Blaupunkt Suflantă Mână Electrică 3000W cu Reglaj al Volumului
Suflante de frunze

Blaupunkt Suflantă Mână Electrică 3000W cu Reglaj al VolumuluiCodul: 40871958

Suflanta electrica χειρός de la compania Blaupunkt cu puterea de 3000W care o face o masina puternica. Utilizat pentru curatarea spatiilor exterioare, cum ar fi gradina, drumul, parcarea si terasa, de frunze cazute, resturi de plante sau iarba si alte tipuri de impuritati care pot fi indepartate cu ajutorul aerului datorita accesului facil pe care il...
Vezi descrierea completă

69,00
Livrarejoi, 03 oct - lun, 07 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 66,43 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 66,43 €

  2. Suflantă Mână Electrică 3000W cu Reglaj al Volumului

    Informații despre magazin
    89,90 €

  3. Suflantă Mână Electrică 3000W cu Reglaj al Volumului

    Produse magazin
    69,00 €

Descriere

Suflanta electrica χειρός de la compania Blaupunkt cu puterea de 3000W care o face o masina puternica. Utilizat pentru curatarea spatiilor exterioare, cum ar fi gradina, drumul, parcarea si terasa, de frunze cazute, resturi de plante sau iarba si alte tipuri de impuritati care pot fi indepartate cu ajutorul aerului datorita accesului facil pe care il ofera in locurile greu accesibile si colturile. Potrivit pentru uz casnic si amator si trebuie conectat la o sursa de alimentare. Are posibilitatea de ajustare a intensitatii aerului la niveluri mai scazute, ceea ce il face potrivit si pentru alte activitati, cum ar fi curatarea masinii sau a calculatorului. Dispune de roti pentru a facilita deplasarea si are o greutate neta de 2.65kg.

Specificații

Specificații

Sursă de alimentare
Electric
Tip
Mână
Greutate
2,65 kg
cu Roți
Da
cu Reglare a Intensității
Da
Viteza aerului
270 km/h

Specificații curente

Putere
3000 W

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.