Hot Wheels Fast & Furious Dodge Charger SRT Hellcat Widebody Mașinuță
Masinute si Piste Masini

Hot Wheels Fast & Furious Dodge Charger SRT Hellcat Widebody MașinuțăCodul: 42475901

O colecție premium de mașini Hot Wheels Fast & Furious la scară 1:64. Fanii și colecționarii pot alege mașina lor preferată inspirată de filmele Fast & Furious, proiectată cu performanțe de top și

Vezi descrierea completă

O colecție premium de mașini Hot Wheels Fast & Furious la scară 1:64. Fanii și colecționarii pot alege mașina lor preferată inspirată de filmele Fast & Furious, proiectată cu performanțe de top și dotată cu anvelope Real Riders și șasiu și cadru Metal/Metal.

Vezi descrierea completă
Livrarejoi, 26 sep - lun, 30 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 14,99 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 14,99 €

Descriere

O colecție premium de mașini Hot Wheels Fast & Furious la scară 1:64. Fanii și colecționarii pot alege mașina lor preferată inspirată de filmele Fast & Furious, proiectată cu performanțe de top și dotată cu anvelope Real Riders și șasiu și cadru Metal/Metal. Sărbătorește emoțiile de mare viteză ale francizei de succes cu mașini moderne și vintage cunoscute pentru viteza și stilul lor. Este un cadou grozav pentru fanii filmelor care le vor dori pe toate. Fiecare se vinde separat, în funcție de disponibilitate. Culorile și designurile pot varia.

Producător

Hot Wheels

Specificații

Cod produs
HNW50

Detalii produs

Tip
Mașină
cu sunet
Nu
Garaj
Nu
Module
Nu
cu lumină
Nu
Serie
Roti fierbinti
Caracteristici
Magazin online
Material
Metal

Dimensiuni

Lungime
-
Lățime
-
Înălțime
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.