Apple iPhone 11 Pro (4ГБ/64ГБ) Gold Обновен клас Електронна търговия
Реновирани мобилни телефони

Apple iPhone 11 Pro (4ГБ/64ГБ) Gold Обновен клас Електронна търговияКод: 42203399

Какво са рефурбиширани устройства?

Реновираните устройства са тези, които са били изцяло тествани за своята работа и живот на батерията от квалифициран персонал и всички проблеми са били отстранени. Те са изцяло тествани и функционални устройства, които изглеждат като нови.

Научете повече
379,00
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Безплатно връщане

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 379,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. iPhone 11 Pro (4ГБ/64ГБ) Gold Обновен клас Електронна търговия

    Продукти на магазина
    379,00 €

Описание

Обновен Apple мобилен телефон с Клас B.
Мобилните телефони от клас B са в много добро състояние с видими следи от употреба (драскотини, износване и т.н.) на екрана или на гърба.

Троен камерен система Pro

Това е първата тройна камера, която комбинира съвременната технология с простотата на iPhone. Снимки с четири пъти по-широк ъгъл. Отлични резултати дори при слаба осветеност. Най-високо качество на видео на смартфон. Редактирайте вашите изображения с любимите си инструменти. Никога преди не сте правили снимка с такава камера.

Разширено поле на гледане

iPhone 11 Pro разполага с 4-кратно оптично увеличение, което позволява изключително далечни снимки с всяка обектив, от телефото до ултрашироко.

4K видео

iPhone 11 Pro запечатва видеоклипове с още по-голяма детайлност и естествено движение. Неговата огромна обработваща мощ позволява по-лесно заснемане на 4K видеоклипове с 60fps с динамичен обхват и стабилизация. По-големият дисплей и мощните нови инструменти за редактиране предоставят по-голям контрол върху творчеството.

Ултраширокоъгълен обектив

С новата ултраширока камера можете да вместите четири пъти повече изображение във всяка снимка. Това е като да правите една крачка назад, но да останете на едно и също място. Планини, величествени храмове и иконични пейзажи сега могат по-лесно да се вместят в една фотография.

Снимки в условия на слаба осветеност

С помощта на умния софтуер и новият Bionic A13 сега е възможно снимки в условия на слаба осветеност. И всичко става автоматично. Вградените инструменти позволяват ръчно подобряване на детайлите и премахване на шума от изображението.

Портретен режим

С три камери, работещи едновременно, портретите стават още по-добри. Възможността да правите черно-бели снимки и да контролирате интензитета на светлината, която издължава модела, дава професионално ниво на фотография в студио.

Следващо поколение HDR

Новото поколение HDR на iPhone 11 Pro използва напреднали алгоритми, за да подобри детайлите и сенките във вашите снимки. С помощта на машинно обучение, то разпознава лицата във вашите кадри и ги осветява по-добре.

"Slo-mo" Селфи

Представяме ви "Слоуфи"

С новата 12-мегапикселова камера TrueDepth можете да правите видео селфита в забавено движение, дори в 4K при 60 кадъра в секунда. За снимки просто завъртете iPhone в хоризонтален режим и камерата автоматично ще отдалечи, за да побере повече информация.

Супер Ретина XDR дисплей

Новият дисплей Super Retina XDR разполага с две нива на яркостта и знае кога да ги използва. Той се регулира за по-добър преглед на слънце или за изискващи филми с HDR10. Има контрастно съотношение от 2000000:1 и 15% по-ниска консумация на батерията в сравнение с предишния iPhone.

A13 Bionic, най-мощният процесор, който някога е бил създаден в смартфон

A13 Bionic е толкова мощен, че всичко работи бързо и плавно. Интелигентното управление на енергията дава по-дълъг живот на батерията.

Най-здравото стъкло на всяко смартфон

iPhone 11 Pro разполага с най-здравата защита от стъкло, както отпред, така и отзад, в сравнение с други устройства, изработена с прецизност от един лист стъкло.

Не се страхувайте от вода

Със сертификация IP68, той може да бъде потопен до 4 метра във вода за 30 минути. Той не е засегнат от случайен контакт с течности като кафе или чай и е защитен от прах.

Споделяй. Намирай. Играй. По-голяма точност от всякога

Супершироколентовата технология идва на iPhone

Новият чип U1 използва технологията Ultra Wideband, която позволява на вашия нов iPhone по-точно да открива други Apple устройства, които разполагат с този специфичен чип. Ако искате да изпратите файл на някого чрез AirDrop, просто насочете вашия iPhone към техния и те ще бъдат първи в списъка ви.

...и ние продължаваме

Пространствено аудио - Симулира съраунд звук за по-иммерсивно изживяване

Dolby Atmos - Звукът се движи около вас в тримерно пространство, като ви дава усещане, че сте в действието

По-бърз WiFi - Wi-Fi 6 (802.11ax) ви позволява да изтегляте данни до 38% по-бързо

Гигабитов LTE - До 30 LTE ленти за глобално роуминг

Споделяне на аудио - Два чифта AirPods или Beats могат да бъдат свързани едновременно към iPhone

Двоен SIM с eSIM - Два различни номера на един мобилен телефон, един за работа и другия за лични обаждания

Производител

Apple

Спецификации

Преведено на български: Състояние

Класификация
Електронна търговия

Спецификации

Задна камера
Тройно
Цвят
Златен
RAM
4 ГБ
Капацитет
64 ГБ
Настолен компютър
iPhone 11 Pro

Батерия

Капацитет
3046 mAh

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта