Apple MacBook Air 15" (2023) 15.3" Retina Display (M2-8-ядрен/8ГБ/512ГБ SSD) Космическо сиво (Гръцка клавиатура)
Лаптопи

Apple MacBook Air 15" (2023) 15.3" Retina Display (M2-8-ядрен/8ГБ/512ГБ SSD) Космическо сиво (Гръцка клавиатура)Код: 42801237

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • Чип Apple M2
  • Liquid Retina дисплей
  • До 18 часа възпроизвеждане
  • Заряден порт MagSafe 3
Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

от 1.520,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. MacBook Air 15" (2023) 15.3" Retina Display (M2-8-ядрен/8ГБ/512ГБ SSD) Космическо сиво (Гръцка клавиатура)

    Информация за магазина
    1.520,00 €

  2. Официален дистрибутор

    MacBook Air 15" (2023) 15.3" Retina Display (M2-8-ядрен/8ГБ/512ГБ SSD) Космическо сиво (Гръцка клавиатура)

    Продукти на магазина
    1.729,00 €

Описание

Новият 15-инчов MacBook Air оставя място за повече от това, което обичате, с просторен Liquid Retina дисплей. Захранван от чипа M2 — и с до 18 часа живот на батерията, Apple MacBook Air 15" предлага невероятно бърза производителност в ултра преносим дизайн.

Дизайн

С мисъл за планетата, здрав корпус, изработен от 100 процента рециклиран алуминий. Дизайн без вентилатор означава, че остава безшумен дори при тежко натоварване.

Четири звездни цвята. Вашият избор е извън този свят

...и всеки от тях идва с подходящ кабел за зареждане MagSafe.

С до 10-ядрен GPU, M2 предлага значително подобрение в графичната производителност — до 35 процента по-бърз от M1 — за всичко от корекция на цветовете на снимки до редактиране на 4K и 8K видео.

Производителност

Невероятна скорост и живот на батерията

Чипът M2 предлага по-голяма скорост във всичко, което правите — независимо дали редактирате видео, сътрудничите по бизнес план или стриймвате шоу, докато пазарувате онлайн. С батерия, която издържа цял ден, можете да оставите захранващия адаптер у дома.

  • До 1.4 пъти по-бърз от MacBook Air (M1)
  • До 12 пъти по-бърз от най-бързия MacBook Air 3 с Intel процесор
  • До 18 часа живот на батерията

Лети

Apple silicon трансформира Mac линията с невероятна скорост и енергийна ефективност. Революционната система на чип (SoC) архитектура комбинира CPU, GPU, памет и още в един чип, така че всичко работи много по-бързо — като същевременно изисква много по-малко енергия.

Чипът M2 разполага с над 20 милиарда транзистора - 25 процента повече от M1.

16-ядреният Neural Engine е способен да извършва до 15.8 трилиона операции в секунда, за да ускори задачите по машинно обучение. Паметната пропускателна способност от 100 GB/s — 50 процента повече от M1 — прави многозадачността и изпълнението на множество приложения лесно.

Процесор

8-ядреният процесор в M2 е до 18 процента по-бърз от M1. Така че, можете бързо да се справите с ежедневни задачи като създаване на документи и презентации, или да поемете по-взискателни натоварвания като разработка в Xcode или смесване на тракове в Logic Pro със Spatial Audio.

С хиляди приложения, оптимизирани за новите процесори на Apple, всички ваши любими приложения ще работят светкавично бързо на macOS, включително Microsoft Excel и PowerPoint, Adobe Creative Cloud и Google Suite. Редовните, безплатни актуализации на софтуера на macOS ще поддържат нещата да работят гладко.

Камера с висока разделителна способност

Покажете най-добрия си външен вид с 1080p FaceTime HD камерата, независимо дали се срещате с приятели и семейство или си сътрудничите с колеги по целия свят.

Правете силни и ясни обаждания, където и да сте, благодарение на тройния микрофонен масив с усъвършенствани алгоритми за формиране на лъчи за ясно улавяне на звука.

Потапяща звукова система

Високоговорителите на MacBook Air поддържат Spatial Audio заедно с Dolby Atmos, така че можете да се насладите на триизмерна звукова сцена за музика и филми.

13-инчовият MacBook Air разполага с четириговорителна звукова система — комбинирайки два басови говорителя с два високочестотни говорителя за забавление в движение.

15-инчовият MacBook Air разполага с шестговорителна звукова система — комбинирайки два чифта басови говорителя с два високочестотни говорителя за двойна дълбочина на баса.

Магическа клавиатура с Touch ID

Вашата. До последния клавиш.

Удобната и тиха осветена Magic Keyboard клавиатура разполага с клавиши с пълна височина и Touch ID, осигурявайки ви бърз, лесен и сигурен начин за отключване на вашия Mac и влизане в приложения и уебсайтове — всичко това с едно докосване.

Едно докосване е всичко, което е необходимо, за да отключите сигурно MacBook Air, да извършвате плащания и много други. Touch ID също така помага за премахване на нуждата от запомняне на пароли.

Свързаност

Портове, които отварят хоризонти.

Магнитният кабел за зареждане MagSafe се свързва и разединява лесно с магнити, предотвратявайки инциденти и падания. Двата Thunderbolt порта ви позволяват да свържете високоскоростни аксесоари и да зареждате вашия Mac. Можете също така да свържете дисплей с до 6K резолюция. А жакът за слушалки поддържа слушалки с високо съпротивление.

Производител

Apple

Спецификации

Лаптопи

Производител
Apple
Настолен компютър
M2
Настолен компютър
8-ядрен
Картов четец
Не

Екран

IPS панел
Не
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
15,3 "
Резолюция
2880x1864
Възможности
Ретина дисплей

Работна памет

Капацитет на паметта
8 ГБ

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Apple
Настолен компютър
8-ядрен

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
512 ГБ
Операционна система
macOS

Свързаност

Навигационни връзки
Thunderbolt 4
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,51 кг
Тип
Бележник
Цвят
Сив
Лаптопи
Гръцки
Година на издаване
2023
Модел
MacBook Air M2

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
1 година по време на използване на устройството

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за лаптопи: Английски (САЩ)

    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество