Бебешки обувки за прегръдка

Childrenland Бебешки Сандали ЗлатниКод: 42627943

Бебешки сандали за прегръдка, идеални за вашето бебе в повседневни и други ситуации. Предлагат се от фирмата Childrenland, за да подобрят стила на вашето бебе. Бебешките обувки за прегръдка се използват предимно за естетически и стилни цели, тъй като нямат твърда подметка и не са подходящи за ходене на открито, но допълват външния вид на вашето бебе....
Вижте пълното описание

Размер:

15,00
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 15,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Бебешки Сандали Златни D0960 D0960

    Налични размери: 19

    Продукти на магазина
    15,00 €

Описание

Бебешки сандали за прегръдка, идеални за вашето бебе в повседневни и други ситуации. Предлагат се от фирмата Childrenland, за да подобрят стила на вашето бебе. Бебешките обувки за прегръдка се използват предимно за естетически и стилни цели, тъй като нямат твърда подметка и не са подходящи за ходене на открито, но допълват външния вид на вашето бебе. Изборът на тези обувки трябва да се прави внимателно и с правилния размер, тъй като е важно да останат здрави и да се развиват правилно краката. Предпочитайте тези с гъвкавост, по-голяма ширина, изработени от леки материали, които позволяват на кожата да диша, с антиплъзгащи подметки, пета с подплата и достатъчно място за развитието на краката. Меките обувки осигуряват правилна температура на краката на детето и стабилност при първите му стъпки.

Спецификации

Номер на продукта
D0960
Тип
Сандали
Мъжки
Момиче
Цвят
Златен

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.