Кошници за пране

Aria Trade Перилна Кошница Бамбук Сгъваема С Капак 40x30x60см КафявКод: 43569760

Кош за пране на фирмата Aria Trade, който представлява идеално решение за подредени дрехи. Можете да го поставите в банята си, близо до пералната машина или където ви е удобно, за да имате лесен достъп. Той има капак, така че дрехите ви да останат скрити и далеч от неприятни погледи, а също така се предотвратява разпространението на неприятни миризми в...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Кафяв
  • Дължина: 40см
  • Ширина: 30см
  • Височина: 60см
33,30
Бърза доставкавторник, 10 Septemberако го поръчате в следващите 19 часа и 35 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 12 броя

Доклад за продукта

от 33,30 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 33,30 €

  2. 33,95 €

Описание

Кош за пране на фирмата Aria Trade, който представлява идеално решение за подредени дрехи. Можете да го поставите в банята си, близо до пералната машина или където ви е удобно, за да имате лесен достъп. Той има капак, така че дрехите ви да останат скрити и далеч от неприятни погледи, а също така се предотвратява разпространението на неприятни миризми в помещението. Голямото му предимство е, че когато не го използвате, можете да го сгънете, за да спестите място до следващото му използване.
Изработва се от бамбук, който е екологичен материал. Бамбукът е изключително здрав и остава красив за години. Той също е по-устойчив от другите традиционни дървета и е много екологичен, тъй като се отглежда естествено, без използването на химикали и торове. Той е по-малко податлив на надуване и може да се почиства лесно.

  • Цвят: Кафяв
  • Дължина: 40см
  • Ширина: 30см
  • Височина: 60см

Спецификации

Номер на продукта
00103579

Спецификации

Материал
Бамбук
Подредба
Не
С Капак
Да
Сгъваемо
Да
Бройки
1 бр
Цвят
Кафяв

Размери

Дължина
40 см
Ширина
30 см
Височина
60 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 1
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • gogodoa

    Потвърдена покупка

    Въпреки че това е много красива кошница, за съжаление материята е твърде гъвкава, което води до разпадането й, ако се опитате да я преместите. Не бих я препоръчал/а.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?