Lenovo LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Черна
Bluetooth слушалки

Lenovo LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане ЧернаКод: 42842130

До 24 часа живот на батерията със заряден калъф, бързо зареждане, ENC шумопотискане и изключително качество на звука от големите 13 мм драйвери са само някои от предимствата на безжичните слушалки...

Вижте пълното описание

До 24 часа живот на батерията със заряден калъф, бързо зареждане, ENC шумопотискане и изключително качество на звука от големите 13 мм драйвери са само някои от предимствата на безжичните слушалки Lenovo LP5 TWS. Леки и удобни, няма да ги усетите дори в ушите си. Не трябва да се притеснявате и за качеството на връзката, Bluetooth 5.0 гарантира бърз и...

Вижте пълното описание
17,40
Доставкавт, 17 сеп. - пон, 23 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 17,40 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 24,33 €

  2. 24,87 €

  3. LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    17,86 €

  4. LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    17,86 €

  5. LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    17,40 €

  6. 26,41 €

  7. 19,06 €

Описание

До 24 часа живот на батерията със заряден калъф, бързо зареждане, ENC шумопотискане и изключително качество на звука от големите 13 мм драйвери са само някои от предимствата на безжичните слушалки Lenovo LP5 TWS. Леки и удобни, няма да ги усетите дори в ушите си. Не трябва да се притеснявате и за качеството на връзката, Bluetooth 5.0 гарантира бърз и стабилен пренос.

Дълъг живот на батерията

Сега можете да слушате любимите си плейлисти без прекъсване. Слушалките Lenovo LP5, заедно със зарядната кутия, могат да осигурят до 24 часа работа. Освен това, зареждането на устройствата отнема кратко време. За да заредите кутията до 20%, използвайки USB-C кабела (включен), са необходими само около 10 минути.

Висококачествен звук

Слушалките са оборудвани с големи, динамични драйвери с диаметър 13 мм, което им позволява да предоставят фантастично качество на звука. Естествен звук, перфектна хармония и богати детайли, всичко това ви позволява да откриете отново своите любими песни. LP5 предлага и технология ENC. Позволете си да бъдете поканени на истинско музикално тържество!

Bluetooth 5.0 - Блутут 5.0

Насладете се на надеждна безжична връзка. Слушалките поддържат Bluetooth 5.0, което гарантира бърза и стабилна трансмисия до 10 метра. То също така гарантира ниска латентност. Така можете удобно да гледате филми и сериали, и дори да играете игри. Перфектната синхронизация на картината и звука ще гарантира, че вашите противници няма да могат да ви изненадат.

Съдържание на опаковката

  • Слушалки
  • Калъф за зареждане
  • Кабел за зареждане (USB-C)
  • Заменяеми върхове за ушите
  • Потребителско ръководство

Производител

Lenovo

Спецификации

Спецификации

Вид
В ухото
Bluetooth слушалки
4 часове
Функция със зареждащ калъф
12 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Не
Активно шумопотискане
Не
Бързо зареждане
Не
Намалено шум от микрофона
Не
Bluetooth слушалка
Не
Умни асистент (Вграден)
Сири

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

Lenovo LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане ЧернаLenovo LP5 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане ЧернаiPro RH219s В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки ЧернаiPro RH219s В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки ЧернаBlackView BT5.3 ANC В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаBlackView BT5.3 ANC В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаRemax RB-S6 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки ЧернаRemax RB-S6 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки ЧернаQCY T18 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане БяаQCY T18 В ухото Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Бяа
от 17,40 €от 24,90 €от 20,60 €от 18,33 €от 17,80 €
ПроизводителLenovoiProBlackViewRemaxQCY
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидВ ухотоВ ухотоВ ухотоВ ухотоВ ухото
Още спецификации