LedLenser Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής LED Αδιάβροχος IPX6 με Μέγιστη Φωτεινότητα 300lm
Φακοί Φωτισμού

LedLenser Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής LED Αδιάβροχος IPX6 με Μέγιστη Φωτεινότητα 300lmΚωδικός: 4371850

Φακός κεφαλής LED της LedLenser για χρήση σε δραστηριότητες που θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Είναι επαναφορτιζόμενος και τροφοδοτείται μέσω της θύρας USB. Η μέγιστη ισχύς της φωτεινότητάς του φτάνει έως 300lm και μπορεί να φωτίσει έως 160 μέτρα.
• Είναι ανθεκτικός στο νερό, καθώς διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX6.
• Το βάρος του αγγίζει τα 165gr.

  • Lumen: 300lm
80,90
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+6,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 80,90 €

Περιγραφή

Φακός κεφαλής LED της LedLenser για χρήση σε δραστηριότητες που θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Είναι επαναφορτιζόμενος και τροφοδοτείται μέσω της θύρας USB. Η μέγιστη ισχύς της φωτεινότητάς του φτάνει έως 300lm και μπορεί να φωτίσει έως 160 μέτρα.
• Είναι ανθεκτικός στο νερό, καθώς διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX6.
• Το βάρος του αγγίζει τα 165gr.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
7298

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κεφαλής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επαναφορτιζόμενος
Ναι
Lumen
300 lm
LED
Ναι
Μαγνητικός
Όχι
UV
Όχι
Zoom
Ναι
Διπλής Λειτουργίας
Όχι
Αδιάβροχος
Ναι
Αντιεκρηκτικός
-
Πιστοποίηση Προστασίας
IPX6
SOS
-

Τύπος Φόρτισης

Δυναμό
Όχι
Ηλιακός
Όχι
USB
Ναι
Με Φορτιστή
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
-
Βάρος
165 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και 6 χρόνια και ακόμα λειτουργεί κανονικότατα με έχει βολέψει παρα πολυ στο ψάρεμα που το χρειάζομαι περισσότερο.Αν και δεν είναι επαναφορτιζόμενος είδα ότι αντέχει και πήρα επαναφορτιζόμενες μπάταριες και λύθηκε το πρόβλημα.απο βάρος σε 6 ώρες ψάρεμα δεν νιώθω τίποτα και βολεύει πολύ ότι ρυθμίσεις την εντασει του φωτισμού από πίσω και δεν πατάς το κουμπί 3 και 4 φορές όπως άλλους φακούς που έχει και sos και καλά που για εμένα είναι αχρείαστο και ενοχλητικό.αν πότε χαλάσει σε αυτήν την ζωή θα πάρω τον καινούριο να μην αναγκάζομαι να βγάζω τις μπαταρίες για φορτίσει.αλλιως θα κάνω υπομονη μέχρι την επομενη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • *hrcivic*
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο φακός ειναι πολυ μπροστα απο άλλους η αλήθεια είναι και αυτο λόγω του ότι εχει zoom και dimmer - 2 πολυ βασικές λειτουργίες που θα σε βολέψουν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Επισης εκτός από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία του παίρνει και απλές αλκαλικες άρα δεν πρόκειται να ξεμεινετε. Tip:Εχει 2 ρυθμισεις προγραμματισμου για τον τροπο καταναλωσης της ενεργειας να το πω απλα- energy saving και constant current το οποίο σημαίνει ή λειτουργει στο full εκει που το εχεις χωρις να πεσει η ταση και στα δίνει μπαμ η μπαταρια στο χερι ή η ταση θα πεφτει σταδιακα οσο πεφτει η μπαταρια.Ανετος ελαφρύς και σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής. Η θήκη στο πίσω μέρος για τις μπαταρίες δεν είναι βαριά αλλά νοιώθεις τον όγκο της καθώς το φοράς.. 3 πράγματα δεν μου αρέσουν στο φακο: 1ον το καπάκι στη θήκη μπαταριας είναι πολύ σκληρό πλαστικό,κουμπωνει-ξεκουμπωνει με δυσκολία και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει στο σημείο που συγκρατεί αν το ανοιγοκλεινεις. 2ον η θύρα usb εχει ενα λαστιχενιο κάλυμμα το οποίο δεν έχει δυνατή εφαρμογή και υπάρχει κίνδυνος αν φύγει από τη θέση του σε περίπτωση που βρεξει να μπει νερό μέσα διότι βρίσκεται ψηλά δεξιά. 3ον: θα ήθελα να κρατάει στη μνήμη την ρύθμιση του dimmer η έστω να υπάρχει μια ενδιάμεση λειτουργία στα μισά lumen και όχι μόνο υψηλή και χαμηλή.Αρα έχετε υπόψιν ότι για να έχετε έναν ενδιάμεσο φωτισμό απο τα 200lumen που δίνει στην υψηλη (όχι τα 300 μικρής διάρκειας που είναι το boost) θα πρέπει καθε φορά να γυρίζετε το ροδακι στη πίσω πλευρα για να ντιμαρετε.. καλο θα ηταν να υπαρχει και μια σκληρή θηκη στη τιμη αυτη γιατι ο συγκεκριμένος φακος το χρειαζεται μιας και το πισω πλήκτρο ροδακι παρόλο την ενεργοποίηση κλειδώματος του φακού,καθε φορά που πατιεται ( και πατιεται πανευκολα)δίνει σήματα με κόκκινο φωτισμο άρα κάποια κατανάλωση ενέργειας θα την έχετε. Αν τυχόν ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα κατά την μεταφορά και πατηθει την πατήσατε. Αρα σκληρή θήκη μεταφοράς οποιαδήποτε.

    • Μεγάλη ένταση φωτισμού
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή στις πτώσεις
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;