Reusch Pure Contact Γάντια Τερματοφύλακα Παιδικά Πράσινα
Γάντια Τερματοφύλακα

Reusch Pure Contact Γάντια Τερματοφύλακα Παιδικά ΠράσιναΚωδικός: 43044294

Το Pure Contact Gold Junior, έχει τον ιδανικό συνδυασμό εφαρμογής δεύτερου δέρματος, ελαφρότητας και πρόσφυσης. Με το γερμανικής κατασκευής Latex Reusch Grip Gold Latex, η ενίσχυση της πρόσφυσης

Δες όλη την περιγραφή

Το Pure Contact Gold Junior, έχει τον ιδανικό συνδυασμό εφαρμογής δεύτερου δέρματος, ελαφρότητας και πρόσφυσης. Με το γερμανικής κατασκευής Latex Reusch Grip Gold Latex, η ενίσχυση της πρόσφυσης είναι εγγυημένη. Ο αφρός εγγυάται εξαιρετικό κράτημα και αξιόπιστη αντοχή χάρη στην προσθήκη της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας φυσικού λατέξ υψηλής

Δες όλη την περιγραφή

51,01
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 51,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    Pure Contact 5372100-5444 Γάντια Τερματοφύλακα Παιδικά Πράσινα

    Διαθέσιμα μεγέθη: 5.5

    Προϊόντα καταστήματος
    51,01 €

Περιγραφή

Το Pure Contact Gold Junior, έχει τον ιδανικό συνδυασμό εφαρμογής δεύτερου δέρματος, ελαφρότητας και πρόσφυσης. Με το γερμανικής κατασκευής Latex Reusch Grip Gold Latex, η ενίσχυση της πρόσφυσης είναι εγγυημένη. Ο αφρός εγγυάται εξαιρετικό κράτημα και αξιόπιστη αντοχή χάρη στην προσθήκη της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας φυσικού λατέξ υψηλής ποιότητας. 

Η μακριά, σταθερή μανσέτα και ο πλήρως ελαστικός ιμάντας από νεοπρένιο σας επιτρέπουν να αισθάνεστε ακόμα μεγαλύτερη σταθεροποίηση γύρω από τον καρπό. Ο δυναμικός σχεδιασμός με τα δύο κύρια στοιχεία της μάρκας στο αριστερό και το δεξί χέρι κάνει το γάντι πραγματικά μοναδικό.

Σύνθεση: 40% πολυεστέρας, 30% λάτεξ, 23% καουτσούκ, 5% πολυαμίδιο, 2% βαμβάκι

Κατασκευαστής

Reusch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
5372100-5444
Χρώμα
Πράσινο
Φύλο
Παιδικά

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.