The Art of Being
Книги по психология

The Art of BeingКод: 40877305

Как можем да осъществим и реализираме любовта, разума и смислената, продуктивна работа?

Вижте пълното описание

Как можем да осъществим и реализираме любовта, разума и смислената, продуктивна работа?

Вижте пълното описание
  • Автор: Erich Fromm
  • Издател: Little Brown Book Group
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 144
  • Κωδικός ISBN-13: 9781472146953
  • Διαστάσεις: 13.4×21.4
15,49
Доставкаср, 25 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 15,49 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 17,21 €

  2. 15,49 €

Описание

Как можем да осъществим и реализираме любовта, разума и смислената, продуктивна работа?

Ако Изкуството да бъдем - изкуството да функционираме като цялостни личности - може да бъде смятано за най-високата цел в живота, пробивът настъпва, когато преминем от самолюбивия егоизъм и егото - от имане - към психологическото и духовното щастие - бъдене. Изкуството да бъдем остава едно от най-важните и търсени произведения в канона на Фром.

Тук Фром предлага път към истинско благополучие и начин на живот, базиран на автентична самосъзнание, което идва само чрез честен самоанализ. Той предупреждава за опасностите от постигане на просветление без усилие или вярване, че животът може да се живее без болка. Мамещият "духовен шведски стол" предлаган от нашия потребителски ориентиран свят, според Фром, само подхранва нашите илюзии за "лесно осъзнаване". Срещу психо-гурутата, които проповядват тези скратени пътища към просветление, Фром предлага друг начин за самосъзнание чрез медитация, вместо материално обогатяване.

Този том е продължение на едно от най-популярните произведения на Ерих Фром, "Да имаме или да бъдем". В тази книга Фром изследва истинските пътища - в противоположност на грешните посоки - които ще ни доведат до самопознание и просветление. Тази издание, посветено на тридесет години от първото издаване на "Изкуството да бъдем" на английски език, включва актуализирано предговор от редактора Райнер Функ.

Спецификации

Вид
Психология на развитието
Език
Английски
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
144
Година на издаване
2022
Димензии
13.4x21.4 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.