Nothing Phone (2) 5G Двойна SIM (12ГБ/512ГБ) Тъмно сиво
Мобилни телефони

Nothing Phone (2) 5G Двойна SIM (12ГБ/512ГБ) Тъмно сивоКод: 44403962

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • Екран 6.7"/2412x1080/120Hz
  • Поддръжка на NFC
  • Процесор Snapdragon 8+ Gen 1
  • Двойна задна камера 50MP
  • Батерия 4700 mAh
Вижте пълното описание
642,80
Доставкаср, 18 сеп. - вт, 24 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 642,80 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Phone (2) 5G Двойна SIM (12ГБ/512ГБ) Тъмно сиво

    Информация за магазина
    653,50 €

  2. 781,66 €

  3. 642,80 €

Описание

Новият Глиф Интерфейс

Любов от пръв поглед

За свят, който жадува повече време за себе си и по-малко време пред екрана, затова Nothing създаде Glyph Interface.

Съчетайте различни последователности от светлина и звук за всеки контакт и тип известие, за незабавна и важна информация.

Ежедневна функционалност

Без екран

Отнасяйте се към отделните раздели с Глифове за основна информация и проследяване на напредъка. Използвайте светлините като таймер за обратно броене, индикатор за нивото на батерията и контрол на звуковата сила.

Основни известия

Оставете телефона си надолу

Вашите нови известия ви позволяват да се фокусирате, докато все още сте на разположение за онези, които са най-важни. Когато избраните от вас контакти или приложения изпратят известие, светлината ще продължи да мига, докато го отворите. Всичко друго може да изчака.

Сцената е ваша

Докоснете всеки точка, за да активирате различна комбинация от светлина и звук. Когато намерите своя ритъм, натиснете запис и създайте собствен мелодия за звънене.

Нищо ОС 2.0

Вдъхновен от иконичния хардуерен дизайн на телефона, Nothing Phone е дал на софтуера си нова визуална идентичност, която безспорно предава усещане за Нищо.

С акцент върху функционалната адаптация, Nothing OS 2.0 позволява взаимодействието с вашия смартфон да бъде по-целенасочено и внимателно.

Мощно ефективна. Освежаващо проста.

Нищо не е преработило програмата за помощник на началния екран и заключването, така че можете да създавате преки пътища към приложения, без да отвличате вниманието си. Персонализирайте всичко, от етикетите на приложенията и дизайна на мрежата до размера на графичните елементи и цветовите теми. Сега с нови оформления на папки и илюстрирани корици.

Мобилни телефони

Получете достъп до информация от приложения като Weather и Nothing X директно от началния екран. Сега със сканиращи изгледи за повече детайли. Създайте виджети за функциите на Quick Settings за по-голямо удобство. Или отключете телефона си по различен начин, като добавите основни графични елементи към екрана за заключване.

Камера

Нищо телефон (2) лесно заснема реалния живот, както се случва. С 18-битов процесор на изображения (ISP) той може да заснема 4 000 пъти повече данни от камерата в Нищо телефон (1). Нищо телефон предлага напреднали нови алгоритми, които правят снимки и видеоклипове по-динамично точни от всякога.

Напреднал HDR

Вземете перфектната снимка с Advanced HDR. Сега с 3 пъти повече данни, Advanced HDR заснема 8 кадъра с различни нива на експонация в RAW формат. Той избира най-добрите детайли от всеки кадър и ги слива в крайна снимка, която засича най-автентичния резултат. Работи с нощен режим, за да намали шума и осигури чисти снимки през целия ден.

Революциониращи селфита

Камерата те обича

За перфектни портрети, Нищо не е създало предна камера с голям сензор от 32 MP, който е два пъти по-голям от телефона (1). Тя въздава живот на всеки цвят, нюанс и израз.

Двойна задна камера

Съгласуван до съвършенство

Телефонът Nothing Phone е подобрил основната си камера до 50 MP + с интелигентни ефекти за синхронизация, за да направи Телефона (2) революционен.

Включително нов алгоритъм за Motion Capture 2.0, който използва изкуствен интелект за точно разпознаване в реално време на движещи се обекти. И 2X Super-Res зуум, който може да запази най-фините детайли на всяка сцена.

На живо

Винаги готов, винаги стабилен

Кристално ясно, камък твърдо. Създавайте впечатляващи видеоклипове с резолюция 4K 60fps с основната задна камера. За сцени с висока активност, активирайте Режим на действие. Работи едновременно с вградената двойна стабилизация за впечатляващо гладки резултати, когато се движите.

Премиум конструкция

Ще разберете, когато го държите

Премиумът е повече от материали. Това е за това как нещо изглежда, колко дълго трае и какво усещане ти предизвиква. Това е цялостно преживяване. От хардуера до софтуера, телефонът Nothing (2) е проектиран да доставя точно това.

Умно проектирано

Със своята нежно извита задна част от стъкло, елегантна и тънка средна рамка, високоразделителни текстури и изтънчени компоненти, телефонът (2) е най-гордата дизайнерска история на Nothing до момента. Погледнете отблизо и ще разберете какво означава това.

Подобрен чипсет

С чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, телефонът (2) може да се похвали с 80% подобрение в производителността в сравнение с предшественика си. Сега с бърза скорост, по-добро управление на вътрешната топлина, напреднали възможности на камерата. И много повече.

Енергийно ефективен дисплей

Красотата трае

Сега, по-голям и по-ярък, Nothing Phone (2) разполага с 6,7-инчов OLED дисплей с максимална яркост от 1600 нита на пиксел. С LTPO, телефонът (2) може интелигентно да регулира честотата на опресняване до 120 Hz, за да запази енергията, когато не използвате телефона си.

Батерия, която продължава да работи

На 4 700 mAh, телефонът (2) разполага с батерията с най-дълъг живот. Напълно се зарежда само за 55 минути. Съвместим с безжично зареждане Qi с мощност 15W. Телефонът (2) също функционира като безжично зарядно с мощност 5W, така че можете да захранвате аксесоари докато сте в движение.

Устойчивост

С акцент върху рециклирани материали, възобновяеми източници на енергия, опаковки и дълготрайност, телефонът (2) е проектиран да бъде един от най-устойчивите смартфони на пазара.

Рециклируеми материали

Във всички области

Устойчив отвътре навън. Освен 100% рециклираната алуминиева средна рамка, Nothing използва 100% рециклирано олово в 9 платки, 100% рециклирана медна листовка на основната платка и над 90% рециклирана стомана в 28 стоманени уплътнителни елементи. Освен това, 80% от пластмасовите компоненти са от устойчиви източници.

100% Безпластмасова опаковка

Опаковката за телефона (2) е напълно без пластмаса, с 60% от хартията, произведена от рециклирани източници. Прогресивно, но премиум. Изживяването при отваряне на опаковката е толкова уникално, колкото и съдържанието в нея.

"Пакетът включва"

  • Нищо Телефон (2)
  • USB Type C към Type C кабел
  • Информация за безопасност и гаранционна карта
  • Протектор за екрана (предварително поставен)
  • Инструмент за изваждане на SIM карта

Спецификации

Основни спецификации

Мобилен телефон
Смартфон
Операционна система
Андроид
SIM
Двоен
Година на издаване
2023
Цвят
Сив
Тегло
201,2 гр
Съдържание на пакета
Зарядно устройство, Защита на екрана

Процесор и памет

Модел на процесора
Snapdragon 8+ Gen 1
Мощност на процесора
3,2 GHz
Ядра на процесора
4
RAM
12 ГБ
Капацитет
512 ГБ
Слот за карта
Не

Дисплей

Размер
6,7 "
Анализ
2412 x 1080 пиксели
Честота на опресняване
120 Hz
Тип
LTPO OLED
Обработка
Сензорен екран
Дефиниция
Full HD

Камера

Задна камера
Двоен
Задни камерни обективи
Широк ъгъл 50MP, Ултра широк ъгъл 50MP
Резолюция на видеокамерата на задната част
1080p 30fps, 1080p 60fps, 4K 30fps, 4K 60fps
Задна камера със светкавица
Да
Самостоятелни обективи за селфи камера
Широкоъгълен
Характеристики
HDR

Мрежа и свързаност

Мрежова връзка
5G
Свързаност
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Да

Батерия

Капацитет
4700 mAh
Сменяема
Не
Бързо зареждане
Да
Мощност на зареждане
45 W
Безжично зареждане
Да
Безжично зареждане
15 W
Технология за бързо зареждане
Бързо зареждане 4.0

Специални функции

Защита
Устойчив на прах, Водоустойчив
Сертификация за защита
IP54
Сензори
Акселерометър, Близост, Гироскоп, Компас
Пръстов отпечатък
Под екрана

Размери

Дължина
162,1 мм
Ширина
76,4 мм
Дебелина
8,6 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

  • vasilistsiaras
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Намерих го на разпродажба и в комбинация с данъчното освобождаване, платих €260. Също така похарчих още €40 за калъф и протектор за екран Spigen и зарядно Ldnio (има ревюта и за тези продукти). Така че за тази цена, бих го препоръчал горещо. Не го сравнявайте с флагмански модели от Samsung и Apple; той е от по-ниска категория.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostolosgl
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Мобилният телефон е просто звяр, издържа на всичко и прави всичко, неговият AnTuTu резултат (с охладителен вентилатор) е 1 900 500. Що се отнася до снимките, те са просто невероятни, особено в нощен режим! Го препоръчвам без колебание!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • nektariosaris6
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Единственото отрицателно нещо е, че няма класическата галерия със снимки и всичко се запазва в Google снимки. Ако оправят това, ще бъда напълно удовлетворен. Също така, говорителят се нуждае от малко повече бас. Отличен избор!!!!!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • xaralampos_dim
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Перфектно във всичко, качествено устройство, единственото отрицателно е, че говорителите не произвеждат толкова добър звук на музиката. Иначе безупречен и като скорост.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • DimitrisLed2
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Много бърз с много плавни анимации. Батерията издържа целия ден и се зарежда доста бързо. Снимките и видеата са добри, не най-добрите, но няма да имате никакви проблеми. Говорителите не са много ясни или със силен бас, но са добри. Хаптиките са добри, по-добри от другите телефони, но не толкова добри и силни като OnePlus 8T, все пак няма да имате проблем. За 400-500€ е отличен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Xristos_Sotiris
    3
    {positives} от 32 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Произлиза от серията Samsung S. Уплаши ме камерата. Тя е много средна. Особено в режим на увеличение. Сега, по отношение на говорителите, е малко лошо, бих казал, че е като слушане на моно. Екранът е ок, удовлетворителен, но ме дразни малко нитовете. На слънце почти не виждам нищо. Телефонът е бърз, никъде не се замръзва, направих много тестове. В заключение, за цената си, според мен не си заслужава. Купих го за 470 без ДДС. 04/03/24
    На Далечния изток има много по-добри варианти за същите пари.

    Преведено от Гръцки ·
    • Снимки
    • Видео запис
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Meiko Shiraki
    5
    {positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

    Ако не ви пречи пунктираната шрифтова естетика на нищото, това е най-добрата версия на Android, налична, вярна на ваниловия Android с допълнителни функции като виджети на екрана за заключване. По отношение на изграждането/дизайна, изглежда като телефон, който струва 1000+ и по отношение на скоростта, е невероятен. Единственият негатив е, че камерата не може да конкурира с пиксела и iPhone на същата цена, но това не означава, че камерата не е добра, защото е много стабилна камера, просто големите технологични гиганти имат по-добър софтуер за пост-обработка от малкото и скромно нищо

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Aggelos_Chras
    5
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Купих мобилния телефон преди почти 2 месеца, на разпродажба за 500 евро, и казвам това, защото не знам дали бих платил 600+ евро за нова компания в индустрията (не че 500 не е малка сума). Така че реших да "рискувам" с нещо ново в областта и досега съм много доволен. Външно телефонът е много различен (точно като отличната концепция на нищо) от това, което сме свикнали. Камерите са много добри, но определено не за някого, който предимно иска телефон за снимки и видеа. Освен това, телефонът се представя много добре в игрите и общо използване на интернет и социални медии. Никога не забавя. Батерията лесно издържа цял ден с данни, разговори и няколко часа използване на Google Maps на работа. Звукът е много добър. Общо взето, имам само положителни неща да кажа. Сега времето ще покаже колко издръжливо може да бъде нещо.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • giantioy42
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Най-добрият софтуер, който съществува на Android далеч. Покупка за 500 евро от Plaisio (12/256), ние, които успяхме да го получим, сме много късметлии.
    10/10 ⭐

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ggkavlos
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Купихме фактурата по време на седмицата на Черния петък за 403 евро, много прилично за тази цена в сравнение с 800.
    Аз идвам от Oneplus 7T и това е доста близо до това, което съм свикнал

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Видео запис
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Stathis_K_30
    5
    {positives} от 22 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Какво мога да кажа за този телефон. Го взех за 500 на Черен петък. Сравнявайки го с S23 ultra на жена ми и ако пренебрегна камерата, S23 изглежда като детска играчка пред него.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    Купено от Плайсио на Черен петък за 500 евро. Отлично и красиво.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Бял

    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Видео запис
  • Потвърдена покупка от GoldenByte

    Това ревю е за цвят: Бял

    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
  • Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
  • Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Качество на разговора
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
  • Това ревю е за капацитет: 256 ГБ

    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия

Подобни продукти

Nothing Phone (2) 5G Двойна SIM (12ГБ/512ГБ) Тъмно сивоNothing Phone (2) 5G Двойна SIM (12ГБ/512ГБ) Тъмно сивоNothing Phone (2a) 5G Двойна SIM (12ГБ/256ГБ) ЧерноNothing Phone (2a) 5G Двойна SIM (12ГБ/256ГБ) ЧерноNothing Phone (1) 5G Двойна SIM (8ГБ/256ГБ) ЧерноNothing Phone (1) 5G Двойна SIM (8ГБ/256ГБ) ЧерноNothing Phone (2a) 5G Двойна SIM (8ГБ/128ГБ) БялNothing Phone (2a) 5G Двойна SIM (8ГБ/128ГБ) БялOnePlus 12R 5G Двойна SIM (16ГБ/256ГБ) Iron GrayOnePlus 12R 5G Двойна SIM (16ГБ/256ГБ) Iron Gray
от 642,80 €от 398,50 €от 642,24 €от 330,25 €от 578,50 €
ПроизводителNothingNothingNothingNothingOnePlus
Наличен чрез Skroutz---Наличен чрез Skroutz
RAM12 ГБ12 ГБ8 ГБ8 ГБ16 ГБ
Още спецификации