Kinderkraft Детско Триколка Велосипед Сгъваем, Преобразуем с Родителски контрол & Тент Aveo New за 9+ месеца Rose Pink
Детски триколки и велосипеди

Kinderkraft Детско Триколка Велосипед Сгъваем, Преобразуем с Родителски контрол & Тент Aveo New за 9+ месеца Rose PinkКод: 43175455

Триколката AVEO от Kinderkraft е предназначена за деца на възраст от 9 месеца до приблизително 5 години. Тя е оборудвана с издръжливи колела, които не се нуждаят от напомпване.

Вижте пълното описание

Триколката AVEO от Kinderkraft е предназначена за деца на възраст от 9 месеца до приблизително 5 години. Тя е оборудвана с издръжливи колела, които не се нуждаят от напомпване.

Вижте пълното описание
132,91
Доставкаср, 25 сеп. - вт, 01 окт.
+20,90 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 132,91 €

Описание

Триколката AVEO от Kinderkraft е предназначена за деца на възраст от 9 месеца до приблизително 5 години. Тя е оборудвана с издръжливи колела, които не се нуждаят от напомпване.

Допълнително предимство на триколката AVEO е обръщаемата седалка, която може да бъде поставена с лице напред или назад. Този продукт расте заедно с детето. Нейната сгъваема конструкция с отделящи се части позволява модификация и адаптация на триколката към възрастта на детето.

Големи колела за всякакъв терен

Триколката AVEO разполага с колела, които не изискват напомпване. Те са непробиваеми и осигуряват добро сцепление с терена, независимо дали ходите по тротоара или по чакълест път.

Обратима седалка

Седалката може да бъде позиционирана с лице напред или назад. Това прави AVEO подходящ за бебета от около 9 месеца. Той ще стане безценен спътник на всяка разходка. А когато бебето порасне, можете лесно да превърнете AVEO в самостоятелно триколесно колело.


Лесно сгъване

Този триколка се сгъва за нула време, така че можете да я вземете със себе си навсякъде. Тя ще се побере в багажника на колата ви, както и в домашния ви гардероб, ако нямате достатъчно място за съхранение на разгъната триколка.

Винаги с безопасност

Триколката разполага с регулируеми 3-точкови предпазни колани и предпазен бар. Коланите имат меки защитни подложки, а презрамката лесно се закопчава към бара, осигурявайки още по-голяма сигурност за вашето бебе.

Висока, удобна облегалка

Високата облегалка на седалката осигурява добра опора за бебето по време на каране. Благодарение на това, разходките с триколката AVEO стават изключително удобни независимо от посоката на седалката.

Две кормилa

AVEO е велосипед, предназначен както за деца, така и за родители. Регулируемата дръжка има специална заключваща система, която предотвратява детето да променя посоката на велосипеда. Това решение позволява на родителя да управлява велосипеда.

Свободно движение

Функцията за свободно движение позволява на детето да върти педалите, без да задвижва велосипеда и следователно без риск от движение в нежелана посока. Когато детето се умори от въртенето на педалите, просто преместете малък лост, за да спрете въртенето на педалите.

Регулируема дръжка за родителски контрол

Дръжката за родителите на AVEO е регулируема и се адаптира към височината на родителя. Има ли разлика във височината между родителите? Няма проблем! Дължината на дръжката се регулира лесно, осигурявайки удобно управление на велосипеда за всеки родител.

Сгъваеми степенки

Ако вашето бебе се умори от педалиране, може да отпочине краката си на удобните степенки, разположени на предното колело. Степенките са полезни и когато бебето все още не може да достигне педалите.

Сгъваем сенник

AVEO разполага с голям, сгъваем сенник, който предпазва детето от слънцето и вятъра. Ъгълът му е регулируем, което гарантира, че бебето винаги е на сянка.

Практични аксесоари

Заедно с велосипеда се предоставят следните: чанта за дребни предмети, 2 кошници (една на кормилото и една зад седалката) и поставка за чаша за родителя.

Характеристики

Състав:

• Рамка: стомана
• Плат: полиестер

Диаметър на колелата

• Предно: 26 см
• Задно: 21.5 см

Размери:

  • Разгънато: 112 x 50.5 x 106.5 см
  • Височина на кормилото: 57 см
  • Дължина на облегалката: 65 см
  • Дръжка за родител: 76, 86, 89 см

Производител

Kinderkraft

Спецификации

Ръководства за продукти

Потребителско ръководство
Номер на продукта
KRAVEO00PNK0000

Таблица със спецификации

Триколка
Да
Складово пространство
Да
Въздушни колела
Не
Сгъваемо
Да
Тranslation: Превозно средство
Да
с ръкохватка за родител
Да

Детайли за продукта

Възраст
9+ месеца
Цвят
Розов
Тегло на триколката
12,35 кг

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт