Чаши

Zafferano Чаша за Бяло и Червено Вино от Кристал в Прозрачен Цвят Колонато 360мл 1брКод: 43083793

Чаша за вино от фирмата Zafferano, която е идеална както за бели, така и за червени вина. Формата й позволява от една страна да се запази температурата на виното на прилично ниво, но и да може да влезе в контакт с въздуха, за да се издълбаат ароматите му. Тя е подходящ избор за по-икономични вина, които не изискват сложни чаши, за да разкрият аромата си....
Вижте пълното описание

  • Капацитет: 360мл
  • Цвят: Прозрачен
11,31
Доставкапет, 20 сеп. - вт, 24 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 11,31 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 11,31 €

Описание

Чаша за вино от фирмата Zafferano, която е идеална както за бели, така и за червени вина. Формата й позволява от една страна да се запази температурата на виното на прилично ниво, но и да може да влезе в контакт с въздуха, за да се издълбаат ароматите му. Тя е подходящ избор за по-икономични вина, които не изискват сложни чаши, за да разкрият аромата си. Крачето, с което разполага, ще ви помогне да не прехвърляте топлината от ръцете си върху виното.
• Той е кристален и голямото му предимство е, че има свойството да пречупва светлината, което прави съдържанието му по-светло. Също така, осигурява високо звуково качество при малки удари. Въпреки това, това е по-скъп избор в сравнение със стъклото, като същевременно е по-чувствителен към износване.

  • Капацитет: 360мл
  • Цвят: Прозрачен

Спецификации

Номер на продукта
EV03600
Цвят
Прозрачен
Вид
Червено вино, Бяло вино
Колонато
Да
Капацитет
360 мл
Материал
Crystal
със сламка
Не
Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.