Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II & 2x Lavalier GO Revers Jurnalistic
Microfoane

Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II & 2x Lavalier GO Revers JurnalisticCodul: 42882097

Caracteristici cheie:

  • Timp de funcționare: până la 7 ore
  • Rază de transmisie: 200 metri
  • Conexiune: USB Type-C
  • Ieșire: 3.5mm TRS
  • SPL maxim: 100 dB
Vezi descrierea completă

Raport produs

de la 352,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II & 2x Lavalier GO Revers Jurnalistic

    Informații despre magazin
    352,00 €

Descriere

Cel mai mic microfon wireless din lume a renăscut. Wireless GO II este un sistem de microfon wireless ultra-compact și extrem de versatil, format dintr-un receptor cu două canale și două emițătoare.

Incorporând aceeași calitate profesională a sunetului ca și originalul Wireless GO, cu tehnologie revoluționară, Wireless GO II este microfonul perfect pentru o gamă largă de aplicații de creare de conținut.

Dispune de o gamă de caracteristici puternice, cum ar fi compatibilitatea largă cu camere, dispozitive mobile, computere, rază extinsă (200 de metri), stabilitate îmbunătățită a transmisiei, capabilități de înregistrare și multe altele.

Flexibilitate de neegalat

Wireless GO II duce flexibilitatea wireless la noi niveluri. Dispunând de o ieșire analogică TRS de 3,5 mm pentru conectarea la camere, precum și de o ieșire audio digitală prin USB-C pentru conectarea la smartphone-uri, tablete și computere, este ideal pentru crearea de conținut, realizarea de filme, prezentări, vlogging, YouTubing, livestreaming și multe altele.

Înregistrarea încorporată înseamnă că nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la întreruperi sau probleme audio, în timp ce controlul flexibil vă permite să ajustați precis ieșirea către dispozitivul dvs. Wireless GO II oferă, de asemenea, posibilitatea de a înregistra fiecare canal separat sau de a le combina pe cele două, asigurând o flexibilitate absolută în post-producție.

Sunet wireless extrem de compact

Wireless GO II are aceeași dimensiune de buzunar ca și Wireless GO original. Transmițătoarele și receptorul cântăresc mai puțin de 32 de grame, ocupând practic niciun spațiu într-o geantă de echipament pentru cameră, rucsac, geantă sau servietă.

De asemenea, vine cu o carcasă de transport practică pentru a păstra toate elementele ordonate și sigure. Designul unic al Wireless GO II îl face rapid și ușor de atașat la îmbrăcăminte, cameră, braț de boom sau orice alt accesoriu.

Sunet profesional. Conectivitate fără întreruperi

Wireless GO II este conceput pentru a oferi un sunet de calitate profesională, fiind în același timp incredibil de simplu de utilizat. Transmițătoarele și receptorul vin pre-împerecheate, asigurând un proces de configurare fără cusur de fiecare dată.

Transmisia digitală RØDE Series IV de 2.4 GHz cu criptare pe 128 de biți oferă o rază de acțiune de până la 200 de metri și este optimizată pentru o funcționare extrem de stabilă în zone cu activitate RF ridicată, cum ar fi centrele urbane dense, mall-urile, universitățile, centrele de conferințe și birourile.

RØDE Central

RØDE Central este o aplicație ușor de utilizat pentru computere și telefoane mobile pentru Wireless GO II, care vă permite să configurați setările dispozitivului oriunde, să deblocați funcții avansate, să optimizați și să exportați înregistrări (doar pe computer), să accesați informații despre dispozitiv și să actualizați cel mai recent firmware.

Descărcați-o gratuit pentru a debloca toate funcțiile Wireless GO II.

RØDE Conectează

RØDE Connect este o soluție software gratuită pentru podcasting și streaming, care este acum compatibilă pentru utilizare cu Wireless GO II. RODE Connect face ușor de înregistrat sau de transmis cu audio de calitate profesională de pe computerul tău.

RØDE Connect permite conectarea a până la patru invitați fizici, cu două Wireless GO II, la un singur computer. Dispune de o interfață intuitivă, ușor de utilizat, inspirată de RØDECaster Pro.

Ghidul utilizatorului Wireless GO II

Ghidul utilizatorului pentru Wireless GO II explică tot ce trebuie să știți despre utilizarea Wireless GO II și capturarea unui sunet incredibil. Acest ghid cuprinzător acoperă totul, de la începuturi și învățarea utilizării dispozitivului până la configurarea și deblocarea funcțiilor avansate cu aplicația RØDE Central însoțitoare.

Rode Lavalier GO

Lavalier GO este un microfon de calitate profesională, conceput pentru a fi utilizat într-o gamă largă de aplicații. Jack-ul TRS de 3,5 mm este proiectat să se potrivească perfect cu gama RØDE Wireless GO și cu majoritatea dispozitivelor de înregistrare care au o intrare pentru microfon TRS de 3,5 mm.

Dispunând de o capsulă condensatoare omnidirecțională discretă de 4,5 mm, Lavalier GO oferă un sunet clar ca cristalul în orice mediu.

Producător

Rode

Specificații

Specificații

Potrivit pentru
Jurnalistică, Fotografie / Video
Tip
Revers
Tip (Mod de operare)
Condensator (diafragmă mică)
Directivitate
Omnidirecțional
Conectivitate
Wireless, -

, the translation of the specification group name "Προστατευτικά Σκι & Snowboard" to Romanian would be "Echipamente de protecție pentru schi și snowboard"

Culoare
Black

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II & 2x Lavalier GO Revers JurnalisticRode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II & 2x Lavalier GO Revers JurnalisticRode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II Revers Jurnalistic 400836009Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II Revers Jurnalistic 400836009Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II Revers Jurnalistic Pachet (2 MagClip Go+2 Interview Go) H11BU00010Rode Microfon Wireless Condensator (diafragmă mică) Wireless GO II Revers Jurnalistic Pachet (2 MagClip Go+2 Interview Go) H11BU00010Rode Microfon Wireless Wireless PRO Dual Microphone System Montare Shock Mounted/Clip On H11RD00105Rode Microfon Wireless Wireless PRO Dual Microphone System Montare Shock Mounted/Clip On H11RD00105Rode Microfon Wireless ME Dual + Lavalier GO SetRode Microfon Wireless ME Dual + Lavalier GO Set
de la 352,00 €de la 249,00 €de la 287,00 €de la 377,00 €de la 321,00 €
ProducătorRodeRodeRodeRodeRode
-Disponibil prin intermediul Skroutz-Disponibil prin intermediul Skroutz-
Conectivitate-, WirelessWirelessWirelessWireless3.5mm, Fulgerul, Wireless
Mai multe specificații