Ονυχοδρόμια

Pawhut Ονυχοδρόμιο Γατόδεντρο σε Γκρι Χρώμα 48x48x140 εκ.Κωδικός: 40919267

Ονυχοδρόμιο γατόδεντρο από την εταιρεία Pawhut, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Το γατόδεντρο είναι κατάλληλο για γάτες που αγαπούν να ακονίζουν τα νύχια τους, να...

Δες όλη την περιγραφή

Ονυχοδρόμιο γατόδεντρο από την εταιρεία Pawhut, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Το γατόδεντρο είναι κατάλληλο για γάτες που αγαπούν να ακονίζουν τα νύχια τους, να σκαρφαλώνουν, να ξεκουράζονται, αλλά και να ασκούνται.
Αυτό το γατόδεντρο περιέχει αιώρα και έτσι το αγαπημένο σας ζωάκι, θα νιώθει άνεση και χαλάρωση, ενώ θα...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 30 Οκτ - Τρί, 19 Νοε
+77,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 102,12 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    89,95 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    89,95 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    102,12 €

Περιγραφή

Ονυχοδρόμιο γατόδεντρο από την εταιρεία Pawhut, σε γκρι χρώμα, για την καλή υγεία και ευεξία του κατοικιδίου σας. Το γατόδεντρο είναι κατάλληλο για γάτες που αγαπούν να ακονίζουν τα νύχια τους, να σκαρφαλώνουν, να ξεκουράζονται, αλλά και να ασκούνται.
Αυτό το γατόδεντρο περιέχει αιώρα και έτσι το αγαπημένο σας ζωάκι, θα νιώθει άνεση και χαλάρωση, ενώ θα μπορεί να ξεκουράζεται και να κοιμάται πάνω σε αυτή. Αποτελείται από σιζάλ 100% φυσικό σχοινί, που είναι αρκετά ανθεκτικό στις συνεχείς γραντζουνιές, ενώ δεν τραυματίζει τα ζώα κατά την χρήση του.

Χαρακτηριστικά:
• Μέγεθος: Μεσαίο
• Μήκος: 48 εκ.
• Πλάτος: 48 εκ.
• Ύψος: 140 εκ.

Κατασκευαστής

Pawhut

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Γκρι
Τύπος
Γατόδεντρο

Διαστάσεις

Μήκος
48 cm
Πλάτος
48 cm
Ύψος
140 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Konstantina_Mayrommati2380

    Επιβεβαιωμένη αγορά από E-Dructer

    Έπειτα από έρευνα καταλήξαμε σε αυτό το γατοδεντρο γιατί φαινόταν αρκετά σταθερό σε σχέση με άλλα. Μετά από μερικές μέρες test drive έχω να πω πως όντως είναι αρκετά σταθερό και πολύ όμορφο. Έχει σχετικά εύκολη συναρμολόγηση απλά θέλει λίγο προσοχή σε κάποια βήματα για να γίνει σωστά και να μην ξεβιδωνετε και ξαναβιδωνετε! Ο γατούλης μου είναι 6 κιλά, χωράει άνετα στο σπιτάκι και το τιμάει ιδιαίτερα. Θεωρώ πως άνετα αντέχει και δεύτερη γάτα. Βάζω 4 αστέρια γιατί θα ήθελα λίγο καλύτερη ποιότητα στο ύφασμα του. Δεν μαδάει αλλά είναι αμφίβολο το πόσο θα αντέξει στα γατοπαιχνιδια. Κατά τάλλα είναι ένα αξιοπρεπές γατόδεντρο. Είναι αρκετά σταθερό ακόμα και στο τελευταίο επίπεδο καθώς στηρίζεται σε δύο πόδια, ενώ στα υπόλοιπα επίπεδα στηρίζεται σε τέσσερα. Θα επανέλθω αν κάτι αλλάξει στο μέλλον!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikki.k

    Επιβεβαιωμένη αγορά από E-Dructer

    Πανεύκολη συναρμολόγηση, και πολύ όμορφο. Οι γατούλες κάθονται σχεδόν όλη μέρα εκεί, από την πρώτη στιγμή. Η μία κιόλας το ξύνει συνέχεια με τα νύχια της, η άλλη όχι τόσο ακόμα. Έχουν τιμήσει πολύ τη φωλιά-σπιτάκι και το πάνω πάνω κομμάτι.
    Είναι σχετικά στοιβαρό και διαθέτει και στήριξη στον τοίχο αν χρειάζεται. Εγώ το έχω αφήσει έτσι, και παρότι δε στηρίζεται καλά στον τοίχο, και παρόλο που οι γάτες ανεβοκατεβαίνουν με φόρα και κουνιέται το δέντρο, δεν έχει φύγει από τη θέση του.
    Το προτείνω 100%.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • μια χαρα ποιότητα κι σχετικά εύκολο στήσιμο, ευρύχωρο σπιτάκι, παίζει να έχω την πιο φοβική γάτα γιατί ούτε που το τίμησε, μάλλον πρέπει να συνηθίσει πρώτα στην παρουσία του και ίσως να ζεσταίνεται τώρα κιόλας, ο καιρός θα δείξει..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;