Hot Wheels Neon Speeders Mașinuță SRT Viper GTS-R pentru 3++ Ani
Masinute si Piste Masini

Hot Wheels Neon Speeders Mașinuță SRT Viper GTS-R pentru 3++ AniCodul: 42602427

Hot Wheels Neon Speeders aduc un nou stil mașinuțelor die-cast cu designuri impresionante și culori deosebite. Fiecare mașinuță la scară 1:64 are roți exclusive, este acoperită cu multiple designuri

Vezi descrierea completă

Hot Wheels Neon Speeders aduc un nou stil mașinuțelor die-cast cu designuri impresionante și culori deosebite. Fiecare mașinuță la scară 1:64 are roți exclusive, este acoperită cu multiple designuri și vine într-un ambalaj special pentru colecționare.

Vezi descrierea completă
2,50
Livrarelun, 07 oct - mie, 09 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 2,50 €

Descriere

Hot Wheels® Neon Speeders™ aduc un nou stil mașinuțelor die-cast cu designuri impresionante și culori deosebite. Fiecare mașinuță la scară 1:64 are roți exclusive, este acoperită cu multiple designuri și vine într-un ambalaj special pentru colecționare. Cu o varietate de designuri moderne noi, copiii și colecționarii vor dori să le colecționeze pe toate! Fiecare mașinuță se vinde separat, în funcție de disponibilitate. Culorile și designurile pot varia.

Producător

Hot Wheels

Specificații

Cod produs
HLH78

Detalii produs

Tip
Mașinuță
Vârstă
3+ + ani
cu sunet
Nu
Garaj
Nu
Module
Nu
cu lumină
Nu
Serie
Roti fierbinti
Caracteristici
Magazin online
Material
Metal

Dimensiuni

Lungime
-
Lățime
-
Înălțime
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.