Huawei 14.2" IPS (Ядро i7-1360P/16ГБ/1000ГБ SSD/W11 Pro) (US Keyboard)
Лаптопи

Huawei 14.2" IPS (Ядро i7-1360P/16ГБ/1000ГБ SSD/W11 Pro) (US Keyboard)Код: 42362122

ХУАВЕЙ MateBook X Pro разполага с успокояващ метален корпус и тежи само 1,26 килограма, така че работата и забавлението винаги могат да ви придружават. Неговата устойчивост срещу корозия придава...

Вижте пълното описание

ХУАВЕЙ MateBook X Pro разполага с успокояващ метален корпус и тежи само 1,26 килограма, така че работата и забавлението винаги могат да ви придружават. Неговата устойчивост срещу корозия придава професионален вид на всичко, което правите, от създаване до офис задачи.

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен в Skroutz Последно актуализирано: преди 4 месеца

Описание

ХУАВЕЙ MateBook X Pro разполага с успокояващ метален корпус и тежи само 1,26 килограма, така че работата и забавлението винаги могат да ви придружават. Неговата устойчивост срещу корозия придава професионален вид на всичко, което правите, от създаване до офис задачи.

HUAWEI Реален цветен FullView дисплей

Огромният 14,2-инчов екран със съотношение на екрана към тялото до 92,5% ви предлага широк и завладяващ изглед. Високата честота на опресняване от 90 Hz работи с висока резолюция от 3,1K, предоставяйки по-ясна перспектива за вашата работа и ежедневни нужди.

Цвят без компромиси на всеки екран

Не би било ли хубаво да знаете, че една снимка ще изглежда същото на вашия мобилен телефон, таблет и лаптоп? Универсалната цветова консистентност го прави реалност.

Точна цветова точност

  • ΔE < 1
  • Точно калибриране на цветовете от устройство на устройство

Двоен цветови гама

  • P3 и sRGB
  • Иммерсивно гледане на уеб и разглеждане

Ярка цветова дълбочина

  • 1,07 милиарда цвята 
  • Плавни цветови преходи и естествени изображения

Зашеметяващи цветове, които релаксират очите

ХУАВЕЙ MateBook X Pro намалява отразяването на светлината с 60%. Така можете да бъдете сигурни, че съдържанието на екрана ще остане ясно на поглед, дори при флуоресцентно осветление или директна слънчева светлина.

Сертификация Eye Comfort 3.0 от TÜV Rheinland

  • Екранът е преминал през 17 строги теста, за да гарантира всестранна защита на очите.

Естествен тон

  • Динамично регулиране на цветовата температура в различни условия на осветление

Интелигентна яркост

  • Динамично регулиране на яркостта в различни условия на осветление

СуперХъб, безпроблемен транспорт

Плъзнете всякакъв текст и изображение в SuperHub и просто ги поставете, прехвърлете и споделете между вашия телефон, таблет и лаптоп Huawei с лекота.

Супер Турбо

Роден бърз, остава бърз

Бързо активиране

Умното разпознаване на лице ще ви отведе директно на работния плот за по-малко от 8 секунди, веднага след като отворите капака - времето, което отнема да си хапнете кафе.

Стартиращ софтуер за ускоряване

Отваряйте файл с размер 1 GB с 40% по-бързина и стартирайте приложения незабавно, благодарение на разпознаването на сложни скриптове и умното програмиране за по-добра производителност.

SuperCharge Turbo

Заредете се за 10 минути, за да работите до два часа на път, с помощта на компактното 90W премиум зарядно на лаптопа. Можете също да активирате HUAWEI SuperCharge Turbo по време на зареждане, за допълнителна защита на батерията по време на използване на лаптопа.

Отлична производителност

Повишава производителността до върха

ХУАВЕЙ MateBook X Pro получава сертификация Intel® Evo™ и разполага с процесор Intel® Core™ от 13-то поколение, 32 GB памет и 2 TB SSD за изключително бърз трансфер на файлове и гъвкава функционалност. Интелигентната система за отвеждане на топлината предпазва от прегряване и нежелан шум, дори когато лаптопът се зарежда.

Умна конференция

Вашето лично конферентно пространство

HUAWEI SOUND® микрофоните работят с AI шумопотискане, за да филтрират околните шумове по време на запис на звук, като например тоновете на звънене и звуците от писане на клавиатурата. Носете безжични Bluetooth слушалки и активирайте Personal Voice Enhancement за преносими устройства, за да се включите в разговора около вас и да направите онлайн срещите по-приятни и продуктивни.

Звук, който говори сам за себе си

ХАУЕЙ САУНД 6 говорители и настройката на честотния делител позволяват ясни високи и мощни баси. Басовият говорител използва обратно-назад дизайн, който ефективно намалява шума, причинен от координацията, произвежда поглъщащи звукови ефекти, като прави вашите любими филми и музика да звучат така, както никога преди.

Поставя най-доброто ви излъчване на преден план

С толкова много функции за видео обаждания, които подобряват вашата личност и защитават вашата поверителност, включително FollowCam, Eye Contact, Virtual Background и Beauty, ще откриете, че камерата винаги ще бъде ваш съюзник.

Гладко изживяване

Тъчпадът, чувствителен на натиск по цялата си площ, реагира на всяко докосване на пръста ви. С осем иновативни жеста, най-малкото движение е достатъчно, за да навигирате по екрана.

ХУАВЕЙ Металин

Антената на лаптопа HUAWEI поддържа гладък и сигурен сигнал за безпроблемни видео конференции, изтегляне на файлове и онлайн игри - дори когато сте на разстояние до 270 метра от рутера.

Производител

Huawei

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Ядро i7
Настолен компютър
1360P
Наличност
3,7 GHz
Поколение
Raptor Lake (13-то поколение)
Картов четец
Не

Екран

IPS панел
Да
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
14,2 "
Резолюция
3120x2080
Честота на опресняване
90 Hz

Работна памет

Капацитет на паметта
16 ГБ

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
Intel
Настолен компютър
Графики Iris Xe

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
1000 ГБ
Операционна система
Windows 11 Pro

Свързаност

Навигационни връзки
Thunderbolt 4, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,26 кг
Тип
Бележник
Цвят
Син
Лаптопи
Английски (САЩ)
Година на издаване
2023
Модел
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани