AS Детски Скутер Shoko Prime 3 in 1 3 колела със седалка за 12+ Месеца Зелен
Детски ролери

AS Детски Скутер Shoko Prime 3 in 1 3 колела със седалка за 12+ Месеца ЗеленКод: 40868700

Основни характеристики:

  • 3 в 1: със/без седалка и дръжка
  • Регулируема височина на кормилото
  • Неплъзгаща се основа
  • Възраст: 1+ | Максимално тегло: 50 кг
Вижте пълното описание
59,99
Доставкапет, 13 сеп. - вт, 17 сеп.
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 59,99 €

Описание

SHOKO Prime 3 в 1 е многофункционална тротинетка за деца от 12 месеца до 6 години. Тя предлага три режима, които първоначално я правят безопасна за първите разходки на детето под родителски надзор, след това подходяща за учене на баланс и накрая образователна за първия опит на детето с реалното поведение на обикновена тротинетка. Превключването от един режим на друг е лесно и не изисква използването на инструменти.

  • Режим на родителско ръководство: В този режим детето се запознава с използването на тротинетка за първи път и прави първите си разходки, седейки на ергономичната седалка с пълна безопасност, под ръководството на родител, като постепенно се запознава с концепцията. Водещата дръжка се регулира на височина до 80 см, така че да достига височината на ръцете на родителите и да е удобна и практична за ръководство. Тротинетката завива чрез накланяне на дръжката надясно или наляво и преместване на телесното тегло на детето към съответната страна. Подходяща за използване от 12 месеца.
  • Режим на баланс: С лесното и бързо премахване на кормилото, тротинетката с родителско ръководство се превръща в полезна и практична балансова тротинетка, с удобна седалка, специално проектирана за развитие на баланса на детето при каране. В този режим детето се опитва за първи път самостоятелно да използва тротинетката, докато седи, и се учи да балансира само, без да има нужда от подкрепата или присъствието на родителите. Тротинетката завива чрез накланяне на кормилото наляво или надясно и преместване на телесното тегло на детето към съответната страна. Подходяща за използване от 24 месеца.
  • Режим на тротинетка: След като вече е развило своя баланс и се чувства уверено в своите умения за каране, детето е готово да използва тротинетката с пълна автономия и да се наслаждава на безкрайни разходки с комфорт, безопасност и стил. С лесна настройка, чрез премахване на ергономичната седалка и прикрепване на водещата дръжка към предната част на тротинетката, балансовата тротинетка се превръща в тротинетка с три колела. Сега детето може да се научи да кара тротинетката, да практикува своите моторни умения, баланс и обща координация на тялото, което му позволява да се наслаждава на разходката си с комфорт и безопасност. Тротинетката завива чрез накланяне на кормилото наляво или надясно и преместване на телесното тегло към страната на завиване.

SHOKO PREMIUM 3 В 1 несъмнено е скутер, който ще придружава детето през времето, тъй като неговите функции отговарят на различни етапи на развитие и различни възрасти, което го прави продукт с максимална стойност. Неговата многофункционалност и различни функции, в комбинация с високите стандарти на изработка и впечатляващия външен вид, го правят идеален избор за деца от най-ранна възраст, както и уникален и практичен подарък за всеки родител.

Какво представляват тротинетките SHOKO?

Новата серия тротинетки SHOKO- ИЗБЕРИ СВОЯ ПЪТ от AS е тук за безкрайни разходки с безопасност и стил! Тротинетките SHOKO са подходящи за деца от 12 месеца до 12 години. Серията Shoko е идеалният избор за деца, които за първи път се учат да карат тротинетка, както и за по-големи деца, които искат да впечатлят с техните трикове!

Тротинетките SHOKO са проектирани с високи производствени стандарти, като регулируеми на височина кормилни лостове, които се адаптират с растежа на детето, неплъзгащи се повърхности за стабилност, ергономични дръжки от издръжлив материал, кормилни лостове, които се завъртат за възможност за промяна на посоката, и задна спирачка за допълнителна безопасност.

Съвети от Skroutz

Какво да имате предвид при избора си

  1. Възраст и тегло на детето: Изберете тротинетка, която е подходяща за размера и теглото на вашето дете.
  2. Безопасност: Уверете се, че тротинетката има подходящи функции за безопасност, като неплъзгаща се повърхност, за да остане стабилна под крака на детето ви, и спирачка, за да може да се научи на правилно използване, контрол на скоростта и как да спира безопасно.
  3. Регулируема височина: Изберете тротинетка с регулируема височина, тъй като това ще позволи на детето ви да я настройва според растежа си и да я използва по-дълго време.
  4. Размер и дизайн: Изберете детска тротинетка, която е подходяща за вашето пространство и с дизайн, който смятате за подходящ за вашето дете.
  5. Качество на изработка: Проверете качеството на материалите и компонентите на изработката, за да се уверите, че тротинетката е здрава и безопасна за деца.
  6. Защитна екипировка: Не забравяйте да закупите защитна екипировка, като каска, налакътници и наколенки, за да предпазите детето си от потенциални наранявания.

Производител

AS

Спецификации

Детайли за продукта

Цвят
Зелен
Мъжки
Унисекс
Вид
3 колела
Възраст
12m+

Допълнителни характеристики

Електрически
Не
Фрийстайл
Не
със седалка
Да
Многообразен
Да
Сгъваемо
Не
с големи колела
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

Eva_Moissiadis
5
{positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Търсех скутер за моето 16-месечно дете, което гледаше по-големи деца и искаше такъв за себе си, и мисля, че направих много добър избор. Много лесна сглобка, лек и лесен за транспортиране, и много хубав дизайн. Също така търсех нещо, което не само да бъде за сега, но и за по-късно, и неговите 3-в-1 функции отговарят на това изискване. Първоначално бях разочарован, че не се завърта, но после осъзнах, че всички скутери са такива и това е въпрос на безопасност. Тъй като го държа от кормилото в тази фаза, наистина е лесно да се завърта, като приложите малко повече сила и леко повдигнете задното колело при тясни завои. Още от второто каране научих да го управлявам по-добре и малкото ми дете се наслади на карането! Проблемът сега е, че тя не иска да сляза от него

Преведено от Гръцки ·
  • Качество
  • Спирачки
  • Преносимост
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?

Katerina_THergiaki
2
{positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Деца, най-основното не се върти! Дори и с дръжката, която родителят има, не се върти! Мислех, че поне когато малкото само го вземе да се върти, но се страхувам, че дори не се върти като скутер, както го виждам, другими думи, щях да прахосам парите си, трябваше да си купя просто скутер по-късно, или дори малък велосипед!

Преведено от Гръцки ·
  • Преносимост
  • Качество
  • Спирачки
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за цвят: Розов

    Просто чудесно, върти се с тежестта на тялото!!! Дъщеря ми е възхитена!! Първоначално го имахме с седалка, а след това на 2 (около 2 и половина го направи сама!! Здравословна конструкция! Препоръчвам го! Взех го за почти 60 евро.. Виждам, че цената е паднала сега, така че просто чудесно!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Geo_Koko

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Розов

    Не се върти, момчета. Поне не по класическия начин. Воланът НЕ СЕ върти. Щях да избера нещо различно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • SofiaMp
    1
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Просто лошо! Управлението не се върти. И да, добре, за да го завъртите, трябва да прехвърлите тежестта си наляво или надясно и наистина ще се завърти. Но кажете това на 2-годишно или 3-годишно дете, което иска да го използва като скутер или да се тласка с крака... че трябва да прехвърли тежестта си на една страна, да може да се балансира, да успее да не падне, и тогава ще може да се наслаждава на играта си. Докато има скутери, които просто се въртят, без да е необходимо да разбират как да го направят.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за цвят: Светлосин

    Скутерът е страхотен. Лесно се завива, след като откриете начина, накланяте се надясно или наляво като мотоциклет. Много добър за своите пари. За мен струва, бях много доволен!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Anna_Kavraki
    3
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Това няма нищо общо с продукта, а със състоянието, в което пристигна кутията.. Половината опаковка е раздробена.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • alfara33
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    За онези, които казват, че не се завива, трябва да го гледат отново и да прочетат инструкциите!! Завива нормално!!! Накланяте скутера наляво и той завива наляво! Накланяте го надясно и той завива надясно!! Не е ракетна наука!! Отворете малко очите си, някои от вас, които казват, че не се завива!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kih
    1
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Cosmo-market

    Някои пишат, че скутерите завиват с телесно тегло, обаче този конкретен не може да завива с теглото на двегодишно дете, и наистина доста голямо. Има и други, които имат бутон за по-лесно завиване за малки деца и други, които завиват много лесно с тегло... За мен беше много лоша покупка, от която веднага съжали...

    Преведено от Гръцки ·
    • Преносимост
    • Качество
    • Спирачки
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Michael_Ath
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Наистина, той се оказва малко по-труден от другите подобни, но когато е на етапа със седлото, е логично, че не може да се завърта. Аз го завъртам, като повдигам задната част за малкото дете. Все пак, по-голямо дете може да го завърти перфектно добре без седлото.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • annamariagerardi
    5
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Розов

    Пиша само, за да кажа на тези, които споменават в негативите, че кормилото не се върти и че не може да се шофира и т.н., че колелата на скутера се въртят, ако преместите теглото на тялото си надясно или наляво, в зависимост от това, къде искате да отидете (като мотоциклети). Кормилото не се върти!!!! Така че, не очаквайте да намерите такова, което да върти кормилото...

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ntina_ko
    3
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Имам скутер от известна компания и го закупих заради положителните отзиви за второто ми дете, така че мога да сравня двата скутера, но основно имам като съдия по-голямото дете. Този скутер не се завива лесно, както другият, който се завива и се движи гладко с лек наклон на тялото на детето. Освен това, кормилото е доста късо и докато се издига, не е достатъчно за детето да се наслади на него през много години. Малкият ми е на 2 години и се чудя дали ще му пасне идната година, защото е висок. Основният недостатък е, че кормилото, използвано като дръжка за седалка, е късо (височината ми е 170), така че трябва да се навивам всеки път, когато го взема на разходка. По-голямото дете не е въодушевено от този скутер, нито ние, докато тя не слиза от своя собствен. Би било по-добре да закупите от същата компания за малкия. Преди да закупите този скутер, го разгледайте по-внимателно и разгледайте други от различни компании, за да сравните и видите кой ви подхожда най-добре.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • mirsinilikotrafiti
    4
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Розов

    Много хубав скутер със здраво строителство! Малко странно е да го завъртите от дръжката, но ако го намерите, можете да се справите! Единственото отрицателно нещо за по-младите възрасти е, че те трябва сами да тласкат детето, би било много полезно да има основа, на която да почиват краката си. Нашето малко дете се наслаждава много на него, но няма къде да почива краката си, когато го тласкаме и ги издига във въздуха, което води до умора или теглене на обувките си по пътя, което ги поврежда!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Marietta_Panagi
    1
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Розов

    Скутерът не може да се кара от никого. Постоянно се завърта надясно, без значение колко се опитвам да го завъртя наляво. Нито едно от децата ми не може да го кара. Когато се свързах с компанията, те ми казаха, че такъв е от фабриката и да го върна. Избрах го, защото прочетох всички тези положителни отзиви, но в крайна сметка бях излъган...

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • l_themis
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Скутерът е много добър, няма нищо за завиждане на подобни "маркови" скутери с почти двойната цена. Моето дете първоначално седи на седалката и има възможност да го използва за дълго време след това, тъй като може да се преобразува в обикновен скутер. Определено си заслужава парите

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Despoina_Anagnostopoulou9162
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Розов

    Перфектен избор и определено струва парите, които харчих. Го препоръчвам наистина, особено като дълготраен подарък, защото може да се използва на различни възрасти на детето.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Domingo
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Розов

    Добра конструкция и относително икономична. Не исках да харча много пари, защото не знаех как ще реагира детето и дали ще иска да кара този вид скутер - баланс байк, но в крайна сметка, те предпочитат него пред своя велосипед!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • deena_pap
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Отличен избор за малки деца, но и за по-големи братя и сестрички. Моят 18-месечен се забавлява в седалката, използваме го всекидневно за разходки. Здрава дръжка и лесен монтаж. По-големият ми дете също го използва като обикновен скутер. И цената е достъпна в сравнение с други, които сме виждали.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • xrysalex

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • 5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Розов

    Много добро, перфектно мога да кажа!!! Но скъпо

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 3
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Всичко е наред, но не се завърта, когато някой друг го плъзга или когато малко дете, седящо на седалката, го плъзга

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Съотношение цена-качество
    • Спирачки
    • Преносимост
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Розов

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Розов

  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
    • Спирачки
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Преносимост
    • Качество
    • Спирачки
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Розов

    • Качество
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    • Качество
    • Спирачки
    • Преносимост
    • Съотношение цена-качество