Mobil Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου 1 ESP SAE 5W-30 για κινητήρες Diesel 5lt
Λάδια Αυτοκινήτου

Mobil Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου 1 ESP SAE 5W-30 για κινητήρες Diesel 5ltΚωδικός: 41536106

Το Mobil 1 ESP 5W-30 είναι ένα συνθετικό λιπαντικό κινητήρα προηγμένης απόδοσης σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ, προστασία από τη φθορά και συνολική απόδοση. Έχει...

Δες όλη την περιγραφή

Το Mobil 1 ESP 5W-30 είναι ένα συνθετικό λιπαντικό κινητήρα προηγμένης απόδοσης σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ, προστασία από τη φθορά και συνολική απόδοση. Έχει σχεδιαστεί εξειδικευμένα για να συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής και στη διατήρηση της αποδοτικότητας των συστημάτων εκπομπών ρύπων τόσο σε αυτοκίνητα με...

Δες όλη την περιγραφή
71,90
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 71,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 71,90 €

Περιγραφή

Το Mobil 1 ESP 5W-30 είναι ένα συνθετικό λιπαντικό κινητήρα προηγμένης απόδοσης σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ, προστασία από τη φθορά και συνολική απόδοση. Έχει σχεδιαστεί εξειδικευμένα για να συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής και στη διατήρηση της αποδοτικότητας των συστημάτων εκπομπών ρύπων τόσο σε αυτοκίνητα με ντίζελ όσο και σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Το Mobil 1 ESP 5W-30 πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις πολλών προτύπων κορυφαίων βιομηχανιών και κατασκευαστών αυτοκινήτων που απαιτούνται για νεότερους σύγχρονους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων με ντίζελ και βενζίνη.



Χαρακτηριστικά και Οφέλη

Το Mobil 1 ESP 5W-30 είναι κατασκευασμένο με ένα ιδιόκτητο μείγμα εξαρτημάτων αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να είναι πλήρως συμβατό με τα πιο πρόσφατα φίλτρα σωματιδίων ντίζελ (DPF) και καταλυτικούς μετατροπείς βενζίνης (CAT). Το Mobil 1 ESP 5W-30 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και προστασία σε συνδυασμό με τα οφέλη οικονομίας καυσίμου.

Κατασκευαστής

Mobil

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Συνθετικό
Χωρητικότητα
5 lt
Ιξώδες
5W-30
Για Κινητήρες Diesel
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Νικόλαος Μαντζώρος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για μένα προσωπικά είναι το καλύτερο Λαδάκι. Το έχω ψάξει αρκετά και κατέληξα σε αυτό. Έχω περάσει κι από άλλες μάρκες αρκετά ικανοποιημένος. Θεωρώ όμως ότι και με τα τεστ που είδα παρουσιάζει την χαμηλότερη τριβή κάτι που το νιώθω και στην αίσθηση και στη λειτουργία του οχήματος.

    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Ομαλότητα λειτουργίας κινητήρα
    • Τακτική αλλαγή λαδιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Άριστο λαδι για προδιαγραφή VW 507, πιο ομαλή λειτουργία, αθόρυβος κινητήρας, μειώνει κατανάλωση λαδιού.

    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Ομαλότητα λειτουργίας κινητήρα
    • Τακτική αλλαγή λαδιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;