Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS (Райзън 7-7730U/16ГБ/1000ГБ SSD/Без ОС) Сив облак
Лаптопи

Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS (Райзън 7-7730U/16ГБ/1000ГБ SSD/Без ОС) Сив облак Код: 42713004

Основни характеристики:

  • Модел 2023
  • 16" Екран 1920x1200
  • 8 ядра 2 - 4.5Ghz/Zen 3
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Живот на батерията до 19.5 часа
  • Тегло 1.89Kg
Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

Ще ви трябва също:

от 719,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS (Райзън 7-7730U/16ГБ/1000ГБ SSD/Без ОС) Сив облак

    Продукти на магазина
    719,00 €

  2. 740,57 €

Описание

Лаптопът Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS с процесор Ryzen 7-7730U и 16GB RAM е насочен към потребители, търсещи тънък и преносим лаптоп с добра производителност за ежедневна употреба и мултимедия.

Процесорът Ryzen 7-7730U предлага задоволителна изчислителна мощност за ежедневни задачи като сърфиране в интернет, възпроизвеждане на мултимедия, редактиране на документи и други офис задачи.

16GB RAM позволява гладко изпълнение на множество приложения и процеси едновременно, докато 16" IPS екран осигурява добро качество на изображението за гледане на съдържание и мултимедия.

Като цяло, Lenovo IdeaPad Slim 5 16ABR8 16" IPS е подходящ за преносима употреба, ежедневни задачи и възпроизвеждане на мултимедия, като отговаря на нуждите на потребители, които се нуждаят от гъвкав и надежден лаптоп за своите ежедневни нужди.

По-добро охлаждане. По-добра производителност.

Подобрената термична инженерия улеснява многозадачността. Освободете потенциала си и увеличете работния си процес благодарение на процесорите AMD Ryzen™ 7000 U-Series с интегрирани графични процесори, които лесно се справят с най-взискателните задачи. Всичко това е подкрепено от персонализираното представяне и оптимизацията на живота на батерията на функцията Smart Power на Lenovo AI Engine с достатъчно място за съхранение, за да побере всичките ви медии и развлечения.

Достатъчно лек, за да се отвори с една ръка

Създаден за живот в движение, лаптопът IdeaPad Slim 5 Gen 8 е толкова тънък и лек, че можете да го отворите с една ръка. С тегло от 1.89 кг, можете да го носите цял ден без усилие. Това е идеалното устройство за работа на различни места. Колкото повече пътувате с него, толкова повече ще оценявате неговия тънък и здрав външен вид.

Повече пространство на екрана и по-добър дисплей

Няма да повярвате, че това е 14″ екран. Благодарение на съотношението 16:10, тесните рамки от четирите страни и 90% AAR за повече екранно пространство, дисплеят изглежда по-голям. 

Екранът с резолюция 2.2K също така предлага по-ярки цветове и по-голям контраст с WUXGA дисплея, който има 100% DCI-P3 за изключителна наситеност на цветовете. А сертификатът TÜV за ниски емисии на синя светлина предпазва очите ви от напрежение. 

Освен това, двойка високоговорители с технология Dolby Audio™, насочени към потребителя, осигуряват впечатляващо качество на звука за пълно удоволствие от развлеченията.

Започнете да работите

Използвайте всяка минута ефективно, като спестявате време за всичко, което правите, от по-голям тъчпад за прецизна навигация до 15-минутно бързо зареждане, което осигурява 2 часа живот на батерията. 

Без пароли, които да ви забавят. Влезте с четеца на пръстови отпечатъци, вграден в бутона за захранване, или със сигурно разпознаване на лице чрез FHD IR камерата.

Капак за поверителност, интегриран в камерата, осигурява допълнително ниво на сигурност.

Тънкият среща здравия

Лаптопът IdeaPad Slim 5 Gen 8 е проектиран с военна надеждност, която издържа на ежедневни удари и натъртвания, като същевременно запазва тънък профил. Опционалният метален корпус и алуминиевото шаси ви осигуряват още по-голяма защита при работа в неофисни среди.

Разликата е в детайлите

Подробности като удобната и лесна за използване клавиатура с правилната функция на клавишите, както и многото портове и ясният 14″ екран, правят използването на IdeaPad Slim 5 удоволствие. Има FHD IR камера с ToF сензор за пространствена резолюция - и затвор за поверителност.

Освен това, двойна микрофонна система, която елиминира досадния фонов шум. Всичко това съставя лаптоп, който можете да носите със себе си и е достатъчно голям, за да работите удобно върху документи и презентации.

Лаптоп, създаден отговорно

Лаптопът IdeaPad Slim 5 14″, с рейтинг ENERGY STAR® и регистрация EPEAT® Silver, се доставя в защитна опаковка, съдържаща 90% рециклирана пластмаса и е изработен от 90% рециклирана пластмаса, както и 30% пластмаса, събрана от океана, в системната чанта. А чрез услугата за компенсиране на CO2 можете също да компенсирате изчислените емисии на въглероден диоксид, свързани с вашия компютър по време на неговия среден жизнен цикъл, като подкрепяте проекти, насочени към компенсиране на емисиите на CO2 в атмосферата.

Място за съхранение

Той разполага с PCIe SSD твърд диск с NVMe технология и капацитет от 1TB. Това позволява много бързи скорости на четене и запис, което може да подобри производителността на системата при различни задачи, като стартиране на компютъра, зареждане на приложения и копиране на файлове.

NVMe (Non-Volatile Memory Express) е комуникационен протокол между компютър и SSD устройство.

NVMe се възползва от предимствата на флаш технологията за съхранение на данни, като издръжливост и надеждност, като същевременно позволява на потребителите да се насладят на високите скорости, необходими за различни приложения, като игри и мултимедийно редактиране.

Производител

Lenovo

Спецификации

Лаптопи

Производител
AMD
Настолен компютър
Райзън 7
Настолен компютър
7730U
Наличност
2 GHz
Лаптопи
Дзен 3
Картов четец
Да

Екран

IPS панел
Да
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
16 "
Резолюция
1920x1200

Работна памет

Капацитет на паметта
16 ГБ
Лаптопи
DDR4

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
AMD
Настолен компютър
Графики Radeon

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
1000 ГБ
Операционна система
Не Операционна система

Свързаност

Навигационни връзки
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,89 кг
Тип
Бележник
Цвят
Сив
Лаптопи
Английски (САЩ)
Година на издаване
2023
Модел
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Mminas
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Тих, лек, здрав и почти винаги охлаждащ за всички офис работи, интернет, филми, програмиране и т.н. Добър живот на батерията, идеален за пътуване.

    Голям екран за своята тежест, но с някои малки проблеми с цветопредаването. Само графичните дизайнери ще ги забележат.

    За игри, само основните (LoL, WoW, инди игри) и често с шум и по-високи температури. Въпреки това, за машина без графична карта, се справя добре.

    Внимание за тези, които го купуват, той поддържа само Windows 11 (няма драйвери за 10) и процесът на инсталиране е за опитни потребители, тъй като изисква активиране на инсталацията без интернет връзка чрез командния ред.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Температура
    • Клавиатура
    • Екран
    Намирате ли това ревю за полезно?
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории