Borcan decorativ

Click Vintage Φοντανιέρα Sticlă cu Capac și Picior 19x19x32cm TransparentăCodul: 43892099

Fontă de sticlă de la compania Click, pentru a servi oaspeților dumneavoastră ciocolată, bomboane, gustări, covrigi, bomboane și alte dulciuri. Poate fi folosită și la botez sau nuntă, pentru a pune bomboane, bomboane colorate sau dulciuri, pentru copii și adulți. Are un capac pentru a proteja conținutul de praf, insecte și atacurile frecvente ale hoților...
Vezi descrierea completă

8,50
Livrare rapidăMâine, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 11 ore și 40 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 8,50 €

Descriere

Fontă de sticlă de la compania Click, pentru a servi oaspeților dumneavoastră ciocolată, bomboane, gustări, covrigi, bomboane și alte dulciuri. Poate fi folosită și la botez sau nuntă, pentru a pune bomboane, bomboane colorate sau dulciuri, pentru copii și adulți. Are un capac pentru a proteja conținutul de praf, insecte și atacurile frecvente ale hoților lacomi.
Fonta este un cadou frumos pentru nunți sau alte ocazii și foarte utilă în fiecare casă. În trecut, era bucuria copilului când o descoperea plină de dulciuri, în ascunzătoarea "secretă" a mamei și se asigura că o golește în secret, până la următoarea vizită a oaspeților care ar dezvălui golăneala.

Specificații

Cod produs
6-60-601-0001

Specificații

Material
Sticlă
cu capac
Da
Soclu
Da
Stil
Vechi
Culoare
Transparent

Dimensiuni

Lungime
19 cm
Lățime
19 cm
Înălțime
32 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.