Barbie Sports Кукла Разкриване на Цветове за 3++ Години
Кукли

Barbie Sports Кукла Разкриване на Цветове за 3++ ГодиниКод: 42443567

Куклите Barbie Color Reveal предлагат разопаковане с шест изненади, включително кукла Chelsea, чийто външен вид се разкрива с вода! Със серията Sporty, децата ще намерят една от трите възможни кукли,...

Вижте пълното описание

Куклите Barbie Color Reveal предлагат разопаковане с шест изненади, включително кукла Chelsea, чийто външен вид се разкрива с вода! Със серията Sporty, децата ще намерят една от трите възможни кукли, всяка с модни дрехи и аксесоари, скрити в три мистериозни чанти. Намерете кукла Chelsea с тенис, баскетбол или футболна мода. Ефектите на смяна на цвета на...

Вижте пълното описание
11,69
Доставкапет, 04 окт. - вт, 08 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 11,69 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    12,99 €

  2. Официален дистрибутор
    12,99 €

  3. Официален дистрибутор
    12,95 €

  4. Официален дистрибутор
    11,69 €

  5. Официален дистрибутор
    12,99 €

  6. 12,99 €

  7. 12,88 €

  8. Официален дистрибутор
    7,68 €

  9. 6,82 €

  10. 12,95 €

  11. Официален дистрибутор
    12,99 €

  12. 20,82 €

  13. 12,99 €

Описание

Куклите Barbie Color Reveal предлагат разопаковане с шест изненади, включително кукла Chelsea, чийто външен вид се разкрива с вода! Със серията Sporty, децата ще намерят една от трите възможни кукли, всяка с модни дрехи и аксесоари, скрити в три мистериозни чанти. Намерете кукла Chelsea с тенис, баскетбол или футболна мода. Ефектите на смяна на цвета на косата на Chelsea добавят още повече удивление.

Децата могат да използват тръбата за опаковане, за да съхраняват аксесоари и други любими неща, когато времето за игра приключи. Коя кукла ще разкриете? Куклите не могат да стоят самостоятелно. Цветовете и декорациите могат да варират. С 6 изненади в 1 пакет, куклите Barbie Chelsea Color Reveal предлагат всякакви забавления. Децата ще се насладят на разкриването на серията Sporty с оригиналната иновация Color Reveal!

Започнете с премахване на външния слой на опаковката, отворете тръбата и извадете мистериозна кукла Chelsea и 3 декорирани чанти със скрито съдържание! Напълнете тръбата с топла вода, поставете куклата вътре, чийто вид е покрит с фланелка със звезди Color Reveal, и завъртете -- водата става розова за магически ефект! Извадете куклата, за да разкриете външния вид, всяка кукла Chelsea има дълга коса с цветна ивица и номер на спортен отбор на гърдите си!

Отворете 3-те мистериозни чанти, за да разкриете техните изненади. Има пола, чифт маратонки, шапка и чанта. Съхранявайте ги в тръбата след времето за игра! Използвайте ледено студена и топла вода за трансформация на цвета, която може да се повтаря отново и отново. Трансформирайте ивицата на косата на куклата за удивителен момент!

Производител

Barbie

Спецификации

Номер на продукта
HKT85
Вид
Кукла
Възраст
3+ + години
Playmobil
Барби
Популярни серии на Барби
Разкриване на цвета на Барби
Колекционерска
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.