Капацитет
3200 мл

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.