Apple iPhone 13 Pro (6GB/128GB) Sierra Blue Refurbished Grade Magazin online

Apple iPhone 13 Pro (6GB/128GB) Sierra Blue Refurbished Grade Magazin onlineCodul: 44196238

Ce sunt dispozitivele recondiționate?

Dispozitivele recondiționate sunt acele dispozitive care au fost testate complet pentru funcționarea și durata bateriei de către personal calificat și orice probleme au fost reparate. Acestea sunt dispozitive complet testate și funcționale care arată ca noi.

Află mai multe
693,00
Livrarejoi, 03 oct - mie, 09 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Returnare gratuită

Magazin selectat

Raport produs

de la 693,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 693,00 €

Descriere

Telefon mobil Apple recondiționat cu Clasa B.
Telefoanele mobile de clasă B sunt în stare foarte bună, cu semne vizibile de utilizare (zgârieturi, uzură, etc.) pe ecran sau pe spate.

Telefon mobil

Fotografie macro

Cu lentilele recondiționate și autofocusul puternic, noua cameră cu unghi larg poate focaliza la o distanță de doar 2 centimetri de subiect. În același timp, mișcarea lentă și timelapse-ul arată și mai frumos.

Modul de noapte

Modul Noapte vine la camerele Wide și Ultra Wide, permițând realizarea de fotografii în condiții de lumină scăzută mai bune ca niciodată. Tehnologia LiDAR permite realizarea de portrete în modul Noapte. În plus, camera Wide primește cu 2,2x mai multă lumină, pentru detalii și claritate mai mari ziua sau noaptea.

Teleobiectiv

Noul obiectiv telefoto dispune de un zoom optic de 3x, ideal pentru portrete și fotografii clare de la distanță. Pentru imagini de aproape, modul Portret permite experimentarea cu efecte de bokeh și nivel de studio.

Modul cinematic

Noul iPhone poate realiza fotografii cu adâncime redusă de câmp și poate schimba automat focalizarea între obiecte. Modul cinematic așteaptă apariția unui nou subiect în cadru pentru a se focaliza asupra acestuia, permițând realizarea unor videoclipuri mai creative.

Acest videoclip nu este disponibil

Smart HDR 4

Utilizând puterea Neural Engine, Smart HDR 4 face ajustări unice pentru fiecare individ într-o fotografie. Ajustează corespunzător contrastul, iluminarea și tonurile pielii pentru a face ca toată lumea să arate și mai bine.

Camera principală

ProMotion

Noul ecran Super Retina XDR cu ProMotion poate reîmprospăta de la 10 până la 120 de ori pe secundă. Se adaptează în orice situație, fie că joci un joc cu grafică solicitantă sau pur și simplu navighezi pe internet. Se accelerează chiar și atunci când derulezi rapid, făcând totul să arate și mai natural.

Jocuri

Rata de reîmprospătare care ajunge la 120Hz, combinată cu performanța noului GPU cu 5 nuclee din procesorul A15 Bionic, fac jocurile plăcute pentru cel mai exigent jucător.

A15 Bionic

Noul cip Apple are 6 nuclee, un GPU cu 5 nuclee pentru grafică cu 50% mai rapidă, procesare avansată a imaginilor, un Motor Neural rapid și chiar mai bună securitate pentru datele personale, cum ar fi Face ID, contacte și altele.

Huse și protecții pentru telefoane mobile

Cu MagSafe, există suport pentru accesorii magnetice, în timp ce procesul de încărcare wireless este îmbunătățit și permite încărcătoarele MagSafe și alte accesorii magnetice, cum ar fi husele, să se alinieze și să se conecteze ușor la spatele iPhone 13 Pro.

Super-rapid fără fir cu 5G

Acum puteți descărca fișiere mari în mișcare sau puteți viziona filme HDR de înaltă calitate fără întârziere utilizând tehnologia 5G. iPhone-ul are cele mai multe benzi 5G dintre toate smartphone-urile, astfel încât puteți avea 5G în mai multe locuri. Și toată această viteză deschide posibilități uimitoare pentru viitorul aplicațiilor. În plus, atunci când iPhone-ul dvs. nu are nevoie de viteze 5G, utilizează automat LTE pentru a economisi durata de viață a bateriei.

Producător

Apple

Specificații

Stare

Clasificare
Magazin online

Specificații

Camera din spate
Trei într-unu
Culoare
Albastru
Memorie RAM
6 GB
Memorie internă
128 GB
Model procesor
iPhone 13 Pro

Baterie

Memorie internă
3095 mAh

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii