Baseus Smooth Writing Stylus Stilou digital cu respingere a palmelor pentru Microsoft Surface în culoarea Negru SXBC070001
Pixuri cu stilou

Baseus Smooth Writing Stylus Stilou digital cu respingere a palmelor pentru Microsoft Surface în culoarea Negru SXBC070001Codul: 43751536

Creșteți eficiența muncii și creați opere de artă impresionante cu oferta de la Baseus! Atracția magnetică puternică a stiloului garantează o conexiune stabilă, în timp ce sensibilitatea ridicată la

Vezi descrierea completă

Creșteți eficiența muncii și creați opere de artă impresionante cu oferta de la Baseus! Atracția magnetică puternică a stiloului garantează o conexiune stabilă, în timp ce sensibilitatea ridicată la presiune permite desenarea și scrierea precisă.

Vezi descrierea completă
56,36
Expediat de la magazin în termen de 25 de zile

Magazin selectat

Raport produs

de la 56,36 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Smooth Writing Stylus Stilou digital cu respingere a palmelor pentru Microsoft Surface în culoarea Negru SXBC070001

    Informații despre magazin
    56,36 €

Descriere

Creșteți eficiența muncii și creați opere de artă impresionante cu oferta de la Baseus! Atracția magnetică puternică a stiloului garantează o conexiune stabilă, în timp ce sensibilitatea ridicată la presiune permite desenarea și scrierea precisă.

Datorită tehnologiei Palm-Rejection, puteți utiliza dispozitivul liber fără a vă face griji cu privire la atingerile accidentale. Puteți ajusta liber grosimea liniilor înclinând stiloul la unghiul corect. În plus, produsul se remarcă prin timpul lung de operare și este compatibil cu Microsoft MPP2.0.

Înaltă Precizie

Datorită sensibilității ridicate la presiune, scrisul și desenatul vor deveni incredibil de ușoare. Puteți folosi stylus-ul pentru a crea linii de diferite grosimi prin înclinarea acestuia la unghiul potrivit.

Un unghi de 90° va fi ideal pentru scrierea literelor extrem de mici, în timp ce un unghi de 60° va fi potrivit pentru a lua notițe. Pentru sarcini creative, un unghi de 45° va fi o alegere excelentă. Descoperiți posibilitățile dvs. creative cu Baseus!

Tehnologie de respingere a palmei

Descoperiți un nou nivel de confort. Tehnologia Palm-Rejection vă permite să scrieți și să desenați cu mai multă libertate - exact ca pe o foaie de hârtie! Sprijiniți-vă încheietura liber pe ecran fără să vă faceți griji că veți ieși accidental dintr-o aplicație sau că veți activa o funcție nedorită. Bucurați-vă de o precizie și un confort mai mare în timp ce creați capodoperele dumneavoastră.

Design Sofisticat

Bucurați-vă de utilizare confortabilă datorită designului anti-alunecare. Designul elegant cu prindere îmbunătățită și carcasa din aliaj de aluminiu cu finisaj mat oferă atât funcționalitate, cât și valoare estetică. Designul magnetic face ușoară depozitarea stiloului - îl puteți atașa cu ușurință la tabletă. Dispozitivul oferă, de asemenea, o calitate fiabilă a semnalului. În plus, vârfurile stiloului sunt interschimbabile.

Soluții rafinate

Manipularea stylus-ului este extrem de simplă și intuitivă - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la împerecherea dispozitivelor sau descărcarea aplicațiilor suplimentare. Produsul este echipat cu o baterie de 130 mAh, care durează până la 12 luni în modul standby. Indicatorii colorați vă vor permite să monitorizați starea acestuia în timp real. În plus, stylus-ul intră automat în modul de repaus după 4-5 ore de inactivitate, economisind energie.

Conținutul pachetului

  • Stilou tactil
  • Vârf înlocuibil
  • Cablu de 0,3 m

Producător

Baseus

Specificații

Culoare
Negru
Tip
Digital
Respingeri Palmă
Da
Compatibilitate universală
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  • dgiannas85
    5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Bună seara, astăzi am cumpărat acest stylus și funcționează perfect. Senzația este ca și cum ai ține un creion clasic (puțin mai greu deoarece are un capac metalic). Singurul lucru care mi-a făcut dificil a fost să descopăr cum să-l conectez la dispozitivul meu, deoarece nu a fost menționat în manualul utilizatorului. Răspunsul a fost mult mai simplu și l-am găsit pe site-ul producătorului. Nu necesită nicio conexiune sau asociere!!! Funcționează imediat atâta timp cât dispozitivul tău este compatibil. Asta înseamnă că ar trebui să fie unul dintre dispozitivele Microsoft Surface sau orice alt dispozitiv de la un alt producător care specifică clar în specificațiile sale "compatibil cu stylusurile Microsoft Surface Pen."

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea construcției
    • Precizie
    • Este rapid?
    • Ușurința în utilizare
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?
  • Achiziție verificată

    Această recenzie este despre culoare: Alb

  • Achiziție verificată

    • Calitatea construcției
    • Precizie
    • Este rapid?
    • Ușurința în utilizare
    • Vârful nu se uzează ușor
    • Raport calitate-preț