Jachete pentru bărbați

The North Face Geacă pentru bărbați de iarnă NegruCodul: 40943107

Caracteristici cheie:

  • Exterior FUTURELIGHT™ respirabil
  • Acabare DWR fără PFC
  • Glugă ajustabilă
  • Manșete ajustabile
  • Buzunar intern la piept
  • Croială slim
Vezi descrierea completă
200,00
Livrarevin, 13 sep - mar, 17 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

V-ați răzgândit? Este în regulă!

Puteți returna comanda dvs. gratuit, ușor și rapid.

Află mai multe

Raport produs

de la 200,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    200,00 €

  2. Revânzător oficial

    Geacă pentru bărbați de iarnă Negru NF0A7QB2JK3

    Sistemul internațional: SML
    Produse magazin
    250,00 €

Descriere

Geaca iconica Dryzzle Futurelight este construita si sigilata cu cusatura Futurelight™ - un material ajustabil care respira si este impermeabil. Este realizata folosind tehnologia nanospinning care adauga permeabilitate la aer unei membrane impermeabile pentru prima data. Dar asta nu e tot, deoarece carcasa sigilata mentine apa afara, dar permite aerului sa circule, mentinandu-te racoros si uscat in cele mai calduroase activitati de hiking. De asemenea, dispune de o gluga atasata, complet ajustabila, mansete cu arici si o inchidere ajustabila a tivului pentru a bloca caldura corpului si a tine departe vantul si ploaia. 

Tehnologie FlashDry

Materialele FlashDry™ sunt concepute pentru a îndepărta umiditatea de pe piele și a o evaporă rapid, astfel încât să te usuci mai repede. FlashDry te ajută să rămâi uscat și confortabil pentru o performanță mai bună pe perioade mai lungi în diferite medii și condiții meteo. FlashDry este ușor, compact, rezistent la decolorare și durabil.

Beneficii: Îndepărtează transpirația în timpul activităților intense, se potrivește strâns pe corp pentru a te menține uscat și cald și se usucă mai repede decât alte materiale.

Tehnologia Futurelight

The North Face® a creat cea mai avansată tehnologie de membrană impermeabilă și respirabilă, FUTURELIGHT™. Acest nou material respirabil și impermeabil este pregătit să schimbe viitorul țesăturilor atletice. Pentru prima dată, un material avansat a fost dezvoltat folosind tehnologia inovatoare "Nanospinning", care a permis designerilor companiei să adauge caracteristica de permeabilitate la aer în membrana țesăturii.

Tehnologia Nanospinning creează găuri de dimensiuni nano, permițând țesăturii să fie poroasă, menținând în același timp protecția generală împotriva apei, permițând aerului să treacă prin material și oferind îmbrăcămintei mai multă ventilație ca niciodată. În plus, oferă designerilor posibilitatea de a ajusta greutatea, elasticitatea, respirabilitatea, durabilitatea, construcția și textura astfel încât produsul să corespundă activităților sau mediului sportivilor și consumatorilor. Designerii pot personaliza țesătura pentru utilizări specifice, de exemplu, creșterea respirabilității în îmbrăcămintea pentru exerciții aerobice sau îmbunătățirea protecției pentru condiții dure și ploioase.

Țesătura FUTURELIGHT™ s-a născut în munți, inspirată de echipa globală de sportivi The North Face care caută performanțe crescute și respirabilitate în echipamentele lor impermeabile. Materialul a fost supus unor teste extinse de către echipa globală de sportivi a companiei și este testat pentru misiuni pe cele mai înalte vârfuri și în cele mai adverse medii, inclusiv Lhotse și Everest în Himalaya.

Cu cele mai stricte teste de evaluare a materialelor, a fost creat cel mai înalt nivel de produse FUTURELIGHT™. Produsele avansate FUTURELIGHT™ au trecut prin controale interne riguroase folosind testul "Moisture Vapor Transmission". Prin aceasta, s-a constatat că este cel mai respirabil material disponibil în prezent pe piață.

Producător

The North Face

Specificații

Cod produs
NF0A7QB2JK3

Detalii produs

Culoare
Negru
Sezon
Iarna
Design
Casual
Cu glugă
Da
Fără mâneci
Nu

Specificații

Impermeabil
Nu
Rezistent la vânt
Nu
cu captuseala
Nu
Jachete pentru bărbați
Nu
3 în 1
Nu
Geacă de motociclist
Nu
Dublu față
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Imagini utilizator

Descoperă moda în Skroutz

Vezi ținutele altor utilizatori și arată-ne și pe a ta

Fii primul care încarcă o fotografie