Barbie Păpușă Fashionistas pentru 3++ Ani
Păpuși

Barbie Păpușă Fashionistas pentru 3++ AniCodul: 42900632

Barbie Fashionistas sărbătoresc diversitatea și oferă posibilități nelimitate pentru povestire și explorare a modei. Cu această linie de păpuși incluzive, copiii pot vedea cât de distractiv este să-și

Vezi descrierea completă

Barbie Fashionistas sărbătoresc diversitatea și oferă posibilități nelimitate pentru povestire și explorare a modei. Cu această linie de păpuși incluzive, copiii pot vedea cât de distractiv este să-și exprime personalitatea prin stil!

Vezi descrierea completă
12,99
Livrare rapidămarți, 24 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 15 ore și 31 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 12,76 €

Descriere

Barbie Fashionistas sărbătoresc diversitatea și oferă posibilități nelimitate pentru povestire și explorare a modei. Cu această linie de păpuși incluzive, copiii pot vedea cât de distractiv este să-și exprime personalitatea prin stil! Este un cadou ideal pentru copiii iubitori de modă din întreaga lume. Fiecare păpușă este vândută separat, în funcție de disponibilitate. Păpușile nu pot sta în picioare singure. Culorile și decorurile pot varia.

Producător

Barbie

Specificații

Cod produs
HJT04
Tip
Păpușă
Vârstă
3+ + ani
Tematică
-
Serii
Barbie
Seria Barbie populară
Barbie Fashionistas
de Colectie
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii