Come as you are, Noua știință surprinzătoare care îți va transforma viața sexuală
Cărți științifice

Come as you are, Noua știință surprinzătoare care îți va transforma viața sexualăCodul: 40928979

O ediție revizuită și actualizată a bestseller-ului New York Times al lui Emily Nagoski, Come As You Are, care aduce informații și cercetări noi despre mindfulness, dorință și plăcere care vor

Vezi descrierea completă

O ediție revizuită și actualizată a bestseller-ului New York Times al lui Emily Nagoski, Come As You Are, care aduce informații și cercetări noi despre mindfulness, dorință și plăcere care vor transforma radical viața ta sexuală.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Emily Nagoski
  • Editor: Simon & Schuster
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 400
  • Κωδικός ISBN-13: 9781982165314
  • Διαστάσεις: 15×22.4
27,11
Livrarelun, 30 sep - vin, 04 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 27,11 €

Descriere

O ediție revizuită și actualizată a bestseller-ului New York Times al lui Emily Nagoski, Come As You Are, care aduce informații și cercetări noi despre mindfulness, dorință și plăcere care vor transforma radical viața ta sexuală.

Timp de mare parte a secolului al XX-lea și al XXI-lea, sexualitatea femeilor a fost o teritoriu neexplorat în știință, studiat mult mai puțin frecvent - și mult mai puțin serios - decât omologul său masculin.

Asta până când a apărut Come As You Are a lui Emily Nagoski, care a utilizat știință și cercetare revoluționară pentru a dovedi că cel mai important factor în crearea și menținerea unei vieți sexuale pline de încredere și bucurie nu este ceea ce sunt părțile sau cum sunt organizate, ci cum te simți în legătură cu ele. În anii de la publicarea inițială a cărții, numeroase femei au învățat prin ghidul accesibil și informativ al lui Nagoski că stresul, starea de spirit, încrederea și imaginea corpului nu sunt factori periferici în bunăstarea sexuală a unei femei; ei sunt centrali pentru ea - și chiar dacă nu te simți mereu așa, tu ești deja completă sexual doar prin faptul că ești tu însăți. Această ediție revizuită și actualizată continuă această misiune cu informații noi și cercetări avansate, demistificând și descifrând știința sexului astfel încât toată lumea să poată crea o viață sexuală mai bună și să descopere mai multă plăcere decât ai crezut vreodată că este posibil.

Specificații

Tip
Pentru femei
Limba
Engleză
Subtitlu
Noua știință surprinzătoare care îți va transforma viața sexuală
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
400
Data de publicare
2021
Dimensiuni
15x22.4 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.