Προς το παρόν εξυπηρετούμε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας. Πολύ σύντομα όμως θα προσθέσουμε ακόμα περισσότερες!

Megas Yeeros Γύρος Χοιρινός Χωρίς Γλουτένη Κατεψυγμένος 330gr

Megas Yeeros Γύρος Χοιρινός Χωρίς Γλουτένη Κατεψυγμένος 330grΚωδικός: 44023812

Η Μegas Yeeros, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχώρησε σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρει έτοιμη την αυθεντική γεύση του φρεσκοκομμένου γύρου. Η Megas Yeeros είναι η πρώτη...

Δες όλη την περιγραφή

Η Μegas Yeeros, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχώρησε σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρει έτοιμη την αυθεντική γεύση του φρεσκοκομμένου γύρου. Η Megas Yeeros είναι η πρώτη εταιρία στην εφαρμογή κοπής γύρου με ρομποτικές διαδικασίες. Διαθέτει δώδεκα (12) γυριέρες 350 Kg η κάθε μία αυτόματης κοπής (Robot). Ζουμερός και φρεσκοκομμένος...

Δες όλη την περιγραφή

από 4,28 €

Περιγραφή

Η Μegas Yeeros, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχώρησε σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρει έτοιμη την αυθεντική γεύση του φρεσκοκομμένου γύρου. Η Megas Yeeros είναι η πρώτη εταιρία στην εφαρμογή κοπής γύρου με ρομποτικές διαδικασίες. Διαθέτει δώδεκα (12) γυριέρες 350 Kg η κάθε μία αυτόματης κοπής (Robot). Ζουμερός και φρεσκοκομμένος γύρος από εκλεκτό χοιρινό κρέας, έτοιμος προς κατανάλωση με ένα απλό ζέσταμα . Ο Γύρος Χοιρινός της Megas Yeeros προσφέρει την παραδοσιακή γεύση, αλλά και την θρεπτική αξία των εκλεκτών υλικών του. 100% φιλέτο από φρέσκο κρέας, μπούκοβο Μακεδονίας, ρίγανη Θάσου, κόκκοι μαύρου πιπεριού και ανθός αλατιού συνδυάζονται για να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο του τόπου μας σε μια πρόταση εξαιρετικής γεύσης. Έτοιμος και λαχταριστός ο γύρος μας ψήνεται σε λίγα λεπτά στο φούρνο ή στο τηγάνι και σας βοηθάει να δημιουργήσετε μοναδικές και γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια.

Συστατικά:

Κρέας Χοιρινό Νωπό 93% (Ε.Ε), Κρεμμύδι. Αλάτι, Πρωτεΐνη σόγιας, Άμυλο Πατάτας, Νερό, Φυτικές Ίνες, Μπαχαρικά και Βότανα σε ποικίλη αναλογία, μουστάρδα, Άρτυμα καπνιστών τροφίμων, Δεξτρόζη, Μαλτοδεξτρίνη, Αντιοξειδωτικό: Τρυγικό Οξύ (Ε334).

Αλλεργιογόνα:

Σόγια, Μουστάρδα

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γύρος

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Vegan
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Προσφορές
-

Ποσότητα

Βάρος
330 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.