Elnur Конвекторен отоплител Стена 750W 41x41см
Конвектори

Elnur Конвекторен отоплител Стена 750W 41x41смКод: 425139

Термостат на фирма Elnur, с мощност 750 вата. Представлява много добро решение за незабавно задоволяване на отоплителните нужди на едно помещение до 6m².
Има минимални загуби на енергия, тъй като почти цялата консумирана електроенергия се превръща в топлина. Това води до по-нисък разход на енергия и по-голяма ефективност в сравнение с други...

Вижте пълното описание

Характеристики и размери:

  • Мощност: 750W
  • Монтаж: Стена
  • Дължина: 41см
  • Височина: 41см
  • Дълбочина: 10.5см
129,81
Доставкапон, 30 сеп. - ср, 02 окт.
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5 броя

Доклад за продукта

от 129,81 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Конвекторен отоплител Стена 750W 41x41см

    Продукти на магазина
    129,81 €

Описание

Термостат на фирма Elnur, с мощност 750 вата. Представлява много добро решение за незабавно задоволяване на отоплителните нужди на едно помещение до 6m².
Има минимални загуби на енергия, тъй като почти цялата консумирана електроенергия се превръща в топлина. Това води до по-нисък разход на енергия и по-голяма ефективност в сравнение с други отоплителни уреди.

Отоплението се разпространява бързо и хармонично в помещението чрез комбинация от топлинно излъчване и движение на въздуха, като така не се предизвиква повдигане на прах или изсушаване на атмосферата. Това го прави подходящ за хора с дихателни проблеми или алергии. Също така се смята за идеален избор за детската стая поради липсата на прах или излъчване на газове. Работата му е напълно безшумна, тъй като не включва вентилатор или вентилатор.

Монтира се много лесно на стена, докато монтажът му е много лесен с проста директна връзка към контакт. За най-доброто му представяне се препоръчва да се постави близо до места с най-големите загуби на топлина, като например до прозорци или врати с балкон Паралелно, той е подходящ за използване в банята, благодарение на водоустойчивата защита, която притежава, за да загрявате вашата баня преди или след душа.

Вашият регулируем аналогов термостат ви позволява да регулирате или поддържате постоянна желаната температура на помещението през цялото време на употребата на уреда.

Характеристики и размери:

  • Мощност: 750W
  • Монтаж: Стена
  • Дължина: 41см
  • Височина: 41см
  • Дълбочина: 10.5см

Спецификации

Главни характеристики

Мощност
750 W
Монтаж
Стена
Термостат
Аналогов
Градации на отопление
1
Цвят
-

Характеристики и функции

Защита от вода
Да
Мика
Не
Вентилатор
Не
Таймер
Не
Remote control
Не
Стъклен
Не
WiFi
Не
с колелца
Не

Размери

Дължина
41 см
Дълбочина
10,5 см
Височина
41 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.