Noxzema Minerals Soft Care Deodorant 48h sub formă de Roll-On 50ml
Deodorante

Noxzema Minerals Soft Care Deodorant 48h sub formă de Roll-On 50mlCodul: 43950546

Deodorantul roll-on antiperspirant pentru femei Noxzema Minerals Soft Care este îmbogățit cu magneziu, oxid de zinc și calciu, elemente urme prețioase de origine naturală cunoscute pentru

Vezi descrierea completă

Deodorantul roll-on antiperspirant pentru femei Noxzema Minerals Soft Care este îmbogățit cu magneziu, oxid de zinc și calciu, elemente urme prețioase de origine naturală cunoscute pentru proprietățile lor antibacteriene care oferă o acțiune deodorantă îmbunătățită, contribuind în același timp la menținerea echilibrului pielii.

Vezi descrierea completă
Produsul nu este disponibil pentru livrare în afara Greciei.

de la 3,95 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Minerals Soft Care Deodorant 48h sub formă de Roll-On 50ml

    Produse magazin
    3,95 €

Descriere

Deodorantul roll-on antiperspirant pentru femei Noxzema Minerals Soft Care este îmbogățit cu magneziu, oxid de zinc și calciu, elemente urme prețioase de origine naturală cunoscute pentru proprietățile lor antibacteriene care oferă o acțiune deodorantă îmbunătățită, contribuind în același timp la menținerea echilibrului pielii. Oferă protecție eficientă timp de 48 de ore împotriva transpirației și mirosului neplăcut și o senzație de prospețime de durată. Este testat special pentru pielea sensibilă și, datorită tehnologiei Anti Marks, protejează împotriva petelor albe și galbene de pe haine. Este testat dermatologic, prietenos cu pielea, are un parfum delicat feminin și nu conține alcool. Aplicați un strat subțire în zona subrațului.

Specificații

Specificații

Tip
Roll-On
Gen
Pentru femei
Zonă țintă
Corp
Ore de protecție
48h
Anti-Transpirant
Da
Anti-Mărci
Da
Fără aluminiu
Nu
Infuzie
cu parfum
pentru ciuperca piciorului
Nu

Cantitate

Volum
50 ml
Bucăți
1 buc

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.