Full Health Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες
Βιταμίνες

Full Health Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλεςΚωδικός: 42673334

Συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα βιταμινών B (B-Complex) της εταιρείας Full Health. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σε μικρές ποσότητες. Συμβάλλουν στη...

Δες όλη την περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα βιταμινών B (B-Complex) της εταιρείας Full Health. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σε μικρές ποσότητες. Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, στην παραγωγή ενέργειας καθώς και στη συνολική υγεία των κυττάρων, του δέρματος, των οστών, των μυών, και του νευρικού...

Δες όλη την περιγραφή
21,75
Express παράδοσηΤρίτη, 01 Οκτωβρίουαν το παραγγείλεις μέχρι τις 4:00μ.μ. Δευτέρα
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 14 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 21,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

  2. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

  3. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Πληροφορίες καταστήματος
    21,75 €

  4. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

  5. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

  6. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

  7. 21,75 €

  8. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Πληροφορίες καταστήματος
    21,75 €

  9. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Πληροφορίες καταστήματος
    23,06 €

  10. Full Methyl Βιταμίνη Energy 60 κάψουλες

    Προϊόντα καταστήματος
    21,75 €

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με σύμπλεγμα βιταμινών B (B-Complex) της εταιρείας Full Health. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σε μικρές ποσότητες. Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, στην παραγωγή ενέργειας καθώς και στη συνολική υγεία των κυττάρων, του δέρματος, των οστών, των μυών, και του νευρικού συστήματος.

Οφέλη

Ολοκληρωμένος συνδυασμός των βιταμινών του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στον υγιή μεταβολισμό.

  • Χωρίς: Στεατικό μαγνήσιο και αμφισβητούμενα έκδοχα
  • Χωρίς: Τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά

Ενεργά Συστατικά

Αξίζει να αναφερθεί πώς η βιταμίνη Β12 ως Methylcobalamine, το φυλλικό οξύ ως Quatrefolic® και η βιταμίνη Β6 ως Pyridoxal-5-Phosphate αποτελούν την ενεργή μορφή των βιταμινών με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Ακόμη, η χολίνη είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που απαιτείται για την παραγωγή ενώσεων που βρίσκονται στις κυτταρικές μεμβράνες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο για την εγκεφαλική λειτουργία και το νευρικό σύστημα. Βρίσκεται σε υψηλές ποσότητες σε τρόφιμα όπως το συκώτι, τα αυγά, το φύτρο σιταριού, τα φασόλια σόγιας και το χοιρινό κρέας.

Επιπλέον, η χολίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους και της ομοκυστεϊνης, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη φυσιολογική ηπατική λειτουργία και τα ευεργετικά αποτελέσματα προσδίδονται με τη λήψη 82,5 mg χολίνης. *

Η ινοσιτόλη είναι μία ερυρέως διαδεδομένη πολυόλη και συμμετέχει σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Παράγεται ενδογενώς και υπάρχει σε διάφορα τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, κρέας, ψάρι, αυγά, γάλα κ.α Σε επίπεδο μηχανισμού η ινοσιτόλη χηλικοποιεί μέταλλα όπως ο χαλκός και ο σίδηρος συμβάλλοντας έτσι στην αντιοξειδωτική προστασία. **

Τέλος, η βεταΐνη, είναι ένα παράγωγο της χολίνης και χαρακτηρίζεται για την ικανότητα της να μεταφέρει ομάδες μεθυλίου στην ομοκυστεΐνη προς τον σχηματισμό μεθειονίνης. Βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση σε τρόφιμα όπως το πίτουρο και το φύτρο του σιταριού, το σπανάκι, οι γαρίδες και το σταρένιο ψωμί. Η βεταΐνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την ημερήσια λήψη 1,5 gr βεταΐνης. *

*Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA

**Οι πληροφορίες βασίζονται σε δημοσιευμένες μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και δεν αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από τον EFSA. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πεδίο "Προειδοποιήσεις – Επισήμανση" και στο πεδίο "Βιβλιογραφία"

Συνιστώμενη Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού.

Συστατικά

Τριμεθυλογλυκίνη (TMG), παντοθενικό οξύ(από παντοθενικό ασβέστιο), χολίνη(διτρυγική), βιταμίνη B6(από 5'-φωσφορική-πυριδοξάλη), βιταμίνη B2(από 5′-φωσφορική ριβοφλαβίνη), ινοσιτόλη, βιταμίνη B1(από υδροχλωρική θειαμίνη), νιασίνη(από νικοτιναμίδιο), παρα-αμινοβενζοϊκό οξύ (PABA), φυλλικό οξύ(από το άλας γλυκοζαμίνης του (6S)-5-μεθυλοτετραϋδροφυλλικού, βιταμίνη B12(ως μεθυλοκοβαλαμίνη).

Υλικό φυτοκάψουλας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτική κυτταρίνη), διοξείδιο του πυριτίου (Αντιπηκτικός παράγοντας), Calcium ascorbate (Αντιοξειδωτικό μέσο).

Προφυλάξεις

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
  • Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Οι λίστες με τα συστατικά ενδέχεται να αλλάζουν ή να διαφοροποιούνται ανά χρονικά διαστήματα. Ανατρέξτε στη λίστα συστατικών στο πακέτο προϊόντων που λαμβάνετε για την πιο ανανεωμένη λίστα συστατικών.
  • Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα περιεχόμενα συστατικά.

Κατασκευαστής

Full Health

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
B Complex
Δράση
Μαλλιά, Δέρμα, Ενέργεια, Νευρικό Σύστημα, Ανοσοποιητικό, Οστά, Νύχια
Κατάλληλο για Παιδιά
Όχι

Ποσότητα

Κάψουλες
60 κάψουλες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής