Konami Yu-Gi-Oh! TCG Booster Spell Ruler 2023
Trading Card Games

Konami Yu-Gi-Oh! TCG Booster Spell Ruler 2023Κωδικός: 44525389

Το Spell Ruler ήταν το τρίτο σετ booster του Yu-Gi-Oh!  που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως μέρος της Legendary Collection, αλλά

Δες όλη την περιγραφή

Το Spell Ruler ήταν το τρίτο σετ booster του Yu-Gi-Oh!  που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, ακριβώς στην ώρα τους για να γιορτάσετε την 25η επέτειο του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα booster!

Δες όλη την περιγραφή
95,99
Express παράδοσηΑύριο, 20 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 2 ώρες και 14 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 95,66 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 95,66 €

  2. 95,99 €

Περιγραφή

Το Spell Ruler ήταν το τρίτο σετ booster του Yu-Gi-Oh!  που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια, μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, ακριβώς στην ώρα τους για να γιορτάσετε την 25η επέτειο του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα booster! Το Spell Ruler ήταν η πρώτη εμφάνιση των καρτών τελετουργικών ξορκιών, των τεράτων τελετουργικών και των καρτών γρήγορου παιχνιδιού ξορκιών, όπως το Mystical Space Typhoon. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Toon World του Pegasus και των Toon τεράτων από την πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων Yu-Gi-Oh!, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου Blue-Eyes Toon Dragon! 

Σε αυτά προστέθηκαν ισχυρές Κάρτες Ξορκιών όπως το Delinquent Duo, το Snatch Steal και το Painful Choice. Αυτή η εκτύπωση θα περιλαμβάνει και τα δύο Secret Rares από το σετ.

Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Deck

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.